- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
Melyik programokkal lehet (gyors)formázni legalább?
Vagy legalábbis a "halott" windows nyomait a partíción el kéne tuntetni. -
flash-
veterán
sziasztok
van egy hiren boot cd-m 15.1 es változat.
a gépemen windows 7 x64 van.
ki akartam próbálni a boot cd-t de több dolgot nem értek.
Hol vannak rajta a vírusírtók?
beléptem a cdvel a cd-n található mini windows xp-be de az nem látja a meghajtókat a gépemen.
mit tegyek hogy hiren boot cd-vel hozzáférjek a meghajtókhoz,és megtaláljam a vírusirtókat? -
VGYke
addikt
Köszönöm! Eset Smart Security 5 féregkergetőm van, ő folyamatosan a letöltés után törli. De már megoldottam, köszönöm!
Szokni kell ezt a 15.1 verziót... Egy régebbi ghost mentést akartam visszaállítani vele, de még a Norton Ghostot sem találtam meg
Szerencsére meglett egy Hierens 10.xxx CD, azzal pikk-pakk megoldottam a problémát (1 éves telepítés utáni "ghost" mentés visszaírása ma)
-
Blackmate
őstag
Sikerült már valakinek bootolható pendrive-ot faragnia a Hiren Boot CD-ből? Ez ugyanis: [link] nálam nem vált be, pedig ez a hivatalos.
-
netboy
senior tag
Valaki megmondja nekem, hogy hogyan tudom használni egy újabb gépen? Konkrétan az a problémám, hogy se usb, se cd-s bootolást követően nem lép tovább a CDROM driver betöltésén. A menüig eljut de ha futtatni szeretnék valamilyen programot akkor "nem tudja betölteni" a cdrom drivert. Ahogy néztem, ez a probléma mindenkinél felüti a fejét de gondoltam ti tudjátok a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest