Hirdetés
- iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték

- 

Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

laed
aktív tag
Nem erről van szó. De nekünk van három is, és egyikkel sincs ilyen gond. Ennek tükrében én bizony megmondanám neki, hogy vegyen valami jobbat, ezt meg hajítsa el. Már csak azért is, mert ha legközelebb valahol máshol lesz vele gond, és erre mondjuk kigyullad, akkor azért is én leszek a hibás.
 - 

Anyós levehető (ajtós
 ) vízforralójában sz@rrá vannak égve a kontaktusok, minden évben több alkalommal órákat bajlódom vele.Tavalyelőtt kapott karácsonyra másik vízforralót, mondván, hogy a régi javíthatatlan már, ne azt használja.
Természetesen az új vízforraló el van téve a szekrénybe, a régit használja merthogy azt szereti, szóval ugyanúgy javítgatni kell időről időre
 Mondtam az asszonynak, hogy vagy vízforralót cserélek, vagy anyóst
 Nem értékelte a viccet, így javítgatom a régi sz@rt

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
 - HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) vízforralójában sz@rrá vannak égve a kontaktusok, minden évben több alkalommal órákat bajlódom vele.

ekkold