- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
válasz
pdr755 #40378 üzenetére
és éppen pont ezért igazából mégis semmi jelentősége, hogy visa vagy mastercard
de régen tényleg jó volt visa kártyát tartani az ersténél, mert ott a visa árfolyamán történt a váltás, míg mastercardnál már "emberemlékezet óta" a saját botrányos eladási árfolyamát használja az erste
-
pictigjis
őstag
válasz
pdr755 #40109 üzenetére
ez rendkívül vicces megjegyzés amúgy annak fényében, hogy az igazán tudatos userek nem éppen az egy százalék cashback miatt használják a curve-öt (bár jó kereskedőválasztással elég jól hoz az is), hanem azért, hogy minden hitelkártyájukon kimaxolhassák a visszatérítési keretet. egyébként a bruttó hét százalék sem éri el a dkj hozamát, és azért nem árt észben tartani azt sem, hogy a trading212 egy ciprusi cég. én is használom, van, amire megéri, de semmiképp nem tartanék rajta pénzt hosszabb távon
-
vacs
veterán
válasz
pdr755 #39936 üzenetére
ReSeTer & pdr755
Ha szabad ilyet javasolni, akkor mindketten hívjátok fel az Unicredit-et és kérdezzétek meg, hogy mi várható, ha lejár a Partner Aktív Zéró csomag.
Általános tájékoztatást kérjetek, nem is kell azonosítani magatok, akár kamu nevet is mondhattok szerintem.
Várunk vissza a válasszal. -
válasz
pdr755 #39657 üzenetére
ahogy az ügyintéző fogalmazott, ha nem azonosítható, hogy valóban te voltál a számla használója, akkor az OBA nem fizet neked. nehezen hiszem el, hogy igaza van. de amit írsz az se megoldás. egyrészt az OBA pénz nem létezik, nem fogják előre számlákra utalni. másrészt a probléma nem az, hogy amikor kérnéd az OBA alapján a kifizetést, akkor nem tudod magad igazolni, hanem az, hogy azt nem tudod igazolni, hogy az valóban a te számlád/pénzed volt, ami az elsüllyedt bankban volt. ezt nehezen hiszem el. (ha bűncselekményből kerülne oda pénz, akkor fogadjunk fordítva lenne a bizonyítási kényszer)
-
válasz
pdr755 #39644 üzenetére
dehogynem, ezzel nem hiszem, hogy komoly titkokat sértenék. viszont néhány kivételtől eltekintve nincs biztos infóm a nagy tervekről, nem figyeltem a piacot, csak hébe-hóba jutott el hozzám valami.
a khtól a topic jelen állapotában inkább menni akar, pedig itt idén lezárul ez a történet, sőt, a lakossági része nemsokára. a legzavaróbb hibákat kijavítják, aztán jön majd egy mnb audit, ami miatt megint fejleszteni kell, de a idén q4től szvsz a termékek és szolgáltatások fejlesztése viszi majd a prímet.
az otp most megy ebbe bele a következő években, az mbh meg folyamatosan ebben a stádiumban lesz még, mindkettő elkezdte fújni a munkaerő-bubit, főleg az utóbbi.
a többiekről (erste, rafi, cib, stb.) nincs infóm, ha ott jók az ajánlatok, és jó az infra (mobilbank, lakhelyhez/munkahelyhez közeli atm, fiók, akármi), miért is ne. na és persze a fintechek. ha nem tartasz sok pénzt bankban, mert más formában tartod a megtakarításaidat, és a hagyományos atm/fiók/hitel/betét/pénztári szolgáltatásokra nincs szükséged, akkor simán el lehet lenni egy darab revolut/wise/stb. számlával és kártyával is. -
RR-13
őstag
válasz
pdr755 #39381 üzenetére
A megszüntetés szempontjából igen, jól írtad. Nem kellene a kb. 9 ezres felmondási díjat kifizetni, ha pl. 2025. októberben mondod fel a számlát. (A kártyát korábban is felmondhatod, hogy ne terheljék az éves díjat, ha már úgyis ingyenes a számla 12 hónapig, és ki is várnád a 12 hónap ingyenességet.)
Jó lett volna, ha leírod mikor lett nyitva a számla pontosan, ugyanis 6 hónapon belül nem lehet alapból díjmentesen felmondani, nem 180 napon belül.
Majdnem ugyanaz, de mégsem, mivel nem minden hónap 30 napos.
Amennyiben a számlát 2024. november 30-án nyitottad, akkor leghamarabb 2025. június 01. napján mondhatod fel a szerződést díjmentesen, ha közben, előtte nem lesz a számlakivonaton újabb hirdetményi változás, ami engedi a díjmentes felmondást. -
RR-13
őstag
válasz
pdr755 #36942 üzenetére
Csak egyszer kell teljesíteni a 150 ezres bejövő jóváírást (utalással) a 60 ezres számlanyitáshoz, és az ajánláshoz.
2.2. Feltételek
A Jóváírásra való jogosultsághoz az 1. pont szerint számlacsomagszerződés megkötése mellett az alábbi feltételek maradéktalan és együttes teljesítése szükséges:
...
• Számlanyitást követő 2. (második) naptári hónap végéig minimum 150 000 forint jóváírás érkezik az ügyfél 1. pont szerint nyitott számlacsomaghoz tartozó Lakossági Bankszámlájára.Tehát nem kell a nyitási bónuszhoz a rendszeres ráutalás, vagyis a nettó minimálbér.
-
Llew
senior tag
válasz
pdr755 #36942 üzenetére
A 150.000 az ajánlati bónusz feltétele, annak elég egy alkalommal, de a 60.000-es nyitási bónuszhoz kell a rendszeres ráutalás és az nem 150.000, hanem nettó minimálbér ami per pillanat 177.400 forint.
Marketing:
az ügyfél a digitális csatornán és telefonon történő marketingcélú megkereshetőséghez hozzájárult
Szóval mindkettő kell. Ha csak egyiket pipálod akkor nem kapod meg a pénzt.
Nem kell aggódni, engem talán 1-2x alkalommal hívtak. -
Peetey91
senior tag
válasz
pdr755 #36741 üzenetére
Kíváncsi vagyok, kivizsgálás alatt van az ügyem, a telefonos ügyintéző semmit nem tud mondani, majd emailben kapok határozatot.
@eboostr
70-100 ezreket terheltek be négyszer. Ez alá nem nagyon emel az ember limitet, nekem 300 ezerre volt állítva.
Itt az a gond, hogy hogyan tudtak úgy vásárolni, hogy a kártya gpayhez adásáról nekem semmi visszajelzés nem jött.Vagy, hogy 6 órakor még Budapesti étteremben fizetek, este 8-kor meg svédországban vásárolnak vele, majd 11-kor megint Budapesten. Ez hogy nem jelez be a rendszerüknek.
Van osztrák Raiffeisen számlám, ott amikor Revolutra (Litván cím) akartam utalni egyből jött a telefon (hétvégén), hogy én kezdeményeztem-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest