Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Hasonlóaan nézett ki nekem is anno a gépem, igaz az kandalf volt, de azóta átesett 2 revolúción.
Előszőr tetszett nekem is- (mert különben miért is vettem volna meg), de mint oly sok mindent ezt is megunja az ember, és ma már biztos másik házat választanék.Viszont az elődjéhez képest hatalmas előre lépés.
-
Henk
veterán
Valami olyan megoldással nem lenne egyszerűbb, hogy a vinyók elött lenne egy nagyobb venti ami fújja be a levegőt? Akkor nem kéne ez a rengeteg vinyó hűtő csoda. Hangban és kábelben is kedvezőbb lenne. Vagy nincs venti hely a házadban elöle? Indokolt egyáltalán a hűtés rájuk, annyira melegszenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged