Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kewo

újonc

Sziasztok! Egy kis problémába ütköztem az eszközzel kapcsolatban (Homtom HT16).

Már eléggé zavarónak tartottam, hogy állandóan valami idétlen reklám beugrik a képbe, ha meg be akartam zárni, hírtelen elkezdi letölteni valahonnan a reklámozott alkalmazást.

Elkezdtem olvasgatni a fórumon, és észrevettem, másnál is előjött ez a probléma, és ajánlották páran a flashelést. Elszántam magam arra, hogy elkezdjem. Többen ajánlottak telepíthető ROM-okat, azonban már az első telepítés után jelentkezett a probléma (mellékelek róla képet).

Flashelés közben nem jelzett hibát, végigmegy rendesen, miután beadja a zöld pipát, lehúzom a telefont, bekapcsolom, és a képen látható jelenség fogad. Többféle ROM-ot is kipróbáltam, mindegyikkel ez a helyzet. Miután a képernyőn látható jelenség megjelenik, eltelik kb. fél perc és újraindul és ugyan ezt hozza be. Ha a bekapcsológomb és hangerő párost egyszerre nyomom, behoz egy olyan menüt, hogy Recovery, Fastboot és Normal, ha a Recovery-re megyek, ugyan az fogad, mint a képen, Fastboot módot látszólag elindítja.

A gép továbbra is felismeri, flashelni elméletileg tudok rá.

Mit tudnék kezdeni a telefonnal? Előre is köszönöm a segítségeket!

Új hozzászólás Aktív témák