- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
cellardoor12 #5798 üzenetére
Ha te mondod ,nekem 8.
-
Macka
veterán
válasz
Valószínűleg 7 évig azért bírta, mert nem kellett határon teljesítenie. Egy Celeronnak, integrált VGA-val elég valószínűleg.
És mint ahoy már mondtam: Ide olvass be! Ez nekem egynél több rossz véleménynek tűnik! -
Skizz
addikt
válasz
Nagyon rosszul látod ezt a dolgot.
Az, hogy ennyi és ennyi évig "hibátlanul" ment egy Codegen táp, az nem azt jelenti, hogy jó. (elég durva, hogy szinte pozitívumként mondják az emberek, hogy jó táp, mert működik)A másik pedig: a boltos, az boltos. Nekem állandóan azzal jönnek, hogy jók az ilyen Codegen minőségű tápok, mert rengeteget eladnak belőlük. Hát persze, hogy rengeteget eladnak belőlük, hiszen a hozzá nem értő ember meglátja a webshopon, hogy 500W-os táp, és csak 3 990 ,- HUF. Ránéz egy 400-asra, ami teszem azt BS2, s mit lát? 12 990 ,- HUF.
Szerinted, ha nem ért hozzá, melyiket veszi? Az eladók nagy többsége pedig (tisztelet a kivételnek) szarik arra, hogy a jóember egy biztonságos, erős tápot akar venni, avagy sem. A lényeg, hogy ne kelljen sokat tökörészni a looserrel, és le van róla a gond.Egyvalaki leírja, hogy a HKC szar, utána mindenki tételként kezeli.
Valaki leírja, hogy a HKC szar, mert tönkretette a gépét.
Gondolj csak bele, hogy az ilyen kategóriájú tápoknál az output feszt, egy primerben található elkóval szabályozzák. Az szépen az évek során kiszárad neked, aztán megküldi a gépedet mondjuk 5V-on 50V-al. Na akkor továbbra is nagyságrendekkel jobb, mint a Codegen? Egy kutya az összes. Az egyik csicsás, a másiknak szép a doboza, de az összes ipari hulladék.
Nem véletlenül vannak a tápos berkekben szintek, hogy innentől már tápokat árulnak, innen lefelé pedig csak tápnak látszó hulladékokat.Elnézést az offért, de nagyon szúrta a szememet a hozzászólás és a hozzáállás.
-
nesa
veterán
válasz
cellardoor12 #5792 üzenetére
A gepednek szivritmus zavara van es barmikor infarktust kaphat ,igy ertheto szerintem
gyorsan keress 1 FSP donord.
-
Macka
veterán
válasz
Menj át a tápos topikba, írd be a keresőbe, hogy HKC. És olvass....
-
Skizz
addikt
válasz
Az, hogy a ráírt (névleges) teljesítmény töredékét képes csupán leadni és ezt sem biztonságosan. Se ovp, se otp, ocp, opp stb...stb... Tehát ha a falban van egy kis ingadozás, azt rögtön érzékeltetni fogja a géped valamely alkatrészeivel, másrészt pedig hiába teszem azt 500W-os, hiszen ennek jobb esetben a felét ha le tudja adni. A hatásfokról nem is beszélve.
-
Skizz
addikt
válasz
cellardoor12 #5761 üzenetére
Szép, rendezett. Egyedül a HKC táp szúrja a szememet.
-
Macka
veterán
válasz
cellardoor12 #5761 üzenetére
Alapgépnek alap, de legalább szép rendezett a belső.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged