- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
holapito
tag
Hello rendben köszönöm akkor de ledesbe csak quiet van af be és a ledes af csak 150 el van kevesebb fordulatszáma mint a lednélküli perfomancnak szóval akkor 2 af kellene és 4 sp és még annyi hogy erről az új zöld ledesről sehol nem találok videót esetleg te tudnál valahol ?
És köszönöm a felvilágosítást ventilátor téren -
muszor
tag
A táp vagy a 2 db sata3 kábelre gondolsz? A táp kábelei hátra vezetve rövidek, de a vastagságuk miatt se férnének el. A sata3 kábeleket viszont el lehetne vezetni az alsó merevlemez tároló feletti nagyon nagy lyukon át hátra. Ezt megcsinálom, csak azért nem akartam, hogy ne legyen útba, ha valamikor használni szeretném a középső hdd rekeszt.
-
baboss
őstag
Adatlap szerint AMD CPU-d van amiben a beépített szenzor nem pontos,és maga a program se az,az értékek csak megközelítőek.A vízhűtés topikban kaptam én is az infót,hogy a levegő hőmérsékleténél nem lehet hidegebb a CPU hőmérséklete.Tehát egy 28c°-os szobában nem lehet 24c°-os a CPU.
-
baboss
őstag
Vízhűtés is van hozzá.Én inkább ezt raknám az asztalom alá.
-
MastR
tag
Úgy tudnám összefoglalni, hogy az ELoop a jelenleg legjobb!! 120mm-es venti ami kapható. Corsair SP-t vált nálam éppen... Ha tetszik a forma/vagy színvilág akkor ne gondolkozz máson..
Nálam 1650-es fordulaton halkabb volt az ELoop mint a Corsair 1350-es fordulaton. Ugyanazon a fordulaton talán az SP-nek nagyobb a nyomása.. de mit számít ha az Eloop büntetlenül pöröghet 300rpm-ef feljebb. ahol meg már neki lesz nagyobb a nyomása -
5 db tartály lesz
Ez a 2db ami a videóban is van külön lett volna myhelms folyadékkal mivel az nagyon szép
csak káros a többi vízhűtésben lévő dologra nézve. Mivel direktben a ddc-vel a 2db tartályban nem látszott volna semmi olyan gyors a víz. Ezért bekötöm rendesen a rendszerbe. 1kör lesz csak a cpu. Sajnos a 2db 7750re nincs fc blokk.Snip3r_HUN: Remélem estére kész lesz mikor hazaérek melóból
-
Dehogynem...
Pont ma néztem az egyik webshop-ban a CM Storm Scout advanced házat, és tetszik külsőre, meg szellőzése is jónak tűnik a két oldalsó venti hellyel... Jó látni berendezve nálad, teljesen korrekt lett...
Vélemény a házról?Ugyanez az XFX tápom van, nagyon jó kis táp, csak az a rengeteg kábel.... Nem egyszerű elpakolni...
-
ThodEE
őstag
Na még mielőtt kupánvágnak a sok offért még leírom hogy nagyon bejött a peter 79xx verzió, asszonynak az hűti a 7970et 2db 12cm es Bitfenix ventivel, hangját se hallani, hőfok is oké, VRM el sincs gond
Készülj rá hogy hatalmas darab, asszonynak egy filléres HKC háza volt, le kellett cserélni hogy beférjenEzeket meg eldugtam az asztal alá
Nálam az XFXnek kicsit hangos a ventije alapjáraton, de így vettem már 3éve, azóta semmit nem változott
-
Petyyyyy
addikt
Ebben a topikban vagy egy másikban is ücsörög egy-két hozzáértő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest