Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Szerintem nagyon jó, az eddigi legjobb Heroes, pedig én a kettővel is elég sokat a hárommal meg még többet játszottam!
Sokaknak az lehet a furcsa, hogy a játék az 1-3. részig kb pont ugyanaz volt nem változott semmi, míg a negyedik részre azért elég sok jelentős változás volt, mint pl a hős, meg a lények is mozoghatnak egyedül, karaván, skill rendszer stb.
De szerintem javára vált a játéknak, sokkal logikusabb és élvezetesebb a felépítése, a skillrendszer is sokkal jobban tetszik, meg a csaparok egymáshoz való viszonya. Az is tetszik, hogy nincs nyerő csapat, hanem mindegyiknek van erőssége és hátránya, így ugyan más stílussal kell velük játszani, de nincs verhetetlen csapat, igaz ezzel az előző részekben sem volt különösebb probléma, de itt talán még kiegyensúlyozottabb lett.
Az igaz, hogy a 3 után nagyon furcsa, én még pont megjelenéskor próbáltam ki, miután épp a hárommal játszottam, akkor nem nagyon jött be, az újítások nagy része akkor is tetszett, de pl a grafika meg az animációk halálra idegesítettek, szóval nem hagyott bennem mély nyomokat.
Most két év szünet után elővettem, már elhomályosult bennem a 3 emléke, így ''tiszta lappal'' indulhatott a játék és állítom, hogy nagyon jó, már a grafika is kifejezetten tetszik, nagyon rendben van, egyedül a szatírt nem tudtam megszokni, de már az sem idegesít, inkább csak vicces...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest