- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
fogtunder #62041 üzenetére
Say no more!
Fekete S340-ről váltottam hófehér Elite-re!Pontosan tudom miről beszélsz, de láthatod is pár napja tettem ki képeket én is. Amiből azóta eltűnt a VGA és érkezik egy utód, plusz harisnyás tápkábel, mert az új fiúnak nem elég egy 8pin és akkor már a CPU 8pin-re is beruházok. Amikor platformot váltok viszont szempont lesz, hogy fehér alaplap jöhet csak szóba.
H440-el is szemeztem, de nincs szükségen 3,5"-es helyekre így maradt az S340 vonal, ahol ugyan van 3,5"-es hely, de bátor dolog ott párolni a HDD-ket, mert a hűtés nem túlzottan megoldott gyárilag.
H440-ben ez szépen megvan oldva, akár 6 HDD-t is be lehet pakolni kellemesen szellősen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged