- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, Bravo lett a Dragonból. Ebben szép kényelmesen elférek. A Dragonnal ugye az volt a baj, hogy kevés HDD-nek volt benne hely (6 db), és a vinyó rack-ek hátrafelé voltak nyitottak, így a csatik már belógtak a deszka fölé, és ha egy combosabb VGA-t tettem bele, ami messze túllógott a lapon, akkor ugye már nem fért el az összes vinyó. A Bravonál meg ugye keresztben vannak a rack-ek, (szám szerint 10 db), így kényelmesen elférnek a VGA-tól és a deszkától. Egy hátránya van ennek az elhelyezésnek, hogy kicsit borítja a ház légáramlását, hiszen a Dragonban a HDD-k előtt levő két db 80-as venti szívta be a házba a levegőt, most ezt az utat lezárják a vinyók, amiken meg 2 db 90-es venti húzza át a levegőt, de ugye keresztben. Ennek mondjuk nem éreztem hátrányát még nyáron sem, igaz, kvázi nincs is húzva a gép.
-
Köszi, a szomszédok annyira nem szeretik.
Sajnos a Dragon egyre kisebb nekem. Épp a minap szembesültem ezzel, amikor beraktam az új VGA-t. Ebben a házban sajnos még úgy vannak kialakítva a vinyó rack-ek, hogy a HDD-k a ház hátulja felé néznek, nem pedig oldalra, mint az új Chieftec házaknál. Emiatt a HDD csatolók és a lap széle között nem sok van, szal a böszme 6950 például már belógna a HDD rack-be, amiben 2 vinyó van, ezért kicsit át kellett rendeznem a belsejét... Ideje lesz lassan a cserének, eleve a hűtőm is nagy, a RAM-ok is magasak (föléjük is HDD rack lóg be), 6 vinyó, plusz az SSD, és a mobilrack, szal a kábeleket elvezetni az egyébként is szűkös helyen, nem egy 5 perces meló.
A szellőzésével nincsen gond, 2 db 80-as venti szív elöl, 2 db 80-as fúj ki hátul, a Ninja elején 120-as szív, a ház vége felé néző részén egy 120-as fújja ki a levegőt, plusz a VGA ugyanezt teszi lent, és a táp ventije fent, szal teljesen jók a hőmérsékleteim tuning alatt is. Igaz, cserébe jó hangos a gép a sok venti miatt, de a hifi végfokai is tele vannak ventikkel, szal inkább az szokott furcsa lenni, ha a Win egy frissítése miatt újraindul a gép éjszaka, és elhallgatnak a ventik. -
bitmad
aktív tag
logitech cordless desktop mx (hun)
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged