Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát látod én se, épp a kiterjesztett garanciára kerestem a nyelestengely miatt ,erre belefutottam ebbe..
F.szom a kapkodásba bele.... Tényleg nem volt említve. javít a helyzeten, hogy év végi, már javított hengerfejes, tehát kevésbé érintett a problémában.
Irtam egy szerviznek, mert elvileg légzsák ügyben érintett vagyok, de ez akkora balfaszság a részemről.
Vmi témaösszefoglalóba mehetne, vagy valahova, mert tényleg sehol a neten nincs infó
Kotyogást nem hallok , síri csendben jár, nyelestengelynek van halvány hangja, de én ezt nem szúrtma ki egyből, szóval addig megy, ameddig, utána kuplungozáskor kap egy új váltót
Motor meg ha megtér... Hát csúnyán beszoptam :S Ilyen malőrt... Baccameg, most egyeztetek a szerelővel mi van ,de hát igazából mondhatnám, hogy kár aggódni.
40 ezerig ment németben, ha addig kiderült, akkor kiderült, ha nem hát így jártam...
Nagyon csalódott leszek, ha ez gondot fog okozni... Akkor aztán tényleg nem tudom mit kell majd vennem.
Sőt remélem ,hogy nem kidobott millió lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest