- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Szilikát #87191 üzenetére
Ezeket vagy sorosan kötötték és 300 mA árammal hajtották (főleg TV-knél) vagy a rádió trafóján volt egy 6,3 V-os tekercs, amire párhuzamosan csatlakoztak.
A 6,3 V-os leágazás a trafón az elektroncsövek fűtéséhez kellett, a skálaizzó meghajtása pont azért lett 6,3 V, mert az rendelkezésre állt. -
rednifegnar
senior tag
válasz
Dr. Szilikát #87191 üzenetére
nekem a paka izzo csak azert kell, hogy lassam mukodik e, vilagitas miatt nem, ezert betettem egy nagyobbat (talan 7.2V-ossat), ez nem eg ki soha max elszakad a szal az utodesektol, nem eg bele a foglaltba. igy legalabb latom, hogy gebasz van ha nem vilagit.
tesomnak van egy gazos pakaja, pici de egesz sokaig birja, es nagy cingombocokat is frankon megolvasztja (nem mellesleg auto mellet is jo ha utcan kell szerelni valamit).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest