- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Hello Mc,
Kipróbáltam volna otthon... mármint az XP-t... de sajnos szembetalálkoztam a m$ kompatibilitást elég tágan értelmező definíciójával... Telepítés frankón lement, reboot... Be kellett volna jelentkeznem, de hopp! elsötétült a monitor... a régi kis 14'-os monitoromat leküldte 640x480@85Hz-cel... OK, semmi gond, csökkentett mód, alapértelmezés beállít, reboot... és ugyanaz. Szal már ez sem volt nyerő belépő, aztán mondja a kollégám, hogy otthon leszedte és visszarakta a 98SE-t, mert azzal kevesebb gondja volt. Úgyhogy ezért volt a kérdésem az előző hozzászólásom végén... Egyébként mindenki haasználja azt, ami bejön neki és a hardvere is elbírja... -
sh4d0w
félisten
Spec a 4-es CDRWIN-t nem ösmerem, de a 3-as tapasztalatait meg tudom osztani Veled... Amikor CDRWIN-nel image-et készítesz, illetőleg image-et írnál, akkor két file szükséges az íráshoz: egy *.bin és egy *.cue. A *.bin a valódi image-állomány, de a *.cue mondja meg a CDRWIN-nek, mi hova kerüljön az írandó lemezen, tehát nélkülözhetetlen.
Van egy olyan menüpont, hogy Record Disc. Katt, aztán a megjelenő ablakban állítsd be az írás paramétereit. A jobb oldalon katt a ''Load Cuesheet'' feliratra, ekkor kell kiválasztanod a *.cue állományt. Ha tényleg minden kóser, akkor ''Start recording'' és már megy is a pörkölés. Végezetül egy kérdés: biztos, hogy az XP megér egy CD-t...? -
4.0A-s CDRWIN-el akarom megírni a WINXP-image-t...:D, és egyszerűen nem tudom, hogy kell. :(.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Formula-1
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest