- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Cseri0058 #766 üzenetére
Én jelenleg őszben járok a hollóhátas karakteremmel,de nagyon sokat mászkálok és felfedezek vele.Megvan mind a három szint az alohomora-ból,a roxfort körülötti régiókat be jártam,rengeteget párbajoztam,sok ládát megkerestem,barlangot kirámoltam,nagyon tetszik a mostani évszak,az ősz igazán csodás,gyönyörű a táj is,bár egy évszakkal korábban is szép,de ilyenkor már meg jelennek a halloween dekorácioók.rengeteget mászkálok csak úgy a nagy világban,a déli régiókban nem jártam,sok dolgot begyűjtöttem,mindne házban szét nézek minden szobát próbálok felfedezni roxfortban,bár most épp arra próbálok rá jönni hogyan kell egy erkélyre be jutni a harangotornyban.Se hogy sem találom a bejutást rá.
Telet nem nagyon szeretem,így minél többet akarok őszben el tölteni,télen csak egy jó dolog van,a hógolyócsata a hóemberekkel.
De a havas táj vacak.
Egyébként ezzel a karival sokkal többet vacakolok dolgok megkeresésével és felkutatásával,egy csomó érdekes levelet találtam már ami érdekes információkat ad sok emberről.#787Kylesa
Alohomora az első próba után jön.
Én csak akkor kaptam meg,elvileg 11-es szint kell hozzá,de nekem még 27-es szinten sem adta,csak az első próba után.
Morrowinddel iszonyúan sokat játszottam,hihetetlenül sok órát elmolyoltam vele,minden kiegészítőjét végigtoltam,de oblivion-t egyszer sem vittem végig.A sztorija nem lett volna annyira rossz,de az oblivion kapuk fárasztóak voltak,plusz tök gáz volt az optimalizációja,emlékszem hogy tele volt idióta grafikai bugokkal meg minden baja volt.Skyrim jó volt,azt is végig vittem,kivéve a vámpíros sztorit,az nem érdekelt.Skyrim mikor ki jött újra kedvet kaptam az oblivionhoz,ugyanazzal a géppel amin a skyrim gond nélkül ment az oblivion olyan textúra hibákat produkált hogy azt hittem rosszul látok. -
Plata
félisten
válasz
Cseri0058 #766 üzenetére
Hát én nem tudom mást mit csinált,de én élvezem a játékot,a felfedezést,a mászkálást meg mindent.Nekem eddig 128 órám van benne,de ahogy elnézem még legalább ennyi lesz.Ahogy észre vettem mindegyik háznál valamennyire változik a sztori.Vagyis legalább egyszer mindegyikel végig viszem a sztorit.
Már meg is van kreálva a négy karakter. -
csababarca
őstag
válasz
Cseri0058 #741 üzenetére
Már bocsi, de arról volt szó, hogy felmerült egy műszaki jellegű probléma, amiről ment a diskurzus. Sokakat érinthet, hiszen többeknél felmerülnek optimatizálási problémák.
Majd jött ő, hogy oké de sárkányok. És nem először van ez, hogy problémákat akarnánk megbeszélni, és akkor ő próbálja lesöpörni a témát.Szerintem mindkettőnek helye van a topikban, a beszámolóknak és a problémamegoldásnak is.
-
Mike
veterán
válasz
Cseri0058 #542 üzenetére
Pedig a Forbidden West nagyon jó, sokkal jobb mint a Zero Dawn amit untam. A történet jóval átélhetőbb, Aloy gesztikulál, mászkál, máshol ilyet még nem láttam. És érdekelt mi fog történni. Itt nem. Amúgy nekem is azért kellett mert lehet mászkálni a kastélyban a tiltott erdőben, seprűre ülni. De ezek egy idő múlva már nem hoztak lázba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged