- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
Az Andor élő példája annak, hogy hiába jó egy sorozat ha előtte olyan szintén szarták telibe a nézőket/fanokat/loret, hogy a nézők messziről elkerülnek mindent ami Star wars. Egyszerűen úgy vannak vele sokan, hogy tesznek rá magasról, hogy jó, mert már annyit csalódtak és nem nézik meg "csakazértsem". Nem a kreativitás tűnt el, hanem elmentek egy olyan irányba ami nem szól másról mint a PCség, wokeság meg a "diversity".
-
nemlehet
őstag
Szerintem itt már inkább az a baj, hogy elveszett a bizalom. Én vártam a Marvel-SW sorozatokat, mégha a Phase 4 filmeket csak kritizálni tudom is, gondoltam, nah majd a streamingen egy picit merészebbek lesznek, de az is hatalmas pofára esés volt.
A Mandalorian tetszett, bár voltak hibái, aztán a Book of Boba Fett és az Obi Wan megölte a lelkesedést.
Le is mondtam az egészet, nem is érdekel már egyik új sorozat sem, nem fogom megnézni, max ha ultramód dícsérik olyanok akiknek adok a véleményére.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest