- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
Fr3eWar #21568 üzenetére
Szép munka, csak valamivel lehetne nagyobb, kicsit magasabb például. De elsőnek, vagy teszt példánybak jó. Az biztos, hogy többet ér, mint ha a levegő hűtené a feteket.
A réz rosszabb hőleadó, mint az alumínium, így talán érdemes lenne még kis barázdákat vágni hosszirányba bele, hogy az tovább növelje a felületet. Alumíniumtömbből szerintem könnyebb lenne megcsinálni, az kevésbé kenődik. Persze ezek csak jó tanácsok, vagy ötletek, hogy én hogy csinálnám... -
-
jones965
Modder
válasz
Fr3eWar #19675 üzenetére
-Ha az a karácsonyfa felmegy a Pc-Style ra akkor én is rakok egy marék ledet meg 5 hidegkatódcsövet a házamba és küldöm a képet hogy rakják fel.-
Nem kell kapkodnod ledek és neon után, mert az önmagában kevés az oldalra kerüléshez.
Bár magam részéről szívesen veszem-látnám, a szebbnél szebb egyéni gépeket, ami tegyük hozzá nem csak casemod-ból állhat, lehet casecon is.
Nekem személy szerint van egy kiszemeltem az utóbbi kategóriából, de a részleteket majd később, bár ha megfelel, akkor az oldalon úgy is viszont látjátok. -
rlazol
veterán
válasz
Fr3eWar #18171 üzenetére
nem mondod, hogy beruháztál egy Akasa APACHE - AK-FN057 be? hogy vált be, megérte az árát? Mennyit lehet érzékelni belőle akét CM vent mellett?
-
-
Henk
veterán
válasz
Fr3eWar #17698 üzenetére
Az előlapi szabályzónak az a nagy előnye, hogy a fordulatszámokat tetszőlegesen állíthatod be, míg egy ellenállás fix fordulatra szabályoz. A Revoltec szabályzóra többen is panaszkodtak, hogy egyes ventik fura hangokat adnak ki vele, gondolom a gyenge minőség miatt. Ezen felül vannak ventik amik nem jól tűrik a szabályzást.
-
válasz
Fr3eWar #17698 üzenetére
Ez erősen ventifüggő. A szabályzó mind ua, csak a keret más(pár véltozó ellenállás, díszes csomagban).
Egyébként fogod a ventiszabályzód, rádugod a ventiket, és tekergeted, mikor-milyen hangja van.
(#17699) rlazol: "power button" , "computer case power button", "power switch" , "computer case power switch", hirtelen ez jut eszembe. Esetleg nézd meg a www.computermode.hu-on is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest