- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #392 üzenetére
Hát én osszef**tam magam ez annyira komoly. Tuti hogy már az apai nagyapád is radiátorokat szerelt. Vagy fél óráig néztem az első képet, hogy hova mennek a csovek, nézem a prociból fölfelé megy de nem kifele hanem a táp fele, itt valami nem stimmel. Azután láttam meg a másik linket a chifi vizesitéssel, hát ott eldobtam az agyam, nagyon pöpec lett. Gondolom nem valami hangos a rendszer. Aztán megláttam a radiátort is, na az azér már tényleg durva, megkérdezhetem milyen vizpumpaval nyomatod a vizet, hogy át tudja nyomni teljesen, mert nem kevés csomennyiségen kell áttolni.
Én is le akarom cserélni a bordákat a csifiről már régóta, mert szerintemis azért pörgeti fel annyira a 12-est jatek kozben, mert azok a kis aluminium bordak gyengek nagyon, de nem gondoltam hogy ki kell forrasztanom az egészet, biztos hogy csak ugy lehet? A gari az mondjuk valoszinu elszállt.
Mindenesetre ez igen, nagyon komoly kis rendszer és teljesen házi, szóval minden elismerésem. -
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #392 üzenetére
mi van bebugyolálva és minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Asztalos klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- bambano: Bambanő háza tája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged