-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#03969024 #34183 üzenetére
Ahha. Tehát egy orsósra veszik fel. De ha elcseszik akkor vehetik újra az egészet nem? Mert egy digitálisnál lehet variálni ezerrel. Vagy itt is lehet a szalaggal?
Arra értem, hogy miközben játszanak közben aki nyomogatja a gombokat, meg tologatja a csúszkákat, ha elrontja, vagy úgy gondolja ez mégse jó akkor lehet újravenni. Vagy a szalag megy végig, ezek meg letolják 100x egymás után és amikor úgy gondolják jó azt a részt kinyomják lemezre? Aztán lehet sokszorosítani? -
-
törölt tag
válasz
#03969024 #33296 üzenetére
Pénzt ne öljön bele inkább az igaz, de barkácsolásnak meg tapasztalatszerzésnek jó. Már ha van otthon fölös lap meg szerszámok hozzá meg egyáltalán kedve és igénye a barkácsolgatásnak. Aztán meghallja milyen stb., majd ha megunta meg eladja ugyanúgy a hangszórókat. A dobozt meg szétzúzza vagy hokedlit csinál belőle. Zenét úgy is máson hallgat.
Mondjuk ez már eléggé más téma, de egy kicsit mozoghatunk széles spektrumon. A barkácsoláshoz már ott a másik topik ha esetleg belefognál tudunk segíteni. -
toto0569
addikt
-
AMDFan
addikt
válasz
#03969024 #32875 üzenetére
Seasból nem találok itthon túl nagy választékot: lehet valahol kapni?
Vaterán ezt találtam: SEAS EXCEL W22EX001Viszont aktív mélyekből találtam pár elég komolyat, ami azért azt jelzi, hogy messze nem lehetetlen amit szeretnék megvalósítani.
Például itt van ez az SVS szub ami 23 Hz-ig megy le, vagy itt van a nagytesója ami 20Hz-ig.Persze ha nem számítana a pénz, akkor maradnék a Klipschnél
-
AMDFan
addikt
válasz
#03969024 #32841 üzenetére
Szerintem abba felesleges belemenni, hogy szubot csak HM rendszerekhez "szabad" tenni. A minőség fogalma is egészen relatív, kinek mi a minőség? Egy ideig én is elvoltam mélyek nélkül, de az általam hallgatott zenei stílusok egy része a mélyekre épül, ez van. A jelenlegi hangfalaimnak is van elég mélye, a mennyiséggel nincs is bajom, a mélységen akarok javítani. Én kergetem az alacsony frekvenciákat, mert nem akarok lemondani egy teljes oktávnyi zenéről, mint ahogy a felső 1 oktávról sem akarok lemondani.
"50 Hz-es F3-al is lehet zenét hallgatni"
Ez nekem teljesen hasonló ahhoz mintha azt mondanád, hogy 10Khz fölé is fölösleges menni, mert úgy is lehet zenét hallgatni. Az is csak 1 oktáv.
"Ja, és nem olyan Macaudio hangszóróval."
Mi a gond vele, mit ajánlanál helyette?
"Problémás lehet a szubok illesztése is, aktív váltó, illetve felveti azt a kérdést is, hogy mi lesz az erősítőkkel? "
A linkelt szub erősítőn elvileg állítható low pass és high pass filter van, 50-300Hz között lehet állítani 24db/oktáv meredekséggel. Ez úgy gondoltam elég tág határ ahhoz, hogy normálisan össze tudjam illeszteni a hangfalakat a méllyel.
-
törölt tag
válasz
#03969024 #32638 üzenetére
Hogy legyen valami vidám téma is, képzeld el, tegnap láttam az utcákon bolyongani egy beige színű, hosszúbajuszú fiúmacskát, aki a legváratlanabb helyeken és helyzetekben nevetett fel, és azt kiabálta, hogy uff, uff (vagy lehet, hogy off, off?!). Ezen még csak nem is csodálkoztam volna, de azt azért furcsállottam, hogy akárhányszor meglátott egy-egy pár elmosódott körvonalú állványos hangdobozt egy-egy félhomályos kapualjban, a Videoton márkájú mobiltelefonjával rögtön lefényképezte őket. Félkézzel fényképezett, a másik kezében egy vékony, hosszú lándzsát rázogatott. Hogy mik meg nem történnek manapság!
-
törölt tag
válasz
#03969024 #32592 üzenetére
Az a baj, nekem elhúzódott a hétvégém, elmaradt a mai "munkautam", úgyhogy elfoglaltam magam valamivel. (Közben azért hasznos dolgokat is végeztem.) Majd holnap már útközben leszek, akkor nem foglak egész nap boldogítani.
No meg úgy látom, Blat Tilda is nagyon ráért ma...
(#32593) eclipse006: (Na, legalább lancerboy is láthatja, hogyan kell hangdobozt fényképezni.) Mikori évjárat? És hogy szól? (Még nem hallottam ezt a típust.)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#03969024 #32584 üzenetére
Én inkább a könyvtárban olvastam ezeket a magnós évkönyveket, mert kellett a pénz Hi-Fi Magazinra.
Amúgy az adott címlapfotóról az jut eszembe, hogy én még Pataki "Fabulon" Áginak se engedném meg, hogy rátehénkedjen a hi-fi berendezésemre. Habár annyiban éppenséggel igaza van, hogy ez csak Videoton, így legalább valami haszon is van belőle. Ha Videoton-om lenne itthon, akkor csakis arra használnám, hogy (a '83-as évfolyamú) Pataki Ági rátehénkedjen. Videoton, mint Ági-alátét... Egyébként tartalmas, dialektikus a kép: A Szépség és a Szörnyeteg... Ha jövőre tényleg valami Videoton kiállításon kell fotóznom, akkor majd hívok valakit, aki rátehénkedik a készülékekre...
Zsolt-féle Mikulásos szülinapon nem voltak csinos hoszteszek, hogy rátehénkedjenek erre-arra, ide-oda? -
Ear001
addikt
válasz
#03969024 #32520 üzenetére
Szerintem teljesen igazad van, de nincs.
Az AT sokkal közelebb áll mindenféle megszokáshoz. Egyfelől úgy szól, mint egy fejhallgató. Nagyon jó kis fejhallgató, szó se róla, de nem lóg ki a sorból. Másodszor úgy szól, mint egy jó kis hifilánc. Van alja-közepe-teteje, darab térhatás, megindul, megáll.
Az Audeze viszont egyáltalán nem tipikus eszköz. Nem úgy szól, mint egy fülhallgató, hanem úgy, mintha egy kisszobába bedugnánk a fejünket zenét hallgatni. Nem úgy szól, mint egy tipikus hifi lánc, hanem úgy, nagyon erős a rácsodálkozás faktor, mint amikor az ember mondjuk először hall elektrosztatikus hangszórót, vagy nagyon jó tölcsérest, esetleg egy világbajnok triódást. Jé, ilyen is van? Hirtelen átrendeződnek a preferenciák, felborul a sorrend, amit magunkban kialakítottunk a felvételekről, stb.
Amúgy szerintem Zsoltnál a Mac és a Canalot közötti drót volt a hangot legerősebben korlátozó tényező...
-
Deadzone41
őstag
válasz
#03969024 #32558 üzenetére
dehogy, nem borult ki semmi bili
. a mélyhez viszonyítva kissé háttérbe van a magas tartomány, ezért mondom, hogy sötét, de semmiképp nem mondanám fénytelennek, szép részletező az felül, egyáltalán nem jellemző rá tompaság, inkább folyékonynak mondanám. nyugodtan üsd bele az orrod, arra van a forum, hogy megvitassuk.
-
Deadzone41
őstag
válasz
#03969024 #32552 üzenetére
felül van egy kis összevisszaság általában, ez a térérzet kialakítása miatt szükséges, de azon kívül úgy mint hangfalnál. a négyszögjel válasza nagyon szép, meg az hogy tök lineáris alul, az igazi szubokat is leadja maradéktalanul.
szerintem hülyeség, h nincs értelme a fejes mérésének, elég jól következtethető belőle a fejes karakterisztikája, meg pl. én meg tudom rajt nézni van-e a fejhallgatónak a fülem számára szúrós magasa, mert tudom melyik frekitartományra vagyok érzékeny.
valóban felfele esik az lcd, sötét karaktere van, olyan mint egy hd650, csak technikailag sokkal jobb, és nem tompa.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#03969024 #32552 üzenetére
Semennyire nem kell értelmezni. Teljesen fölösleges lemérni, megtekinteni
Az a baj,h ismerem az LCD3at, amitől elvileg csak kicsit gyengébb az LCD2 (sokak mondták)Azon kívül, h semmilyen, semmi komoly baja nincs. Mondjuk ennyiért talán lehetne picit nagyobb felbontása,de ennyi. LCD3 konkrétan a legpontosabb mélyű füles hírében áll. Ami hasonlóan pontos mélyű fülest ismerek, annak mélye alig van, ezért mélyben sztem is jónak kell lennie.
Ezzel szemben, a 3000es AT volt talán az első olyan AT,aminél nem bántott,h mennyire rossz a mély. Kevés, és hiányos, szerintem általában az ATk mélye.
-
DDL
őstag
válasz
#03969024 #32526 üzenetére
Amikor tönkre ment az Unipolar 2000-em, akkor váltani akartam és szóba került az LCD2 is többek között. Röviden: inkább felújítottam az Unipolart. Az meg nem gond, hogy dobozhoz vagy szokva, mert nem kell más megítélés alá esnie a füleseknek sem. Vagy ha vki szerint mégis, akkor nem a Te készülékedben van a hiba...
Üdv: DDL
-
zodo
nagyúr
válasz
#03969024 #32526 üzenetére
Nem is a "hasra esésről" van szó hanem hogy még egy olyan régi "lomot" sem tudok megfizetni.
Mindenesetre a mostani darab is kiváló produkcióra képes az én fülemnek.Nem sűrűn váltogatom a cuccaim.
kb 20 év alatt volt 4 erősítőm és 3 pár dobozom a jelenlegi 2 / 1 felállással egybevéve. -
bajnokpityu
félisten
válasz
#03969024 #32520 üzenetére
Ha azt kizárhatjuk,h rossz az izlésed(sztem nyugodtan),akkor újra mondom,azzal a lánccal komoly baj van.
LCD3nál tudtommal nagyon picivel gyengébb a 2,ami az egyik legnormálisabb hangszinű füles. Ami meg az ATk többségéről nem mondható el. Talán egyetlen nekem tetsző AT a 3000es. -
gorbep
senior tag
válasz
#03969024 #32480 üzenetére
Royd Sintra 2....... és tényleg meglepően jól szólt
kammerer: DE volt összehasonlítás, kint volt a még prototipus Canopus+ és azt hasonlítottuk az Obelisk PM mono végerősítőhöz. A kis Royd-on óriási volt a különbség, még én is hallottam a bot fülemmel.... Az Obelisk PM javára....
-
törölt tag
válasz
#03969024 #32486 üzenetére
A nagyobbik nem lehet más, mint a Roksan Darius, a kisebbik gondolom Royd (ha nem a Zsolt Audio-ról lenne szó, még a ProAc is eszembe juthatna), mintha leginkább az Eden-re hasonlítana, csak nem látszik jól, így akár a Coniston sem lehetetlen...
Kellemes nosztalgiákat idéznek bennem ezek a hangdobozok... -
bajnokpityu
félisten
válasz
#03969024 #32477 üzenetére
Nézd csak a lábdob márkáját! Egyébként nekem Valhalla mester ajánlotta a zenészt...
Kammerer: ezerszer inkább ajánlottak a Heed erősítői, szerintem is, mint a kommersz márkáké. Bár sztem totál el vannak szállva az új áraikkal, pláne ha a többi manufaktúra árait, vagy akár a kinti vetélytásakat nézem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#03969024 #32408 üzenetére
Nem leszek újra hittérítő. Ha érdekli, majd elmegy, és meghallgat egy jadist, vagy valami komolyabb csövest.
Azt is megbántam,h kardoskodtam akármilyen kábel ügyében. Mindenki úgy élvezi a zenét, ahogy akarja.
Az a baj, hogy tényleg jó volt, de 8-15x annyiba került (anyag-munkadijjal növel érték),mint a saját félvezetősöm, és nem cserélném el rá. Akkor kit győzzek meg?
-
shalafi66
veterán
válasz
#03969024 #32368 üzenetére
Tessék, itt van kárpótlásul kettő, ha annyira hiányzott.
Sztem abszolút beleillik a többi HiFi-s csúnyaprózába, sőt, megkoronázza az egész éves termést. Így decemberben össze kell foglalni a munkásságot.(#32370) Rumcsaka
Régi dolog, de nem csak a frekvenciatartomány okozza itt a különbségeket. -
-
DDL
őstag
válasz
#03969024 #32093 üzenetére
Adalékként gondold tovább, hogy amikor nem mérsz hanem zenét hallgatsz, akkor nem 1 fix frekvencia szól 1 fix kivezérlésen, hanem egy elég bonyolult burkológörbéjű valami. Ha nem 1 jellel, hanem egyszerre több, egymástól eltérő tulajdonságú összegével csinálnád ezt a mérést akkor mi lenne az eredmény?. Hogyan néznének ki ezek a diagrammok...
Nézzük erősen leegyszerűsítve hogyan is működik egy kimenős, csöves esetében ez. Ideális, 1:24 áttételű kimenőt feltételezve 8 ohm komplex terhelés esetében ez a primer oldalon 4.6k-s komplex terhelést jelent a csőnek. Ugyanez 6 ohm esetében 3.5k-t jelent. Ez meg ha jól van megtervezve a cucc, akkor legfeljebb annyit jelent, hogy teljesítmény illesztett állapot fele tolódik el a munkapont (max. teljesítmény emelkedő torzítás). A keletkező torzítás növekedést jól megtervezett visszacsatolással kézben lehet tartani. Emiatt van az (többek között), hogy a csöves erősítők nagyobb a szabvány szerinti méréssel meghatározott torzítást produkálnak, de hallgatva ez mégsem zavaró sőt.
Igencsak leegyszerűsítve a dolgokat...
-
shalafi66
veterán
válasz
#03969024 #32095 üzenetére
A kérdés, sokkal egyszerűbben megoldható-megválaszolható.
Jóval nagyobb teljesítményű tápegységet, a szükséges kivehető áramot, és feszgenerátorként működő erősítőt feltételezve, alacsonyabb terhelőimpedancián természetesen nő a kimenőteljesítmény.
De! AB osztályú félvezetősöknél általánosságban sem a végtranzisztorok, sem a tápegység nincs felkészítve az alacsonyabb impedanciaértékekhez szükséges nagyobb áramokra, és gyakran alkalmaztak visszahajló áramkorlátot is, ami szintén behatárolja a max. kimenőteljesítményt. Azonos áramkorlátot feltételezve, feleakkora impedancián a kivehető teljesítmény is feleakkora lesz. -
blattida
nagyúr
válasz
#03969024 #32095 üzenetére
Igen, de a kulcs és a lényeg: komplex terhelés esetén(hol ohmikus, hol induktív, hol pedig kapacitív), ahol frekvenciafüggő impedanciával, fázisproblémákkal, a hangszóró visszapofázásával kell számolni, tehát, amiről Te beszéltél, az gyakran előfordul.
Megfelelő tervezés, mérés és kivitelezés esetén a kimenő teljesítmény csökkenése nem történik meg. -
shalafi66
veterán
válasz
#03969024 #32090 üzenetére
Ezek mondjuk nagyon Móriczka-rajzok, és nem tudom mennyire ad értelmezhető eredményt, ha szabványoknak nem megfelelő erősítőket tesztelünk szabványnak nem megfelelő hangsugárzókkal, és mindezt 1kHz-en tesszük.
(#32093) lancerboy
Kicsit konkrétabban nem lehetne a kérdést megfogalmazni? Így csak körbe-körbe járjuk az egész témát, és sehol semmi haszna. -
DDL
őstag
válasz
#03969024 #32090 üzenetére
"-Sok esetben a terhelés fázisszöge az a domináns faktor, amely meghatározza az erősít viselkedését.
-A legrosszabb esetben egy 100 wattos erősítő csupán 5 wattnak megfelelő áramot adott le a "makrancos" terhelésre, számottevő torzítás nélkül.
-Az erősítő maximális kimenő teljesítménye bizonyos esetekben erősen függ a jelfrekvenciától. Ennélfogva kívánatos, hogy az erősítőket komplex terhelések ésszerű sorozatával teszteljék."Ez a lényeg...
-
KMT
addikt
válasz
#03969024 #32047 üzenetére
"egy doboznak esik az impedanciája, akkor a tranzisztoros végfok teljesítménye is esik,"
Fordítva... Nem véletlenül adják meg úgy a gyártók a teljesítményt, hogy 50W @ 8ohm, és >50 W @ 4 ohm (ideális esetben duplája lenne). Meg amúgy is, most frekvenciaátvitelről volt szó, nem teljesítményről.
"Az is elfogadott tény, hogy a makrancosabb dobozokat ... jobban megfogják a csövesek."
Fordítva...A "megfogás" a kimenő impedanciától függ, ez a tranyósoknál kisebb. A csövesek frekvenciaátvitelét jobban befolyásolja a terhelés impedanciamenete.
-
törölt tag
válasz
#03969024 #31891 üzenetére
Ennyire nem akarok belenyúlni, tulajdonképp az egészet el akarnám adni, mert egyáltalán nem használom, csak lelkem mélyén még próbálom megmenteni. Gondoltam egy nyomóval megtámogatva ki lehet csikarni belőle egy kis élvezetet, de ez a passzív megoldás eléggé kompromisszumos, aktív nyomók meg drágák és annyit nem akarok rákölteni + a 2x nagyobb erősítő is felesleg a hangfalaknak, és akkor mellette a mélynek meg van egy külön erősítője.
Fosul válogattam össze a hangcuccomat anno. Esetleg ha eladtam mind akkor vehetek másikat, de nem tudom, tényleg keveset használom ahhoz. Ráfizetéses az egész már így is.
-
xtremetuning
addikt
válasz
#03969024 #31874 üzenetére
Egyetértek. Magneplanar, Martin Logan, Soltanus Audio. Ezeket hallottam több helyen.
Akár referencia demo szobában is. Engem messze nem vettek meg.
Talán a soltanus volt a legkevésbé színezett és tolakodó. De nem az én világom.
Aláírom, hogy a használt árukért jó választás, de hogy abszolút......az egy vicc.
-
blattida
nagyúr
válasz
#03969024 #31768 üzenetére
Lehet, én is vacilláltam a kettő között és a papstra esett a választásom.
A méréshez rendes mérőmikrofon is kellene, különben, ha olcsó mikrofont használnál, a csodás frekimenet miatt az kompenzálásra szorulna és így már nehézkes lenne a kivitelezés.
Egyszerűbb számítógépen keresztül.Jó dolog a bias fine, meg a kalibráció és egyéb nyalánkságok, most, hogy írtad, eszembe jutott a hfm-es cikk a magnóról és igen, lett volna benne potenciál rendesen, de akkoriban (meg mostanában is) a kártyákat a pártközpontban osztották.
-
eszef-x
csendes tag
válasz
#03969024 #31717 üzenetére
Köszönöm tanácsod, de valószínűleg nem fogadom meg, mert nem bízom a használt cuccokban. Igazi nagy Hi-Fi tornyot különben sem szeretnék, mert nemigen tudnám hová elhelyezni (-az említett "viszonylag nagy helyiség" egy garzonlakás).
Esetleg tudnátok itt a Prohardveren vagy másutt olyan fórumot ajánlani, ahol segíthetnének? -
DDL
őstag
válasz
#03969024 #31710 üzenetére
Rendben, legyen! De:
1. a ma fellelhető készülékek túl vannak már a párszáz üzemórán
2. ezért ha kipattogzódott a fej bármikor az eddigre mélyen szántó maradandó élményt hagyott a fejen
3. én azért egy GX-es magnó megvételekor fontosabbnak tartom megnézni a mechanika állapotát.Ugyanis tapasztalataim szerint előbb rohad le a fejről a mechanika, mintsem elkopjon a fej. Motortengely csapágyak, hangtengely csapágyak sokkal hamarabb mennek gajra.
Legalábbis tapasztalatom szerint. De mint tudod nem értek hozzá!
ps. Azért én továbbra is keresek AKAI GX9 vagy GX95 magnót esetleg GXC-750D-t
-
blattida
nagyúr
-
DDL
őstag
válasz
#03969024 #31704 üzenetére
Azért a Mechanikai Labor munkatársai nagyban hallgattak arról (bár nem ez volt a lényeg akkor), hogy kicsit máshogy kell az elektronikát megtervezni a GX fejekhez. Ráadásul olyan elvárások szerint minősítették amelyek az stúdió technikában is a magasiskolát képviselte (ami azért nem volt csoda tőlük
). Ha emlékszel még a cikkre, akkor volt ott a vége fele egy költségvetés féle is amiből kiderült, hogy olcsón jót előállítani nem is könnyű. A GX fejek meg pont ezt a célt szolgálták (meg nem is rossz marketing lehetőség).
A nagyobb AKAI orsós magnókban nem teljesítettek rosszul. Igaz, hogy nem azt az olcsó verziókat használták mint a GX-4000D-ben.....
-
DDL
őstag
válasz
#03969024 #31700 üzenetére
A GX fejek igazán az orsós magnókban volt zsákutca. A kazettásokban annyira nem. Igaz ez ellentmondásnak tűnik.
A kipattogzódás is inkább a "kici occó" fejekre volt jellemző. Pláne ha ratyi szalagokkal használták. Mindazonáltal egy hagyományosabb kopásálló fej egyszerűbb kompromisszum.
-
Tonyo
őstag
válasz
#03969024 #31587 üzenetére
Jó rég hirdetik ezt a hangfalat, tény, hogy nagyon szép!
Sajnos igaz a DIY-ekre, hogy zsákutca. A gleden viszont egy szűk körben(ahol ismerik) nagyon kapós, főleg az 1-es, mivel már nem kapható a mélyközepe. Nem buknék rajta szerintem semmit. HTA 30 már más tészta. Legutóbb ugyan ilyen (excaliburé 70 ezerért ment el, nem is rossz).
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#03969024 #31564 üzenetére
2 éve,mikor a rubikont vettem, itt volt nekem is a limit. Egy doboz volt,amiben találtam már fantáziát, a tangent l26. 260ért akciózták, és tényleg nem sokon múlt.
Rubi amúgy még mindig tetszik, csak hárklis, mint a fene,s mostanra lett előtte olyan lánc,amiben jó lehetne. Harsságát, idegességét kábelezés bajnak véltem, közben máshol volt a hiba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest