Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
klaya86 #7318 üzenetére
Amúgy nemrég vettem egy TCL 75ös c805öt ,azt a típust bőven ajánlanám de ott már az 55ös is 260felé van ---én ahhoz tudom hasonlítani a Hisense-t igaz az U8QF (55") ---kevesebb zónás a háttérvilágítása,de az is bőven jól működik ,és amilyen "feketét" tud, az már elfogadható---hang mindőség kifejezetten jó (JBL) bár csak 2.0 de alsó szekrényen rohadt jól szól szerintem
vidaa -rendszerrel nincs gondom (nekem épp nem hiányzik a HBO ami még nincs rajta) lefagyás ritkán van (mikor ki kell húzni a konektorból
) Eleinte volt kifagyása USBn külső hdd-ről lejátszott 4k videóknál, de volt egy szoftverfrissítés ,meg dupla tápot adok a külső hdd-nek 2 usb-ről ,mert azok csak 500mA-s-ek --azóta azzal sincs gond . De az ugye mint írtam ez az u8qf ,hogy épp milyen lehet amit jelöltem az u7qf azt nem tudom ,talán nézni YT-n róla véleményt. De így én se tudom hogy venném ezt a szépséghibásat vagy épp újan a u6kq-t
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
klaya86 #7318 üzenetére
Írtam még hozzá ,csak most ment a módosítás
nekem is az u8 keretje van megütve kicsit,ha belefér persze ilyen---amúgy küldenek képet,aztán vagy látszik rajta hiba vagy nem --de attól még van
nekem is ugye 2020as típus mint ez amit a végén jelöltem u7qf,meg ugye az VA panel : https://www.kitele.com/en/tv-hisense-65u7qf
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
klaya86 #7309 üzenetére
Az u6k-t itt pont tesztelték, én annyiért pont ezt venném,de sajnos IPS ( 65ös 200e ),bár itt nem dícsérik ,nekem a régebbi nagyobb kategóriás u8qf (VA) van az simán ajánlanám
a u6k-t amúgy nem ismerem : https://prohardver.hu/teszt/hisense_u6kq_teve_teszt/hisense_u6kq.html Mondanám még innen ezt a tv-t ,én is innen volt szerencsém venni az u8-at (2020as már nem volt kapható 1.5 éve) ,talán ezt venném a kereten belül,és talán egyedül ez nem képhibás ,csak max esztétikai : https://depostore.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-smart-tv-qled-tv-oled-tv-4k-tv/hisense-65u7qf-uhd-smart-tv-ultra-hd-165-cm-led-4k-tv.html
-
SztiviVander
addikt
válasz
klaya86 #7311 üzenetére
Csak az baj az nem egy európai oldal, így ott van hogy csak az usa modell van fent.. Ez általában a típusból látszik is, pl az 55u8gq és az 55u8g két különböző modell, utóbbi az usa-s ráadásul azokon android/google tv van mint os (erről is megismerhető hogy az nem eu-s) nem is ez a vidaa amit az eu-ba raknak ra. De még ha a pontos típusra keresve meg is találod akkor sem 100% hogy helyesek ott az adatok, érdemes több fórumban (lehetőleg nem amcsi fórumokban, hanem pl avforums.com az angol, ott is eu modelleket árulnak) is keregélni, vagy üzletben megkopogtatni a kiállított darabot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest