Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#71562240 #34394 üzenetére
Jelen pillanatban a második verzió 5. pontját tartom kiemelendőnek, újak zöme ezért jön ide.
Aki állványon, kábelen gondolkodik, az úgyis túl van az első lépcsőn, ők már remélhetőleg úgy kérdeznek, hogy xy cuccok közé, ha ilyesmi stilust akarok,mit ajánlotok ennyiért.Sztem a konkrét útbaigazitást kéne előtérbe hozni, sok csati vs sztereo, lánc építési sorrend, meg ahogy mondod, 50-200között pár ajánlott lánc. Ezen láncok között majd lehetne olyan irányú nevelést megvalósítani, hogy inkább zenei, mint hifis hanggal kezdjen az ember? Anno jó megszivtam, hogy jól kinéző, márkás, de hosszabb távon hallgathatatlant vettem. Majd évekig porosodott.
1x éve rohadtul nem hittem se tápkábel, se egyáltalán kábel fontosságán, egy állványra meg még 2-3 éve is azt mondtam, hogy majd egyszer. Ha igaza van az ilyen tanácsnak, akkor sem fogja senki kezdő megfogadni.
Akusztikával is foglalkozni kéne, ár/értékben gyakran megérős. Legalább olyan mélységig, hogy "oké, hogy azt szereted, ha be van tolva a sarokba, de legalább próba erejére hozd ki, lehet, hogy jobban fog szólni."
tdd: csövezni sztem egyébként tényleg ajánlott, ha nagyon olcsón akarsz zenét hallgatni, ill nagyon sok pénzt akarsz elverni.
T és D osztályú meg sztem első lépcsőnél nem para. Tampont pl fillérekért lehet venni, és bocsánat,de inkább, mint videoton 6363. -
tdd587
őstag
válasz
#71562240 #34394 üzenetére
Ugyan senki nem kérdezett, de azért megkérdezem: egy ilyen szószedet hogyan fogja megakadályozni az egyszeri kérdezőket abban, hogy feltegyék konkrétan ugyanazokat a kérdéseket, amiket eddig is napjában 5x?
Ha tankönyvet akartok írni a hifizésről, ami majd közismereti tárgy lesz a bme-n, akkor nem szóltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest