- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supr@
senior tag
válasz
radi8tor #48128 üzenetére
nos, oszinten szolva, csak asszonypajti nyomasara lett fekete kivul, mivel "minden butor, elektronikai berendezes fekete, a fal zold, es rohadtul nem illik a feher nagy batar bele az osszkepbe" kb ezt kaptam minden heten meg. igy felso utasitasra kivul fekete lett, de amugy maradt volna feher kivul belul. szerintem a feher belso miatt jobban ki van emelve maga a konfig, a sarga meg az mprower miatt lett.
azt tudtam hogy, nem tetszik majd mindenkinek, elsosorban a szinek miatt, elsore nekem is furcsa volt picit. na meg mivel mar herotom van a 26milliomodik mindenfeketepirossalasusrogcorsair maniabol. tucat. ez legalabb az en egyedi "csokitom"(talalo volt)
iszilard:koszonom
tudom, de inkabb csak blokkot kap, akkor lekerulnek a piros bordak.FID: szerintem is, de meg gondolkodok, hogy hova
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest