Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
válasz
horvibali2
üzenetére
A pénzed nem fog elúszni, mert van ügyfél-szolgálatuk, csak kicsit nehézkes velük kommunikálni a jelentős időeltérés miatt. ...viszont szombaton is dolgoznak (az ügyfél-szolgálat Kínában van!)
Nekem az első rendelésem a német postán elveszett! Kaptam csomagszámot azt néztem is szorgalmasan, de a "célországba elküldve" státusznál elakadt. Némi telefonálgatás után kiderült, hogy a magyar postához sem érkezett be a csomag. Ekkor írtam nekik és 1-2 hetes értetlenkedés után belátták, hogy elveszett a csomag és újraküldték. Ez egy csütörtöki napon volt (...pont mint a tegnapi rendelésem...) pénteken adták fel és kedden (a hétfő Május-1 volt!) jött meg!
Emlékeim szerint, a csomagszámot viszonylag későn küldik a feladás napján. Még a mostani rendelésről sem kaptam ilyesmit. Remélem, most simán megy majd a kézbesítés... -
pe00ar
csendes tag
válasz
horvibali2
üzenetére
En hetfon rendeltem, csutortokon jott meg. Nezd majd a nyomkoveto szamot. Voltak regebben panaszok a nemet tinydeal -re is, hogy eltunnek a csomagok (nem akarlak ijesztgetni). A pro -t rendelted meg vegul?
-
pe00ar
csendes tag
válasz
horvibali2
üzenetére
Nem tudom hol akadtal el, de a kepek alapjan megtalalod.
http://tinypic.com/view.php?pic=evb1xw&s=9
http://i68.tinypic.com/28lxc36.jpg
http://i65.tinypic.com/6z9635.jpg
-
pe00ar
csendes tag
válasz
horvibali2
üzenetére
Egyetertve az elottem szolokkal: Magyarorszagon hol veszel sima ht20 -at 35ezerert? Mert szerintem sehol, esetleg valami magyar, de Kinabol rendelos oldalon lathattad ezt az arat, erre meg ugyanugy ramegy a vam (vagy afa, tokmindegy minek hivjuk).
En is a pro -t szerettem volna eredetileg megvenni, de nalam a fo indok a kamera volt, bar a siman sem rossz a kamera. A 3gb vs 2gb ram, es a 8 magos proci nem erdekelt, teljesen gyors ez a telefon is. Jatekok kozul az Asphalt 8: Airborne -t tettem fel ra, kozepes beallitasokkal megy rajta normalisan.
A tinydeal -en vettem a telefont, es azert valasztottam a simat vegula pro helyett, mert egyik aruhaz eu -s raktaraban sincs keszleten soha. A tinydeal -en a sima 30ezer ft volt ingyen postaval, es 3 nap alatt itt volt a rendeles utan. Ha a pro -t rendelem meg, az majdnem 45ezer ft lett volna vamolassal egyutt (a tinydeal kinai raktarabol), es varhattam volna ra legalabb 1 honapot. Ennyit meg nem ert volna meg a sima es a pro kozotti kulonbseg nekem. Ha eppen nincs a tinydeal -en eu raktaron, akkor figyelgetni kell 1-2 napig, es lesz, de mindig hamar elkapkodjak. -
jpisti
senior tag
válasz
horvibali2
üzenetére
59 ezerért a PRO-t?!
Komolyan akkor már ezt venném: BLACKVIEW BV7000 Pro
- nagyobb kijelző: 4,7" vs. 5"
- nagyobb felbontás: HD vs. FHD (ráadásul a BV7000-ben SHARP panel van!)
- több RAM: 3GB vs. 4GB
- több ROM: 32GB vs. 64GB
- jobb SOC: MTK6753@1,3GHz vs. MTK6750T@1,5GHz
- jobb grafikus mag: Mali-T720 vs. Mali-T860
- jobb kamerák: 13Mpix, 5Mpix vs. 13Mpix (SONY), 8Mpix
stb... és még ez sincs 59 ezer, hanem csak 57085Ft ingyen postával az EU-ból!Ha mégis a HT20 PRO-t vennéd akkor most látom, hogy az is van az EU ból, 38705Ft-ért!
-
ddsteel
senior tag
válasz
horvibali2
üzenetére
Nekem mind2 volt, állítólag ma viszi el vki a PRO-t. (persze olcsóbban, mint 59E). Én mindenképp a PRO-t venném, ha most vennék, kicsit drágább (a vám részével sztem 8 ezerrel kb) - persze kinek mi a kicsi.... Jobb képeket csinál, gyorsabb is, 32 gigás belül, SDkártya sem kell bele. Akinek meg nem éri meg ez a 8 ezer körüli különbség, annak persze jó a kisebb is, tulajdonképp azza se volt bajom, de azért a PROt választanám. Akkuidőben én nem vettem észre lényeges különbséget, igaz, nem vagyok egy telónyúzós fajta (3G-t is csak akkor kapcsolom, ha lenézem a méleket)
-
pe00ar
csendes tag
válasz
horvibali2
üzenetére
-Van benne ertesito led, es nagyon hasznosnak talalom.
-Hallani nem igazan lehet, es nem is tul eros, de nadragzsebben hordva erezheto, ha hivasod van.
-Szerintem nincs olyan, hogy normal hasznalat, ez mindenkinel mast jelent. Amikor nem volt fent neten 4 napig birta, csak telefonalasra volt hasznalva. Ha folyamatosan hasznalom, kb 8 orat bir, pld hosszabb utazasok kozben netezesre, de ennyit bir gps -kent hasznalva is toltes nelkul. Normal hasznalattal (ez az, ami mindenkinel mast jelent) kb masfel nap nekem. En elegedett vagyok az uzemidovel.Erdekes, hogy a telefonoknal mindig a cpu, es gpu eredmenyeket irjak tesztekben. Pedig van aksi tesztelo program is, mint pld a PCMark for Android, amivel objektivebben ossze lehetne hasonlitani a telefonok akkumulator uzemidejet. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.futuremark.pcmark.android.benchmark&hl=hu
A sima HT20 -nal ez volt az eredmeny:
"PC Mark Battery Life Test:With the brightness set to a very usable 50% the HT20 lasted for 8 hours and three minutes. The PC Mark Work 2.0 test simulates a variety of everyday Android tasks run repeatedly in sequence until the battery drops below 20%. For the test the phone wasn’t connected to mobile data but bearing this in mind it’s still a good battery test score."
https://www.review-hub.co.uk/homtom-ht20-smartphone-review/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja