Keresés

Aktív témák

• sh4d0w

félisten

Hello Mc,

Kipróbáltam volna otthon... mármint az XP-t... de sajnos szembetalálkoztam a m$ kompatibilitást elég tágan értelmező definíciójával... Telepítés frankón lement, reboot... Be kellett volna jelentkeznem, de hopp! elsötétült a monitor... a régi kis 14'-os monitoromat leküldte 640x480@85Hz-cel... OK, semmi gond, csökkentett mód, alapértelmezés beállít, reboot... és ugyanaz. Szal már ez sem volt nyerő belépő, aztán mondja a kollégám, hogy otthon leszedte és visszarakta a 98SE-t, mert azzal kevesebb gondja volt. Úgyhogy ezért volt a kérdésem az előző hozzászólásom végén... Egyébként mindenki haasználja azt, ami bejön neki és a hardvere is elbírja...

• sh4d0w

félisten

Spec a 4-es CDRWIN-t nem ösmerem, de a 3-as tapasztalatait meg tudom osztani Veled... Amikor CDRWIN-nel image-et készítesz, illetőleg image-et írnál, akkor két file szükséges az íráshoz: egy *.bin és egy *.cue. A *.bin a valódi image-állomány, de a *.cue mondja meg a CDRWIN-nek, mi hova kerüljön az írandó lemezen, tehát nélkülözhetetlen.
    Van egy olyan menüpont, hogy Record Disc. Katt, aztán a megjelenő ablakban állítsd be az írás paramétereit. A jobb oldalon katt a ''Load Cuesheet'' feliratra, ekkor kell kiválasztanod a *.cue állományt. Ha tényleg minden kóser, akkor ''Start recording'' és már megy is a pörkölés. Végezetül egy kérdés: biztos, hogy az XP megér egy CD-t...?

Aktív témák