- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
hungromit #85343 üzenetére
Egyik a 8 ohmos hangszóró (panelon SP / SP), másik a mikrofon (MIC / GND).
Néhányszor 10 Ohm ellenállást sorosan kötsz a hangszóróval, csökken a hangereje, de akkor a beszéd is halk lesz.
#85341 detroitrw
STARS-922 Heatsink Plaster, ami egyfajta szilikongumi, de savmentes és hővezető adalékkal kevert. Az adalék szigetelő fémoxidok, így a ragasztó nem vezet.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
hungromit #85340 üzenetére
SAjnos olyan kis képeket illesztettél be, hogy PC-ről semmit sem látok rajta sajna, de az egyik vezeték a test (referencia) másik pedig a jel. Ugyanazon a vezetéken kommunikál, vagy cseng, vagy ha felvették akkor átkapcsol beszédre. Amennyire én sejtem legalább is.
Én is kérdeznék egy erőset:
Van ez a fajta
krimp érintkező. Ehhez az olcsóbb megoldással szerintetek lehetséges jó minőségű krimpeléseket készíteni ezzel
vagy ne is próbálkozzak, legyen inkább ez hozzá:
Illetve az utolsó biztosan jó-e hozzá?Esetleg még ez az aliról? De nem sok kedvem várni rá 4 hetet.
-
hungromit
csendes tag
válasz
hungromit #85337 üzenetére
ok, rájöttem, hogy hülye vagyok és a jelző hang is kagyló hangszórójából szól... most már csak az lenne a kérdésem, hogy a két drótból (sárga és a zöld), ami kagyló hangszórójába megy, abból csak az egyik a jelző hang (csengetés) a másik pedig a beszédhang a lenti egységből, vagy ez így nem szétválasztható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest