- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolkoka52
csendes újonc
válasz
Meggyi001 #198 üzenetére
Én nagyon kezdő vagyok és 65 éves, lányomtól kaptam a mobilt és sajnos nekem már csak egy "szájbarágós" leírás segítene. Néztem és csináltam is amiket fentebb írtatok de sajnos eredmény nélkül. Ha lenne valaki olyan kedves és ráérős szakember aki ennek alapján leírná nekem. Az előbb már a kukába akartam dobni!
-
8HAA
tag
válasz
zolkoka52 #195 üzenetére
Szia!
Itt egy videó hátha segít.
[HomTom HT16 recovery] -
zolkoka52
csendes újonc
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy tegnap óta nem tudom bekapcsolni a telefont.
Csak a logo (HOMTOM) jön be, pedig nem csináltam vele semmit
Már próbálkoztam sok mindennel de ugyanaz a vége és még melegszik is.
Az lenne a kérdésem, hogyan kell visszatenni ilyen állapotában az android rendszert, mert valószínűnek tartom hogy megsérülhetett.
Minden tanácsot elolvasok, köszönöm előre is tisztelettel! -
poldres
csendes tag
Pár dolgot majdnem elfelejtettem:
A zenelejátszó az nagyon jó:könnyű kezelni.
A kijelző 5 ujjat is érzékel(Y550 esetében ez csak 2 volt),szépek a színek. -
poldres
csendes tag
Sikerült szerezni egy ilyen telefont,miután a régi Huawei Ascend Y550 telefonomnak az alaplapja felmondott.
A teljesítmény az jó:GTA SA akadás nélkül megy.Az Y550 még alacsony beállításon is akadozott.A kamera nem a legjobb,de ezt egy telefonon se használtam nagyon sokat.Az EIS viszont jó dolog,csak sötétebb a videó.Még egy gond van:az SD-n lévő játék fájlokat nem ismeri fel egy játék se,pedig be van állítva telepítési helynek.Ezeken kívül jó minden.
Ezek a legjobb beállítások a GTA SA-hoz(Az Y550 ezeken kb 10-15 fps-sel menne): -
gyulazsolti
senior tag
Szia!
Itt van. https://prohardver.hu/tema/homtom_ht16/hsz_22-22.html
-
MrPappa
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valahányszor beállítom a hívószámkijelzést, az 1-2 hívás után valamiért visszaugrik és nem jelzi ki tovább, mi lehet a gond a készülékkel?
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #189 üzenetére
Megvan.
-
gyulazsolti
senior tag
Hali!
Hol a bánatban kell alaphelyzetbe állítani?
-
válasz
Gabesz1983 #187 üzenetére
A gyári recoveryvel is tudsz csinálni reset-et.
-
Gabesz1983
újonc
Szia! Igen, nálam ez már természetes volt
mára teljesen használhatatlanná vált, kb 9 hónap használat után.. annyit ér, amennyi az ára..
viszont megpróbálnám helyre rakni.. leírom a gondom vele, hátha valaki tud segíteni.
Bekapcsolás után kb 1 perc elteltével elkezdenek leállni az alkalmazások, majd teljesen lefagy. Aksi ki, újra bekapcs, ugyanez.. Volt vkinek hasonló? Gyári beállítások visszaállítása az idő rövidsége miatt lehetetlen..
Köszi! -
Tom51
csendes tag
válasz
gyulazsolti #184 üzenetére
Szia.
Alapra visszaállitottam mindent,semilyen kártyát nem hagytam benn.
Ahibákat leirtam egy A4 re,Tescóban felvették a jegyzőkönyvet és már küldték is tovább.
A teló még mindig jó,kisem kapcsolt,SD kártyát is látja mindig a próba ki-bekapcsolások után.Sim kezelés is jó,most tettem bele egy UPC s mobilnetes kártyát is,jól működik.Nekem a mikrofonnal nem volt problémám.Hangfelvételre meg nem az eredeti felvevőt használom,hanem a Playról letöltött variánst,mert az nem waw ban rögzit,hanem mp3 ban.
Sok sikert. -
Tom51
csendes tag
Heló!
Megérkezett a javításra visszaküldött HT16 om,a TESCO korrektül intézte a garanciális javításra küldést,és becsületére mondva a javító Waytech is kitett magáért,minden hibát orvosoltak eddig ugy néz ki.
Most jó az akkukijelzésem,az Sd kártyakezelés is jó lett.Eddig még nem kapcsolt ki,bár javitás előtt már naponta többször is.Két hét sem kellett és kész lett.Frissités,akkutöltésjavítás,tesztelés.Köszönet mindenkinek!A képet csatolom a verzióról.
L:/dl/upc/2017-10/03/574818_cxpzfnd9pfzz53m3_ht16_javitott.jpg] -
válasz
krapulaxx2 #181 üzenetére
Nincs annak a linknek semmi baja. [link]
-
Tom51
csendes tag
Szia! A max voltage és a min voltage sorba.Ha rajt tartod a kurzort és rányomsz az ablakra-bele tudsz irni.Én maxra 4300 at a min ra 3550 et irtam be,és akkor szépen a kettő közt százalékolja le.(ha jól emlékszem.)
Mert a telót visszaküldtem javitásra-a sokszori ujraindulás,sd kártya mizéria,akkukijelzés-miatt,a szervizzel történt előzetes megbeszélés után. -
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Anyám pár hónapja használ egy ht16-t, néha amikor hív, akkor nem hallani, hogy mit mond, és állítólag nála se hallatszik ilyenkor semmi, ez csak ritkán fordul elő, a telefon újraindítása után megint jól működik, ez mitől lehet?
-
beci
őstag
Dupla
-
beci
őstag
Sziasztok.
Miert van az,hogy egy telefonnal sem kapcsolodik BT·on?
A telo lathatora van allitva. -
Antos256
újonc
Sziasztok
nekem annyi kérdésem lenne hogy amikor zenét hallgatok a telefonnal (HomtomHT16)
és használni szeretném az equalizert (bármelyik zenelejátszó amit playáruházról töltöttem le)
teljesen vissza vesz a hangerőből. Tök mind 1 hogy magasat közepet basszust akarok-e állítani. A fülesemmel nincs gond mert egy philips márkájú dorombol a fülembe. Valami megoldás esetleg ?! előre is köszi a válaszokat -
Tom51
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos egyre sürübben ujraindul,pár naponta ötletszerűen,és ez azzal jár,hogy az sd kártyát nem látja utánna rendesen,a 32 gb ból marad olyan 20 Gb.Mivel az sd kártya az elsődlegesnek kijelölt,igy azok a programok is működésképtelenné válnak.Ezért aztán kártzya kiadatás,behelyezés többször-csak a menűben,fizikailag nem,-addig amig nem látja ismét az egész kártyát a telefon.Utánna minden működik.
Mi lenne a megoldás-ha esetleg találkoztatok ilyennel.Egyre bosszantóbb a dolog.
Köszi! -
o_tom
aktív tag
Nem tudjatok?
Ez a legfrissebb ROM?
m8_ht16_V9.0.2_user_20170603_14_29_33Nekem most valami 20170603 van, teljesen jó idáig, de frissiteném ha érdemes. OTA miért nem jelzi hogy kijött?
-
Hátha valaki még nem ismeri, és esetleg jól jön neki: Prohardver topik figyelő app.
-
Misu2002
csendes tag
válasz
pengegabor #162 üzenetére
Szia!
Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik ROM-mal jártál sikerrel? Nálunk van egy decemberi készülék, hasonló hibát produkált, ráraktam a legfrissebb hivatalos romot, pár hétig ment, és most egyik percről a másikra kikapcsolt, és azóta nem tudok zöld ágra vergődni vele. A legfrissebbet random újratöltöm rá, de semmi. A HOMTOM feliratnál megáll.
Gondoltam már arra, hogy rányomom a Resurrection Remixet, csak "papíron" "garanciális" még, és lehet, hogy visszaküldöm a TinyDealnek, ha kifizeti a PayPal.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Viktor
-
válasz
pengegabor #168 üzenetére
-
válasz
pengegabor #166 üzenetére
Akkor recovery mód, és adatok/cache törlés....vagy egy másik régebbi rom flash. Nem feladni, megcsinálni
-
válasz
pengegabor #164 üzenetére
Apkmirror-ról probáld meg a google app installert. Hátha.
-
válasz
pengegabor #162 üzenetére
Oké, zsír, reméltem, hogy így lesz.
-
válasz
pengegabor #160 üzenetére
-
válasz
pengegabor #158 üzenetére
Milyen romot tettél rá?
-
hartmano
csendes tag
Köszi! Ennek nem más gombon kéne lennie alapesetben (ami itt a bal szélső)? Úgy értem,ha ez itt van, akkor a google now on tap funkciót hogy lehet elérni, hiszen az a home gomb hosszú lenyomására aktiválódna.
http://napidroid.hu/ez-a-video-bemutatja-hogy-miert-nagyszeru-a-google-now-on-tap/ -
hartmano
csendes tag
Sziasztok!
El tudnátok mondani,hogy melyik billentyű mit kéne,hogy csináljon? Egész pontosan van középen a házikó szerű,az lenne a home icon és van a bal szélső. Melyikre jön be a 'recent apps' azaz a megnyitott app-ok listája?
Köszi!
-
válasz
pengegabor #152 üzenetére
Win10 is jó, az van nekem is, az alatt így kell drivert telepíteni, könnyű: [link]
-
pengegabor
csendes tag
-
válasz
pengegabor #150 üzenetére
-
válasz
pengegabor #148 üzenetére
Driverek fent vannak? Lépések sorban: 1: download gomb, 2: kikapcsolt telefon rádugása a pcre. Így csináltad?
-
válasz
pengegabor #146 üzenetére
-
válasz
pengegabor #144 üzenetére
Én egy flasht javaslok.
-
pengegabor
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, van egy HT16-os telefonom.
Pár hétig nem volt bekapcsolva, majd most nem csinál semmit, csak a HOMTOM felíratott hozza be.
már csináltam Hard resetet, Factory visszaállítást de semmi.
Annyit vettem észre, hogy szerviz információkba nem hoz fel IMEI számot.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv Gábor. -
Misu2002
csendes tag
Sziasztok!
SOS segítséget szeretnék kérni. Van egy decemberi HT16-os a családban, és szombaton gond akadt vele. Úgy tűnik, nem veszi fel a töltést (többféle töltővel próbáltuk), felvillan a piros "elem" jelzés, és időszakonként vibrál egyet, mintha folyamatosan fel-le csatlakoztatnánk, de nem kontant hiba, hozzá sem nyúlunk. Ezek után néha megjelenik a HomTom boot logo, majd Android boot logo jön, és "nincs parancs" hibaüzenet. Próbáltam recovery mode-ba lépni, de nem jutok el a hard reset-ig, mert elsötétül a kijelző.
Az a gond, hogy a TinyDealtől jött a telefon, visszaküldhetném, de gondolom, nagyon sokáig tartana. Ha csak egy új akku kellene bele, akkor inkább megvenném rögtön, de úgy tűnik, hogy itt több probléma kombinációja merülhetett fel.
Minden tippnek örülnék!
Köszönöm előre is!
Üdv,
Viktor
-
Boom21
tag
Sziasztok! Valamiért nekem nem akarja a bluetooth headsetemre átküldeni a telefonhangot, így nem tudok telefonálni bluetooth-on keresztül. PLT E10 fülest használok és szépen párosodik is, viszont az eszköz "settings"-ben nem marad bent a pipa a telefon hang átvitelénél, csak a médiahangokat lehet bepipálni. Találkoztatok már ilyesmivel?
-
lemusz
addikt
Sziasztok!
Ajánlották nekem ezt a telefont a milyen okostelefont vegyek topikban, de miután beleolvastam az itteni hsz-ekbe kb el is ment a kedvem tőle. A töltöttségi szint hibás jelzése zavar a legkevésbé, de hogy alig hallani beszélgetés közben a másikat, meg hogy vannak akiknek elszáll a mikrofon, magától újraindul a teló, valakinél jó a kamera valakinél meg olajfestmény meg még a sok kis apróság amiket írtatok arra enged következtetni, hogy elég problémás telefonról van szó. S mivel nem vagyok egy rom cserélgető mester, ráadásul muteromnak lenne a telefon, akinek ez lenne az első okostelefonja eléggé döntésképtelennek érzem most magam. Pedig technikai adatok alapján annyira megtetszett, hogy elgondolkodtam lecserélem a saját Vodafone Smart Prime 6-omat is erre.
-
fruttika
újonc
-
masterNu
csendes tag
Mivel az akksi-töltöttség kijelzése rossz, valószínűleg nem is töltöd 100%-ra. Vagy azt hiszed, hogy 1%-on van, mint az édesanyámé, de még megy egy napot
Az elején azt hittem ez magától megjavul, de bő 4 hónap alatt sem tette, így múlt héten szétnéztem frissítés ügyben és a homtom honlapjáról felraktam a firmware frissítést (előtte, utána factory reset), és úgy néz ki, hogy a kijelzés megjavult. Merítve 1% után kikapcsol a telefon, töltve meg a 100%-ot használat nélkül 3,5 óra alatt éri el 0-ról.
4 hónap után is szűk 2 napot bír, úgy hogy édesanyám most már játszik is rajta, nem csak telefonnak használja.
-
Kubu84
csendes tag
Egy hónapos a telefon és már nem bír ki egy napot sem az aksi átlagos használat mellett??!! 😤😡😡😠
-
saja
csendes tag
Úgy tűnik sikerült megoldani a mikrofonos problémát.
Legyen fent egy eredeti vagy a DOOGEE X5 ROM.
Ezt kell beütni a tárcsázóba: *#*#3646633#*#*
Ezzel a kóddal egy ún. engineering menübe lépünk.
Ott oldalra csúsztatással ki kell választani a Hardware Testing-et.
Meg kell nyitni az Audio-t.
Aztán a Normal mode-ot kiválasztani.
Az egyik legördülőben a Mic-et kell kiválasztani.Van egy szinteket jelző (aktív) legördülő. Azon az összes (Level 0-tól Level 13-ig) szintent egyenként, minden átírás végén a Set-et megnyomva feljebb kell írni az értékeket.
Pl. Level 0, 172 -> Set, Level 1, 174 -> Set ... és így továbbAz akkumulátoros gondra is van megoldás 4pda.ru oldalon, de azt még nem próbáltam ki.
-
fruttika
újonc
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Én is vásároltam a napokban egy ilyen készüléket és sajnos nekem is ez a problémám vele, hogy gyorsan lemerül....este kb. 60% -on zártam le és reggelre teljesen lemerült az aksija
-
Storms
őstag
válasz
Meggyi001 #129 üzenetére
Működik rendesen. Itt találtam rá: [link]
Szerintem ez csak egy sima TWRP nem csak cyanogenmodhoz. Olyan TRWP-vel még én nem is találkoztam ami csak CM-hez lenne.Alul a needromon a leírásba:
DESCRIPTIONTWRP 3.0.2-1 for Homtom Ht16 MT6580 (only this).
1- With flashtool load MT6580_Android_Scatter.txt
2- Push download and connect smartphone to pc (smartphone must be powered off)… in few seconds will start the process and the new TWRP will be flashed (if you experienced an error like Brom etc etc.. don't worry.. go ahead)
P.S after flashing, remove cable, enter immediately recovery mode at boot using POWER and VOLUME+ keys at the same time until text menu appears, select Recovery with volume+ and confirm with volume- and wait for TWRP loding.
-
AllTheBest
őstag
5 perce dobta be a futár a telefont, az normális, ha nem kapcsol be? Az akksiról leszedtem már a védő fóliát, most felraktam töltőre, lehet, hogy ezeknek nullára le van merítve alapból az akksijuk?
-
Storms
őstag
válasz
Meggyi001 #94 üzenetére
Szia!
ma próbálkoztam vele, 3x is megcsináltam ahogy leírtad, a Download-Agent-ot nem írtad de végül megtaláltam és ezt tallóztam be neki(MTK_AllInOne_DA.bin), minden végigment hibamentesen mind a 3x, de a recovery nem jön be sehogy se, hangerő fel+power gomb = recovery inditás, fastboot, vagy normal, rá megyek a recoveryre és bejön egy olyan hogy: nincs parancs meg a robot felkiáltójellel, itt ha nyomkodom a hang fel+ bekapcs gombot akkor a gyári recovery jön be, a hang le+ bekapcs gombra pedig valami kinai recovery szerü valami. Az nemtudom micsoda. Mi lehet a gond?? -
Tom51
csendes tag
válasz
AllTheBest #124 üzenetére
Szia.
A #84 ben amit írtam programot,azzal megvalósitható a jó akkukijelzés párhuzamosan a system akkukijelzésével.Én max mV:4360, min mV ra 3570 értéket adtam meg.Ugy lehet beirni,hogy az alsó két sornál a min,max voltage--nyomod a megadni kivánt érték sorát-ekkor előadja a beirási lehetőséget.Beirod,utána lock és kész.Segiteni fog,nálam azóta is jó. -
válasz
AllTheBest #122 üzenetére
A visszajelzés miatt nem ajánlom , amúgy ennyi pénzért elmegy , mondjuk én magamnak meg nem vennem
. Nekem már lassú meg kicsi.
-
válasz
AllTheBest #120 üzenetére
Az akksi miatt nem ajánlom, amúgy ennyi pénzért elmegy. Olcsó teló.
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! mennyire megbízható a telefon? Milyen negatívumokat tudnátok felhozni vele kapcsolatban? Anyámnak kéne a telefon, szóval igazából a lényeg az az, hogy működjön normálisan, semmi extrém igénybevétellel nem találkozna a telefon
-
Kubu84
csendes tag
Egy kis észrevétel de lehet csak nalam csinálja. Ha töltőn van és úgy akarom nyomogni elég nehezen érzékel a kijelző és nem ott ahol kellene. 😥😣😤
-
nrg_52
addikt
válasz
Meggyi001 #102 üzenetére
Vegigcsinaltam a leiras alapjan (homtom oldalarol toltottem le hozza a romot), minden ugy ment ahogy le van irva, a vegen kiirta, hogy ok. Lehuztam, de azota nem tudom bekapcsolni, toltesre sem reagal. Ha gepre dugom, pittyen viszont, hogy felismeri. Erre valami otlet valakinek? 😀
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #113 üzenetére
Nem kellett resetelni, meg lett a minta, szerencsére. Az útmutatást viszont eltettem.
Viszont lett másik gond.
Most meg nem látja az sd kártyán lévő tartalmat teljes egészében. 1,2 GB van rajta képekben, de csak pár mappát lát.
Volt már ilyen régebben, akkor Tom51 megoldása segített.
Nem gondolom, hogy lenne összefüggés.
Ezzel kapcsolatban, valami ötlet, vagy megoldás.
-
válasz
gyulazsolti #111 üzenetére
Mármint a pinkódot úgyértettem, hogy a minta megadása után kell megadni egy biztonsági pinkódot , az nem a sim kártya pin kódja. amikor a beállításokban az elején a mintát meg adtátok, akkor kellett egy Pin kódot is megadni , ez azért van , hogyha valaki elfelejti a mintáját , akkor is fel lehessen oldani a telefont. A recoverybe úgy kell belépni, hogy nyomod a hangerő fel és a bekapcsoló gombot egyszerre , természetesen ezt kikapcsolt állapotban. ha véletlenül nem jönne be a recovery menü , akkor a hangerő le és a bekapcsológomb. A recovery ben kettő wipe lesz, azt mindkettőt megcsinálni. Ugrik minden adat a telóról, gyári állapotban lesz, igy a minta is eltünik.
-
válasz
gyulazsolti #109 üzenetére
A mintához elvileg egy biztonsági Pin kódot is meg kellett adni, de ha nem megy semmivel, a legvégső eset recoveryvel egy reset, de akkor ugrik minden.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
A telefon le van zárva, mintával.
Na most az a gond, hogy a lányom a folyamatos variálásban elfelejtette a mintát.
Mit lehet ilyenkor kezdeni, hogyan lehet feloldani?
-
Kubu84
csendes tag
válasz
gyulazsolti #107 üzenetére
Ez a Kezelő felület hangoló nem volt meg amíg utána nem néztem, hogy hosszan kell nyomni a fogaskereket hogy élő jöjjön ez a menü 😂😂😀😀 Köszönöm.
-
gyulazsolti
senior tag
-
Storms
őstag
Az akksi százalék kijelzése viszont nagyon rossz, és ami nagyon zavar az az ,hogy mikor rádugom mondjuk 70%-on töltőre és megnézem mondjuk 3 perc mulva, akkor azt látom ,hogy a % visszafele megy nem felfelé
Majd lemegy úgy kb 35%-ig és utána kezd el felfelé menni. Na ez miért van? Remélem a legújabb frissítésbe már javitották ezt.
-
nrg_52
addikt
Valaki tapasztal random ujraindulgatast? Atlag 1-2 naponta elofordul. Teljesen gyari, semmi mokolas. Nincs romma telepitgetve se, cegesnek hasznalom. Ezeket a gyari romokat hogyan lehet telepiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest