- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Milyen fajta CD re írsz ?
Milyen drive al ?
Milyen programmal ?
Milyen sebességgel ?(#48313) divjad
Ajánlani bármekora keretre lehet, csak kérdés, hogy elégedett leszel-e a végeredménnyel
Meg aztán ahányan vagyunk, annyian mások az igényeink, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy bárkinek is alacsonyabban vagy magasabban van - e a "minőségi " célkitűzése, csupán mást keresünk.A mini "hifi" - t sokan nem nevezzük HI-FI nek, inkább a musiccenter a megfelelő megnevetzés számára.
Amúgy én is ennek a fórumnak a tanácsára, pontosabban a hozzászollok tanácsára vettem erősítőt, és a többi komponenst is, egyedül a hangdobozok terén nem hallgattam rájuk.
Más :
Feltettem a Foobart, és beállítottam, hogy a wasapi-m keresztül szoljon, a google val megtaláltam az ehhez szükséges plugint.
Jelenleg alaplapival van bekötve az erősítőbe egy mezei kábel segítségével, alaplapi esetén szvsz nem jelent a kábel semmit sem.
Event, és Push közül lehet választani, most nem is tudom, hogy melyiken van, a 24 bit re tettem, 32 biten nem szólt, feltételezem, hogy minél magasabb a bit annál jobb.Amit a hangminőségben tapasztaltam az alapértelmezetthez képest, az annyi, mintha kivettem volna a hangfalakat zacskójukból, mindezt mp3 esetében, hiszen amit meg akartam hallgatni, az csak mp3 ban van meg per pillanat.
Aztán betettem egy flac albumot, nem éreztem semmi átütőt, tételezzük fel, hogy valóban veszteségmentes volt az adott file, bár ellenőrízni nem tudom, nem kizárt, hogy az eredeti forrás is ilyen volt.
Ahogy tapasztaltam, itt is vannak eltérések, pl, hogy az eredeti felvételt hogyan készítették.
Pl. egy Beatles album sosem fog úgy szolni CD ről, mint pl, egy mit tudom én mai felvétel, digitális rögzítés stb.Majd leszedtem egy másik flac albumot történetesen a Presszer a zeneszerző címűt, a legnagyobb hazai tori oldalról, eddig kellemesen hallgatható a vidikkel is, úgy veszem észre, hogy részletgazdagabb, mint általában az mp3 ak, persze ez lehet zenefüggő is, hisz egy egyszerű elektronikus zenén nem igen van mit kirészletezni akár a losless, akár a hangdoboz által.
A fobarban nem nyultam az EQ hoz, alapon van, bár az erősítőn igényelné talán a mély nek a 0 ra állítását jelenleg kevesebben van, mint 0, mert rádiót is szoktam hallgatni, és szvsz túl van méllyel vezérelve az az adó, a beszéd alatt mindenképpen, amit leginkább hallgatok, vagy a tunerem, nem tudom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest