Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
válasz
pictigjis #21618 üzenetére
Umm, tessék? "Startup számlacsomag: Ingyenes számlanyitás és számlavezetés induló vállalkozások számára"
Egyébként közben megnéztem a cégjegyzékben és hivatalosan még bejegyzés alatt van a cég, valszeg kell még neki 1-2 nap. Lehet az volt a bibi. Bár nekem nem mondták.
-
Froclee
őstag
Lol, ilyet se hallottam még. Elmentem Gránithoz nyitni az új cégemnek (2 napja lett bejegyezve) bankszámlát és elutasítottak. Emberke valami compliance tesztprogramot ráfuttatott, ami azt köpte ki neki, hogy nem. Tájékoztatást nem áll módukban adni, aztán el is köszönt tőlem a kedves ügyintéző. (Nem volt ezelőtt cégem, és nincs adótartozásom, se hitelem.)
-
Froclee
őstag
Sziasztok. A Kft-mnek szeretnék egy euro-s számlát (euróban fogom kapni a fizumat decembertől). (Transfer)Wise Business-t használ valaki ilyen célra itt? Van ennél jobb?
-
Froclee
őstag
sziasztok. cibezz bankszámláról a netkártyámra utaltam át 500 forintot, de csak 473 ment át. gondoltam valami levonás lehet, de akkor nyilván az eredeti bankkártyámról vonta volna le (ahonnan az 500 forint le is ment). ráadásul a kondíciós listán ingyenes az átvezetés. ma utaltam át magamnak újabb 7000-et és érdekes módon nem volt semmi levonás. mi ez a 27 forint? nem nagy összeg, csak furcsa volt
-
Froclee
őstag
cib kondíciós pdf apróbetűs részében ilyen találtam:
A Bank 2012. augusztus 15-től a CIBEZZ MasterCard Unembossed típusú bankkártyák értékesítését megszünteti. 2012. október 22-ét követően a CIBEZZ MasterCard Unembossed típusú betéti kártyát (fő- és társkártyákat egyaránt) CIBEZZ Visa Electron típusú kártyára cseréli - a kártyák megújításakor, pótlásakor, újragyártásakor, kártyák chipesítése során. Amennyiben egy ügyfél CIBEZZ Visa Electron és CIBEZZ MasterCard Unembossed típusú betéti kártyával is rendelkezik, a CIBEZZ MasterCard Unembossed kártya megújításakor, pótlásakor, újragyártásakor, vagy chipesítése során a bankkártya szerződés a bankkártya lejáratával egyidejűleg megszűnik.
csak tudnám akkor miért van még kint a weblapjukon az mc unembossed
szerk. alig van olyan kártya, ami igényelhetőegyébként mi ez a sok ellenszenv az otp-vel? vissza is olvasgattam meg gugliztam, de sok helyen írják hogy lehúzós népség. nekem anyám munkatársa ajánlotta aki nemrég diplomázott és megszüntette 24 évesen a junior-ját, de ő kifejezetten ajánlotta.
-
Froclee
őstag
válasz
Froclee #2911 üzenetére
a cibezz-el szemben ez az otp junior is tök korrektnek tűnik.
-
Froclee
őstag
-
Froclee
őstag
sziasztok. szeptembertől kezdek fősulin és kötelező a bankkártya (igazából fogalmam sincs miért, mert engem az állami támogatás miatt nem érint az ösztöndíj).
na most ez kapóra is jön nekem igazából, mert tudnék végre a neten rendelgetni minden szir-szart a paypallal. (eddig haverokat kértem meg.) szóval gyakorlatilag pénzt nem nagyon vennék fel, pénzt néha raknék rá, de leginkább neten használnám, meg utalnék másik számlára is néha napján. igazából nincs kedvem napokat azzal tölteni, hogy összehasonlítsam a csomagokat, ezért kérdezem itt, hogy lenne-e olyan megoldás, amit javasoltok? nyilván a minél alacsonyabb kezelési költség a nyerő, illetve az ingyenes netes átutalás a paypal miatt.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest