- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kb. egy korosztály vagyunk itt, ahogy látom.
Nem építettem ilyet én sem, már régen is az automatizálás érdekelt. Tapskapcsoló, a legrövidebb project: kb. fél óra tesztüzem után mondta anyám, h ez pedig nem lesz.
Erősítők nekem ez már Nasa szint, kocsiba építettem passzív hangváltót, ennyi. Viszont egy csöves füles erősítőt építenék, meghallgatnám. Láttam DIY kínaiakat, de sosem mertem rendelni... -
ekkold
Topikgazda
Bár lehet, hogy az út része, mint a jediknél, hogy építenie kell mindenkinek egy Quad 405-öst

Azthiszem ezzel beletaláltál a lényegbe. Ez az út változik az idővel, de akkoriban igen, ez egy afféle lépcsőfok volt, több szempontból is. Akkor még középiskolás voltam, és normálisabb hifire nem nagyon volt anyagi keret, így ez is szempont volt. Az elérhető hangminőség pedig egész jó, ha pedig ár/teljesítmény viszonyban néztük verhetetlen volt akkoriban. Azon felül elég sokat is tanultam ebből a projektből (is), olyan dolgokat amit iskolában nem tanítanak meg. Sőt, nagyon-nagyon sok dolog van, és még egyre több dolog lesz, amit iskolában nem fognak megtanítani. -
demars
addikt
Én is szemezek a Quaddal. Valószínű bele is vágok majd.
Viszont előtte egy mini 30W os erősítőt szeretnék összehozni, (úgy is tudjátok kinek az oldalán található) TPA3122D2 IC -vel. A kis mérete miatt megfogott.
Aztán ha mindegyik "művem" üzemel és jó lesz, a célom, egy Jean Hiraga Le Monstre 8W építése, egy gyönyörű fa dobozban, ahol látni lehet majd a toroidokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem építettem ilyet én sem, már régen is az automatizálás érdekelt. Tapskapcsoló, a legrövidebb project: kb. fél óra tesztüzem után mondta anyám, h ez pedig nem lesz.

ekkold