Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Annó egy Dali Ikon 6 MK2-t hallgattam egy Pioneer A-A6MK2 erősitőn, eléggé meggyőző volt a hangzás. Tegnapelőtt a Streamaudiónál a Srác szólt, hogy jeleneg épp egy Denon PMA 1510AE -re van kötve, aminek inkább lágyabb a hangzása.
Mivel lenne érdemes próbálni? HK-val, NAD, Denon, Cambridge?
Ha eljutok odáig, szerintem Ikon 6 MK2-n marad a választás (majd későbbl lehet a házimozit is kialakítom vele), de szeretnék egy külön sztereó erősítőt alá. -
Dictator^
veterán
válasz
nebulo5 #11394 üzenetére
Jól mondod, a DIY-nél is bent voltunk, igaz csak 3 kiállitott dolog volt amit lehetett hallgatni, 30perces váltásokkal, de tényleg voltak érdekes dolgok. Ami igazán meglepett ott a kazettás lejátszás, szerintem elég jól szólt azon a hangfalon amihez kötve volt.
Az Audio Notenál mik voltak?
Illetve volt egy szoba, ami ismét feledhető volt, egy kétutas álló fal volt ott. A magassugárzója süppesztett volt és körülette, egy fehéres-sárgás színő "tölcsér" volt berakva.
Na, ott ugyancsak valami félre volt lőve.. egy zongorás darabot játszottak le, de ki kellett jönnöm, mert fülsüketítő volt a magas.. ketten voltak bent rajtam kivül, akik megvárták már a szám végét, de a véleményük ugyanez volt.. -
Dictator^
veterán
l'auditeur-hoz bejutottál? nálam az a szoba vitt mindent
bodor audionál nem tetszett az összesállítás, illetve volt elektrosztatikus hangfal hasonló mint a martin logan, még a nevét sem derítettem ki, de a mély annyira különálló volt a zenétől, hogy inkább kijöttünk.
Octogon audiohoz beültünk ott épp a Star Trek ment, sajnos csak a hátsó sor jobb szélére tudtunk ülni.. picit zavaró volt egy ídő után a háttérsugárzók magas hangereje.
Pár perc elteltével, épp akartam szólni a haveromnak, aki ott ült mellettem, hogy üljünk át az első sorba középre, mert épp kiment valaki..A párbeszéd így történt:
"Star Trek robbanáshangok, elég hangosan. "Majd megszólalok Én (odafordulva a cimbihez): Te, figyelj!
"Star Trek robbanáshangoknak vége,épp ugrott a következő részlethez a filmben, 2mp teljes csönd: Én meg folytattam amit mondani akartam: "kurva szar helyen vagyunk! (Üljünk már be előre)Persze ezt már nem lehetett hallani..
Persze aztán 30mp elteltével kijöttem, mert a helyzettől kb röhögőgörcsöt kaptam -
Dictator^
veterán
Ide is berakom hátha:
Pointe Sima csőves erősítőnél bekapcsolás után pár perccel utána egy kis füst szagot éreztünk és elment a bal csatorna. (a képen látható területről éreztünk füst szagot)Az erősitőt most hoztuk le ide kb 5-10perc telt el míg bekapcsoltuk. A hangerőt hamar, kb fél hangerőíg húztuk fel.
Ötlet , Tipp? Esetleg egy szaki aki megnézné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest