- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1741 üzenetére
Na igen,elég érdekes a játék ebből a szempontból.
Mire a játékvégre érsz több embert nyírtál ki mint tudjukki meg grindelwald együtt.
Ha jól látom te a sötét varázslatokra mentél rá.
Hidd el hogy sima varázslat kombókkal is lehet durvábbat csinálni mint a tiltott varázslatokkal.
Sőt ha kicsit belemerülsz a kombókba akkor jó sokat fogsz mosolyogni az idióta halálokon. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1731 üzenetére
Nálam négy végigjátszásból egyszer sikerült rekordokat dönteni.
Mondjuk nem is nagyon érdekelt a repülős része.
Viszont az egyik karival nagyon jól sikerültek a küldik.
Asszem mardekárossal,mert az a beképzelt majom mardekáros örült neki hogy legalább egy másik mardekáros verte meg. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1728 üzenetére
Igen seprű tényleg jobb.
Földi mountok közül a tank a legjobb. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1726 üzenetére
Na és szerezd meg a ruhába való cruicio erősítőt,meg a többit is.
Tudom lassú meló,de szép lassan pucold ki a bandita táborokat.
A lényeg a táborok ládája.Azt pucold ki. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1724 üzenetére
A cruicio akkor durva ha teszel rá talentpontot és a sima varázslat is átkoz.
Rá dobsz crucio-t egy ellenségre és bele lősz egy alap varázslatot az átok szét terjed az összes körülötte lévő ellenségre.Ezután ha nyomsz rá egy avada kedavra-t akkor mind meghal. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1722 üzenetére
Igen tudom.
De én nem a küldire mondtam hogy ki hagyhatod,hanem a sötét varázslatok talentjét. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1720 üzenetére
És az csak nehezebb lesz.
Upgradeld a cuccaid,a talent pontokat oszd ki arra ami neked tetszik.
Ha nem akarsz vacakolni sötét mágiával tökre kihagyhatod azt a részt. -
itldj
aktív tag
válasz
Roland861010 #1716 üzenetére
Sajnos nem lehet, de ha jól emlékszem nagyjából 4 talent maradt ki mire elértem a max. szintet.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1716 üzenetére
Nem,sajnos nem lehet.
-
itldj
aktív tag
válasz
Roland861010 #1713 üzenetére
Én megjelenéskor játszottam vele, de úgy rémlik, hogy egyedül a mount amit nem használhatsz rögtön.
Ez meg valamennyire érthető, mert a sztori szerint ha jól emlékszem segítesz a csajnak megmenteni a hippogriff "barátját", és utána te vigyázol rá, nehogy az orvvadászok megint elfogják. -
itldj
aktív tag
válasz
Roland861010 #1707 üzenetére
Talán mellékküldi, de kb. a sztori 3/4-énél lesz elérhető.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1709 üzenetére
Az egyik osztálytársadtól kapod.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1707 üzenetére
Mellék küldi.
-
homerhamm
addikt
válasz
Roland861010 #1704 üzenetére
Mindent sajnos nem lehet.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1704 üzenetére
Ne egyes asztalokat rakj le hanem hármas és ötös asztalokat.
Ha egy asztalon egyszerre három poti fől az elég sokat termel.
Na és a virágos asztalok is annyi virágot fognak hogy nem si tudod hova tenni.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1701 üzenetére
Neeem,kontrollerrel jobb.
Hidd el.
Pc-n ha seprűre kellett ülni hetekig emlegettem a kedves tervező édes anyukáját.
Egyébként pc-n van rá mod hogy olyan legyen mint konzolon.
Azt hiszem ebből sejtheted hol a jobb.
Én mondjuk egy modot sem mertem fel tenni,bár talán most majd felrakom a nem hivatalos javítás,ami a hivatalos frissítés szarságait javítja. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1695 üzenetére
A gépi magyarítás hibákat is csinált a játékban.
Lettek a táskádban eladhatatlan itemek.
Olyan ismeretlen nem azonosított ruha darabok,amiket a szükség szobájában nem tudtál be azonosítani,mert az asztal nem érzékelte,a boltosnál sem lehetett eladni,mert 0 értékű volt. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1695 üzenetére
Nem gépi.
Már van rendes.
A gépi piszkos csúnyán beszélt.
És tele volt ökörségekel.
Például az egyik virág sátoraljaújhely nevű volt.
De keresek neked egy képet a gépi magyarításból.
Van olyan képem amin csúnyán beszélnek,sajna a videó már nincs meg.
Ha már holdas pasas.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1693 üzenetére
Zárakat úgy tudsz kinyitni hogy Roxfortban a gondnok megkér rá hogy lopózz be a zárt részre hogy az ott lévő szobrocskát nyúld le.
Ehhez meg tanít téged az alohomora varázslatra.Ezután ha még x darab szobrot megtalálsz és ellopod tőle a holdkövet és elviszed a gondnoknak akkor megtanít a második és harmadik fokozatra is.Ez a küldi nagyon könnyű,a térkép mutatja hol vannak a szobrocskák.Csak meg kell keresni.
A zárt ládákat pedig úgy tudod kinyitni hogy láthtatatlanná válsz.
Ugyanis csak akkor zártak ha látnak téged,ha nem látnak ki tudod nyitni.
Ui: A holdszobrocskás küldetés rém vicces,a pasas fél a szobroktól és azért kell összegyűjteni,ha mindet összegyűjtöd azt is ki deríted majd hogy ki rejtette el őket és miért.
Nem lövöm le a poént,mert irtó vicces.
Jah,ne ilyedj meg ha valaki megfenyeget amiért össze szeded a szobrokat.
Záras küldi mellék küldi,lehet a térkép nem fogja mutatni.De a pasast megtalálod a suliban a zárt részleg mellett.Az a tanári féleség.
Az egyik ház tanulójaként még az azkabanba is eljuthatsz.Elég para hely.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1690 üzenetére
Hát ha hamarabb próbáltad volna ki a játékot,tudtam volna mutatni pár vicces videót.
Mert csináltam sokat,volt videóm arról is ahogy a zordót kinyírtam a csapatával együtt meg a nagy trollt is kb 13 szinttel kissebb karakterrel.Meg volt olyan videóm is amelyiken a legnehezebb arénát le tolom úgy hogy végig röhögtem az egészet,mert a káposzták megettek mindnekit.
De valamikor a nyáron töröltem az összes videót,morcos voltam a játékra amiért játszhatatlanná vált.Legalább 40 gigányi videót töröltem ki. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1690 üzenetére
A WoW mostanában nem túlságosan izgat,de én a játékot a megjelenésekor toltam,kb négy hónapig,akkor jött egy frissítés és elbaszta a játékot.
Konzolon nincs gond,de a pc-s változat a júniusi frissítés óta szar.
De addigra én négyszer végig vittem a játékot.
Mind a négy házat megcsináltam,tudnod kell hogy teljes képet a sztoriról csak akkor kapsz ha mind a négy házzal megcsinálod.
Javaslom ha mardekáros karit csinálsz akkor lány legyen.
Igazából nekem mindegyik lány volt,a lányok mindenhova mehetnek a fiúk nem.
Lány karival még a baziliszkuszt is megláthatod.
Fiú karakter a közelébe sem mehet,bár lánnyal sem ajánlom hogy szemezz vele.
De egyébként máshol is kővé válhatsz.
Roxfort rejtett termeiben vannak veszélyes dolgok.
Figyelj nagyon mindig és használd a reveliot.Sok rejtett szoba van ami nem látszik szobának.Lehet hogy észre sem veszed a rejtett szobát mert titkos ajtaja van,jól nézd meg a falakat is,lehet hogy festmény vagy szőnyeg csak álca és igazából egy ajtó az.
Még valami,ha megkaptad a küldetést hogy gyűjtsd a holdszobrocskákat azt azonnal kezd el csinálni.Mert azzal kapsz zárnyitő varázslatot,azonnal csináld meg hogy a hármas szintű alohomora-t is megkapd,sok pénzt és xp-t szerezhetsz vele és a holdakat gyújteni könnyű.Igaz csak éjszaka lehet.
Jah van olyan festmény is ami elmesél egy történetet és úgy nyílik ki az ajtó. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1688 üzenetére
Jó lesz majd ha lesz saját seprűd és azzal mehetsz,de őszintén szólva sok vicces hülyeségről le maradsz ha repkedsz.
Tele van a játék vicces dolgokkal amit levegőből megsem látsz.
Vannak rejtett barlangok,amiket fentről észre sem veszel.
Sőt néha érdemes a vízesés mögé is benézni. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1684 üzenetére
Egyébként ha gyalog jársz sok apróságot felfedezhetsz.
Mellesleg érdemes minden féle ellenséget megtámadni,mert a kihívások az elején mikor még csak pár varázslatod van rém egyszerűek de sok xp-t adnak,minél több varázslatod lesz úgy nehezednek a kihívások.
Sötét mágiát attól a sötét lelkű mardekárostól tanulsz majd.
De azok a varázslatok lassúak.
Mire az avada kedavra cd-je elmúlik addigra az ellenség szakálla ki nő.
Nem is olyan túl jók,az alap varázslatod is erősebb lesz mire megszerzed.
Akkor van értelme ha minden hülyeséget kifejlesztesz hozzájuk és nagy csapatban jön az ellenség,de akkor sem biztos.
Csináltam egy karit én is ami azt tolta,de közel sem olyan jó,egy jó kombó sokkal szórakoztatóbb és jobb.
Nekem úgy volt ha jól emlékszem hogy ha valakire rádobtam a kínzás átkot és utána alap varázslattal belé lőttem,minden ellenségre át terjedt a kínzás átok,ezután ha meglőttem az egyiket avada kedavra-val mind meghaltak.Ami elsőre jól hangzik,csak hogy legtöbben kinyiffantak attól hogy a kínzás átok rájuk került az alap varázslattal nem tudtam eltalálni hogyaz átok szétszóródjon.Csak úgy volt jó ha boss-ra dobtam és a bandájára is átterjedt az átok,de abból kevés van,sima bandita tábornál nem volt jó,mert gyöngék.
Azok ellen egy vicces robbantós vagy reptetős kombó jobb volt.
Ami fontos,hogy nagyon hamar tegyél pontot a spéci ugrásra,ha van rakva a hoppanálós ugrásra akkor a karaktered vetődésnél több méterrel arrébb hoppanál.Így simán megölhetsz egy 10-14 szinttel nagyobb nevesített boss-t.Úgy sem tud elkapni a gyökér.#1686Roland861010
Nem kell ha nem akarsz,de jól jönnek bármikor.
Majd 22-es talentekkel és 3-as erősítővel nézd meg.
Eldobsz egy káposztát ami szaporodni kezd és szét kap egy trollt is. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1684 üzenetére
De igen.
Mindig újra élednek,kivéve a nevesített boss-ok. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #1682 üzenetére
Nem tudom mit értesz csúnya és unszimpatikus alatt.
De érdemes megtervezni a karakteredet és aszerint rakni a talenteket.
Ha a sötét varázslatokat akarod használni,tudnod kell hogy nagy a cd-jük és csak a játék végén kapod meg mindet.
Nem érdemes sietni a játék sztorijával,inkább a szinteket gyűjtsd előbb.
Na és kezd el kipucolni a bandita táborokat hogy a ruhádba gyűtsd az erősítőket.
Minden bandita táborban van egy eldugva.Random hogy mi van benne szerintem.
Érdemes tenni talent pontot arra hogy több skill bar-od legyen.
De érdemes erősíteni az ősi mágiát is,ha upgradeled az ősi mágiát ötös szintre azzal hogy a világban megkeresed az eldugott ősi mágia erősítőket akkor nagyon erős lehet.Kezdeti kettő helyett már öt ősi mágia használat lesz elérhető és talentekkel ruha upgraddel nagyon gyorsan vissza töltődik.Legdurvább boss-t is levered vele.
De érdemes a szükség szobáját is upgradelni,a káposzta nagyon kemény tud lenni.
Ha csak a fő sztorival haladsz és kicsi marad a szinted és nem gyűjtöd a dolgokat akkor nehéz lesz a vége,viszont ha szépen tolsz mindent,kihívásokat gyüjteményeket mellék küldiket akkor a karaktered piszkosul erős lesz. -
macy
addikt
válasz
Roland861010 #154 üzenetére
Van egyáltalán dobozos verzió? De szerintem ahhoz is Steam account kell a frissítések miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest