- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
Király, köszi szépen
Ezek a megnevezések nekem ennyire nem voltak egyértelműek
Másik kérdés Disney+-on kipróbáltam az IMAX módot olyan filmmel, ami így van fent (Lightyear), viszont kepbeallitasoknal a DV módok jönnek elő, honnan tudom h valóban IMAX módban nézem? Ti probaltatok már? -
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
Köszi. Igen, tudom. De a TV-dre nem merted még rápróbálni a 0907-est gondolom
Az L1029 -nek meg ez a linkje és érdekes mód ugyanezt kapja kiskutya az oled tv-jéhez tartozó ID-hoz meg én is a QLED-es ID-hoz.
https://hisense.fr/download/vidaa/U5/L1029/usb_NOVATEK_DEV_EU.bin
És mindnél (tieidnél is) ugyanaz a fájlnév, csak a vidaa verzio (5 / 5.3) változik a linkben meg a fw verzió. Hol látszik ebből vajon hogy melyik melyik tv-re jó? És mi van ha ezeknél is egy fw-ben benne van igazából az összes tv? Ki merné megpróbálni rátenni egy penre az M0704 vagy az M0907-es linkről letölthető lévő fájlt és megnézni hogy felismeri-e a tv és elkezdi-e a frissítést?Na meg hogy működik-e utána. Úgy is szólhatna a kérdés hogy kinek van közel a szervíz vagy ki van még a 14 napos elálláson belül?
-
kelly416
veterán
Most ez a verzió van és nem is akar frissíteni.
Sem az én Samsungommal (s20fe), sem a haver Samsungjával (S9 asszem) nem akar működni, feleségem Mi9tPRO telójával megy a képernyőtükrözés. Valószínűleg nem a tv hanem a samsung a ludas.
-
rainman72
nagyúr
Értem
Köszi
Nekem is van projektor de eddig egy se volt komolyabb,de az oled árából mondjuk ki jönne egy új Benq W1800i.
Ezt nézegettem mostanában,többet nem szánnék rá.
Régebben nagyobb létjogusultságuk volt mikor még milla volt egy nagyobb mondjuk 75" tv.
Most már nem annyira,de ez csak az én véleményem.
Az eddigi projik meg egy Himedia Q30-al mennek/mentek HD/FHD Acer meg nem igazán nyújt sokat,de a 120" miatt néha be kapcsolom -
-
A Hisense és Toshiba távirányítók általában használhatók a tévéhez.
Én áttértem a Toshibára. Vannak rajta felesleges gombok, de sokkal jobban tagolt az elrendezése.
A telefonos appért sem kaphatnának formatervezési díjat. De a kényelmes használhatóság aranyára sem érdemes nevezni az appot.A tévé saját szoftverének a legnagyobb baja, hogy csak az első menü szintjén lehet egy gombnyomással az alsó menüpontra ugrani.
Ettől függetlenül használhatóbb mint a meglévő Sony Bravia menürendszere. -
McDoug6lak
tag
Nekem a távkapcsival a legnagyobb bajom annyi volt, hogy nincsenek elkülönítve a gombok, meg mivel nem tv adásokra használom, számomra feleslegesen sok rajta a gomb is
Erre írtam, hogy egyéni preferencia. Hál istennek csak a mi box remotéval megoldható a teljes kezelés, azon meg tényleg csak annyi a gomb ami kell, és sötétben is érzem melyik gomb hol van. Az LG meg a samsung rendszer számomra is életidegen... Az LG tapasztalataid olvasva elmosolyogtam, mert uncsim tv-je pont emiatt akasztott ki minap
-
dlor
tag
Fel nem tudom fogni, hogy a mozgásmegjelenítési probléma miért nem veri ki a biztosítékot magánál a cégnél. Miért lehet ez az irány? Miért nem kezdenek vele valamit? Egymás mellé tettem két tv-t és mindkettőn bekapcsoltam a youtubon talált 24 hz teszt videot. Összehasonlíthatatlanul jobb eredményt produkált a régi Lg tv-m.
-
-
SpongyaBob
veterán
"De Apple+ az nincs ezen"
Nem sok mindenről maradsz le, egy kalap sz.r az app
Annyira tetű lassú , hogy csak felidegesített vele, illetve az összes Dolby Vision tartalom hibásan jelenik meg, tele van zöld csíkokkal, villog mint az állat.
A Disney+ app ezzel szemben tökéletes.
A DV tartalmak lenyűgözőek. -
dropi
senior tag
Nekem ugyan csak egy U7B-m van, és az utóbbi két évben volt egy Philips 7304, egy LG OLED BX, és egy QLED TCL c715 meg ez. Nyilván az OLED más liga, de a többi közül nekem messze ennek tetszik a legjobban a képe, szóval én nagyon tudom ajánlani. A rendszer valóban elég fapados, de a DV-t ez is tudja, és most rákerestem az A9G-re, és a hivatalos weboldal szerint az is tudja (Ez a tévé teljes HDR támogatást kínál - támogatja a HLG-t, a HDR10+ és UHD Premium tanúsítvánnyal is rendelkezik, valamint a legfrissebb Dolby Vision IQ technológiával is fel van szerelve).
HBO Max nekem is hiányzott, de a Fire megoldja, vagy nekem a Voda TV box is tudja, szóval ez nálam nem gond.
(Én a légegér miatt adtam el az LG-t három hét után, mert párszor majdnem belevágtam a tévébe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest