- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Manitou #10195 üzenetére
Nem mindegy, lehetőleg ne teszkó gazdaságost tegyél bele.
Előző tulaj nem tudom mit tett bele (ha akarnám tudnám mert mailben megvan de lusta vagyok előkeresni), utána én Castrol Magnatec-et tettem bele, halkabb lett tőle a motor. Következő olajcseréknél kipróbálok 1-1 adalékot, kíváncsi leszek rájuk, aki ajánlotta igen csak dícsérte (nem az a marketingemberke, szóval hiszek neki)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
veterán
válasz Manitou #10195 üzenetére
én castrol magnatec-et töltök a kocsimba
de gondolkodtam motul-on is. de elvetettem az ötletet most egyenlőre.
olyat hallottam/olvastam hogy jó ha egy márkájú/típusú olajt cserélgetsz, nem pedig váltogatsz a gyártók közt. mert kicsit más az összetétele. ezért én most egy ideig castrol magtec 10w40et tőtizek beleॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
neduddki
nagyúr
HI!
jo esz az osszesauto, csak kar hogy a Carina e latvanyosan szelesebb a Civic-emtol, amit azert a leglabb ~10cm-val vaskosabb belso szelesegben is bosegesen nyomonkovethetunk:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Manitou
veterán
válasz Winner_hun #10194 üzenetére
Akkor 10W-40, és a márka meg gondolom mindegy, ami olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
Olajcsere éppen esedékes az almerán. De nem találom a kézikönyvben, hogy pontosan milyen is kell ebbe. Valaki nem tudja
-
Manitou
veterán
válasz orbano #10175 üzenetére
Semmi extrát, egy '98. 10. havi Nissan Almera 1.4 GX 16 V 87lovast
ezüstmetál, manuális klíma, vezetőoldali-, utasoldali-, oldal légzsák, elektromos ablak, elektromos tükör, fűthető tükör, szervó kormány, alufelni, meg van valami kájhacső a kipufogó végén , hátsó szárny ( vasalódeszka )
ködlámpa, színezett üveg, plus kárpit, immobiliser, riasztó, Pioneer CD-s autorádió, stb..Első kocsinak szerintem tökéletes lesz Van egy két dolog amit majd rendbe kell tenni rajta idővel.
Integra, majd csinálok képeket.
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #10189 üzenetére
Egy darab sem volt.
(én is számítottam hasonlóra....)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
spoon k20...
simán nyomatják a 10k+ rpm-es blokkokat... nagyon durva, még negyedikben is hogy lepörög 11-12k rpm-ig..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #10183 üzenetére
Má megint?
Ma jössz ki?Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #10183 üzenetére
Ott nyugodtan meg lehet mutatni, hogy tudsz-é vezetni.
Tény, porzó tankú ember volt most is. (épp, hogy begurult a kútra)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
-
VTI-Totya
tag
Visegrádi túrán fogok innen valakit látni egyszer?
(én még nem hallottam róla, de tegnap elmentem egy ilyenre.......wow az útszakasz és ha olyan tempót diktálsz még izgalmas is lehet)
Forgalom 0 volt, igaz éjfél és egy között voltunk rajta.crxforum-minimeetek topik ;)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
adi mester
aktív tag
Üdv mindenki.
Egyik ismerősömnek lenne eladó Tuning and Stereo magazinjai.
2005.08-2009.04-ik számig mind megvan kivéve a 2005.09-ikei száma.
Akit érdekel a dolog az keressen meg PÜ-ben vagy esetleg telefonáljon.
Képeket tudok készíteni kérés esetén.
A magazinok jó állapotban vannak.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
neduddki
nagyúr
HI!
bisztositaskotes: netrisken megnesztem, signal es grupma nyer 31-34 rugoval, megnezem honlapon is signalnal az osszes realsi kedvezmennyel 24.8k, de monodm az takszov kotes es onlinye kotes az ugysem fer osszje akkor marad 26.xk huf, elmegyek es megvan a kotes 24.8k-ra juppi, szoval mindekinek ajanlom hogy kisse meg nezzen korbe:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Vandit.
addikt
válasz zolynet #10172 üzenetére
Fél lett véve 2.6-ért. Hibátlan állapotban volt átt lett nézetve megvétel előtt.
Manitou: Igen láttam, gratula hozzá.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz orbano #10170 üzenetére
Ahhoz képest, hogy 1.4. Rosszabra számítottam, ennyi.
Manitou: Dehogyis. Ez igazából asszonypajtásé én most nézek vmi bajort.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Csak 1.4 ez is elég egyenlőre, aztán majd, ha minden jól megy a későbbiekben lesz egy type-r ehelyett, nekem meg végre egy bmw.
Amúgy, ahhoz képest iszonyat jól húz, hogy 1.4 nem is gondoltam volna, volt is vita emiatt, hogy lomha lesz ezzel a motorral, de nem az.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Winner_hun
titán
Valami normális pedálsort tud valaki ajánlani? Fék közben gázadáshoz kéne leginkább, kinézet nem érdekel.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
Vandit.
addikt
Na dobok már fel képet a kis Hondáról.
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Hétvégén jön vki nyíregyházára a gyorsulási versenyre?
-
lorcsi
veterán
így elsőre képről szerintetek ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Snoop-y
veterán
válasz Winner_hun #10152 üzenetére
Jó jó de azért:
"A nálunk lévő modell listaára 5 499 000 forint, amivel kis híján a kategória legdrágábbja lett, mivel a C4-ből az 1.6 THP Exclusive 5 920 000, a Fiat Bravo 1.4 T-Jet Dynamic pedig 4 550 000 forint"
5,5M -es listaárból max 4,8 - 4,9 -re lehet lealkudni
C4-et azt nem tudom
Fiat Bravo 4,5M listaáras kocsit most 3M-ért el lehet hozni! ( és itt még nem alkudtam semmit )
Oké, hogy az egyik 1.8 a másik 1,4 és nem egy kategória de közel két millió Forintocska van a két autó között ami kisautóknál eléggé számít szerintem.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Gergello
addikt
Kár, hogy ps. Si Wagon Concept
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Gergello
addikt
Urak, 3gennek milyen az alkatrész ellátottsága? Kopó cuccokat lehet hozzá venni a nagyoknál? Nehéz elmenni ezeken az ocsmány webshopokon.
-
neduddki
nagyúr
válasz Integra #10146 üzenetére
HI!
kosz sracok:- )
aszem lampassal kelletne meg egy ijejn autot keresni a magayr hasznaltauto piacon:- ) ket het keresgeles utan /323f, civic, rio, accent, utolso hejjen octavia 2, es egy ido utan csatlakozott a markaesemret okan a Avensis/ elegem lett a kereskedokbol es nepperekbol /szerintme azoknak is belolem, mikor meglattak a jogtszcse altal krealtt szerzodes elsapadtak kiverte oket a viz es csak hapogtak, koszi Timi:- )/ csut este lesz 2 hete hogy megtalaltam ezt a civic-et, meg aznap irtam sms, fel ora mulva vissza, penteken teflon, mult het hetfon megnezes /mondtam a tulajnak hogy visszaadta a hitem:- )/ pentek szervizatnezes /en kozbenemg megnesztem par autot:- )/ pentek este megegyezes, vas este leszervezve a mai talalka, du alairva es msot mar az eneym:- )))
/es mar garazsban is all/udv
neduddki
p.s. orbano: aha d14z5
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
válasz Integra #10141 üzenetére
most hogy újraolvasom, tényleg félreérthető
természetesen nem avval mentem ki, nem vagyok én öngyilkos. el sem tudom képzelni mennyibe került volna úgy, mind időben mind pénzben, meg hogy visz-e át komp ibizára egyáltalán, meg hogy az is mennyi idő lenne ha lenne... ha egyszer nagyon sok időm lesz lehet megpróbálom, de most csak egy 4 napos kiruccanásra volt idő, nyilván göbzivel mentünk.
majd írok cikket, elég jó volt egyébként a helyThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
NoLF
veterán
hellósziaszevasz, na mi a helyzet hondás körökben? láttam Barcelonában meg Ibizán egy pár 5gent (szinte csak hatchback), nem is néztek ki rosszul, de semmilyen másféle hondát nem láttam... érdekes.
az enyém most kicsit koszosan pihen a garázsban, üres tankkal kiderült, hogy nem működik a kis kontroll-lámpa hogy tankoljak már, én meg gondoltam bírja még, bírja még. bírta még, de kiállni már nem tudtam vele vasárnap este, úgyhogy ott is hagytamThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Pörp
senior tag
válasz Winner_hun #10134 üzenetére
Melóban nem tudom megnézni, de otthon meglesem, vagy jobb ha nem látom?
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #10134 üzenetére
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Winner_hun
titán
-
Pörp
senior tag
Bocsánat
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #10131 üzenetére
mert hulla vagyok gondolkodni, hajnali 5:17-kor fals tűzriadónk volt, 80 perc után kapcsolták le a szirénákat...
-
xcbiker
addikt
-
Snoop-y
veterán
válasz Integra #10120 üzenetére
Blokkon kívül megjöttek hozzá a cuccok. Szóval most várás van még mindig.
Tipikus netes szopolás volt mert aki feladta volna a cuccot az autóbalesetet szenvedett és a többi és a többiNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #10118 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy újba milyet veszel. Asszonyod 50-el el lavírozik majd vele oszt csók.
Büdös életben nem lesz baja.Feleslegesnek tartottam, hogy pont egy ufót vegyél neki, bár tény, örültem volna neki, hogy végre van egy értelmes kocsid is és nem kell majd hazahúzni 2hónap múlva.
Azért más új autóban azért nem lennék biztos. Pláne ford meg fiatéknál......
Anyám 0km-es fordjában 10e-nél összefosta magát valami. Jelzésre ugye az volt kiírva, hogy azonnal meg kell állni és megvárni az assistanciét.Erre közölték vele, hogy nyugodtan menjen be vele és hagyja ott náluk majd estére menjen érte.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Snoop-y
veterán
Na hétvégén megyünk kocsit nézni.
Az biztos , hogy nem honda lesz
Egyszerűen nem vagyok hajlandó 4 milliót kiadni egy kisautóértNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
xcbiker
addikt
Ha nekem VTI-m lenne én sem tiltásig nyomatnám állandóan, de nálam nem is ez a lényeg.
Nekem a fontos, az az, hogy meglegyen az a tartalék teljesitmény, hogy amikor kell akkor tudjon jól menni.
Számítógepet sem úgy veszek, hogy pont van egy feladat és arra jó legyen, aztán ne adj Isten kitalálok valamit és cserélhetem miatta az egészet. Lehet sosem használom ki azt a pluszt 100%-ig, de pont ez a cél, hogy ne 100%-on menjen 99%-ban, mivel így hamarabb megadja magát.
Lehet itt megjegyzéseket tenni, hogy minek alám erő, meg teljesítmény, ha a táblákat 90%-ban betartva megyek. Na de mindegy...
Ha sikeres lesz a hengerfej+ecu+... swap akkor + 30-40LE és - 1-2l/100km lesz az ajándék.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #10105 üzenetére
persze, én ~95%-ban elváltok 2500-nál, de a többibben kapja szegény 1.5 a naftát
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #10103 üzenetére
hogy ilyen felhasználó kezébe kerüljön egy VTI kötelezzék, hogy adja el azonnal egy huszonéves húdegyorsanakarokmenni gyereknek! pl. nekem!
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest