Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
tyű!nagyon elmaradtam!!!!!!!!ez a wake of gods ha jól értem a h3-hoz lett kitalálva?és ezeket az újításokat (hiperszuperördögsátán) single playarben is lehet nyomatni vagy csak campaign-ban?
-
Hát szerintem kicsi az esélye, hogy találsz hozzá patch-t, ugyanis olyan kedvesek a magyar forgalmazók, hogy lesz*rják a kedves júzereket, ha már egyszer megvették a játékokat. Nem szoktak patcheket fordítani magyarra. Én többek között ezért is utálom a magyarra fordított játékokat.
-
Lacza
senior tag
Kellene egy kis segítség.A magyar nyelvű Heroes 4 nem megy rendesen a winfos xp sp2-n. Mit tegyek? Valami patch?
-
Poctar
senior tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Csak kettő!
Szerintem ez is elég!
Bár ha a Heroes 3-at nézzük, akkor kevés.
Egyébként nem sokára itt a H5.
Bár lehet, hogy az már nem lesz valami jó. -
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Aha, csak kettő kieg van. Miért nem elég?
-
Mr.Arizona
tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Halo valaki!
-
Mr.Arizona
tag
Aheroes4 hez csk 2 kieg van?
-
Poctar
senior tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Install:
1. Heroes 4
2. Gathering Storm
3. Wind of War
Ebben a sorendben rakd fel a gamét és garantálom nem lesz gondod.

-
Mr.Arizona
tag
Valaki létszi!
-
Mr.Arizona
tag
Segitség kéne! Fölraktam a Wins of ot minden OK aztán a gathering stormot és awind so eltünt! Most mit tegyek?
-
SuBeR53_
tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
bann.......
-
SuBeR53_
tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
ne csináld ezt!, bann lesz belőle!
[Szerkesztve] -
SuBeR53_
tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
vszeg, írj bővebben!
-
SuBeR53_
tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
kösz, azután?
-
SuBeR53_
tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
hogy?
-
SuBeR53_
tag
2132genie!!!
-
Vangelis
félisten
lehetne egy kérdésem
hol találok valmi magyarítást h3 hoz ami működik rendesen
hi kösz mindenkinek -
robekri
addikt
Hát ''csak'' ezek miatt:

Flying: A lényünk átrepülheti az akadályokat, szörnyeket, hősöket és várfalat.
Undead: Halott lényekre nem hatnak a varázslatok, abilitie-k és morale, ezek csak élőlényeken működnek. Néhány varázslatnak és varázstárgynak van speciális tulajdonsága a Halottakra. A többi lénytől levon 2 morale-t.
Skeletal: Növeli a Ranged Defense-t 100%-al.
Fear: Támadáskor küld egy wave of Fear-t, amitől az ellenfél nem védekezik. Támadás után az ellenfél arrébb szalad.
Főleg a fear miatt! És sokkal jobban bírja az ütést!
Az a 70es hősöd elég sirály lehet! Letöltöttem én is egy pályát ami tele volt fákkal ami a hőst +1 szintre emeli! Azt sajnálom, hogy nem mentettem le az autosave-t valami másra, mert elküldtem volna neked!
Winds-on kívül van valami?? (nem nagyon játszom vele már)
Neten nem tudom, hogy lehet-e. Nem tudom, hogy van-e olyan peccs!!
De nézz szét itt:
Bővebben: link
Üdv.:Robe -
robekri
addikt
Na igen ez igaz, hogy csak ''ő'' lövöldöz! De ha már megépítetted onnantól kész a parti!

Azért ez egy kicsit erős, hogy sokkal gyengébb!!!
Gondoljunk a life várra, tele van lövő egységekkel és ha az embereidet eléri az ellenfél onnantól kész!!!!
Én bárki ellen kiállok necro várral !
(merugyebár mire 30-40-es a két hősöm egy nekromata és egy halállovag, addigra áterepülöm egyben a pályát és odabaszok a genie-nek és titkónak a csontsárkánnyal és rajta az életszívás!)
stb..., stb...
Üdv.:Robe -
SuBeR53_
tag
A geniest továbbfejlesztettem, 350 életes!!
-
Joe_Black7
tag
Hali! Nem akarok nagyon vitatkozni+ úgysincs jelentősége, DE:
Ha jól tudom a Conflux vár már az Armagedeon kardja című kiegészítőben benne van, éppen ezért nekem a SOD egy elég nagy csalódás volt, mert semmi jelentős újítás, még saját videója sincsen. Legalábbis én nem láttam. Az egyetlen pozítívuma, hogy csak erre lehet felrakni a WOG-ot, ami viszont igazán ütősre sikeredett a 8. szintű lényekkel, a Commanderekkel a seregben, bár az új lények kicsit (na jó, nagyon rondák pl:: a Supreme Archaengel a zöld felsőjében...)
Úgyhogy aki teheti feltétlenül próbálja ki, mert valamelyest ötvözi a H3 és H4 előnyeit. -
SuBeR53_
tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Peccselj!
-
SuBeR53_
tag
Nyomtam egyet Expert gameban, kód nélkül, nagyon jó játék
ha vkit érdekel sztem a titános vár a legjobb
az emberein 59titán, 282genie!!, 630hafling, 572 törpe, a magim csak 85 életes, mert mindig őt nyírbálják,
3 váram van, napi 7000,-et keresek, nagyon jó játék, lenyomja az nfsut is!
-
Mr.Arizona
tag
Most töröltem le a játékot és most visszaszeretném rakni de nem tudom mert amikor el akarom inditani azt irja ki hogy rakjam be a CD-t de bent van! Most mit tegyek?
-
Pá
addikt
Szerintem nagyon jó, az eddigi legjobb Heroes, pedig én a kettővel is elég sokat a hárommal meg még többet játszottam!
Sokaknak az lehet a furcsa, hogy a játék az 1-3. részig kb pont ugyanaz volt nem változott semmi, míg a negyedik részre azért elég sok jelentős változás volt, mint pl a hős, meg a lények is mozoghatnak egyedül, karaván, skill rendszer stb.
De szerintem javára vált a játéknak, sokkal logikusabb és élvezetesebb a felépítése, a skillrendszer is sokkal jobban tetszik, meg a csaparok egymáshoz való viszonya. Az is tetszik, hogy nincs nyerő csapat, hanem mindegyiknek van erőssége és hátránya, így ugyan más stílussal kell velük játszani, de nincs verhetetlen csapat, igaz ezzel az előző részekben sem volt különösebb probléma, de itt talán még kiegyensúlyozottabb lett.
Az igaz, hogy a 3 után nagyon furcsa, én még pont megjelenéskor próbáltam ki, miután épp a hárommal játszottam, akkor nem nagyon jött be, az újítások nagy része akkor is tetszett, de pl a grafika meg az animációk halálra idegesítettek, szóval nem hagyott bennem mély nyomokat.
Most két év szünet után elővettem, már elhomályosult bennem a 3 emléke, így ''tiszta lappal'' indulhatott a játék és állítom, hogy nagyon jó, már a grafika is kifejezetten tetszik, nagyon rendben van, egyedül a szatírt nem tudtam megszokni, de már az sem idegesít, inkább csak vicces...
-
ponti_ak
addikt
Van már ilyen:
Bővebben: link
Ez nem jó? -
+Bence+
tag
Valaki pls nyisson egy forumot Heroes III - Wake of Gods néven! Lehet, hogy en vagyok gyoker, de nem talaltam olyat, hogy uj tema...
-
_Hunter_
őstag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Hajrá!
-
_Hunter_
őstag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Akkor tényleg én emlékeztem rosszul!!!
A négy akkor nem olyan nehéz ezek szerint. Hálozatban viszont azért érdekes lenne, csak sajna nálunk nem megy a hálózaton.
Mondom a hármat játszd legnehezebben. Na annak már nem örül annyira az ember. -
Mr.Arizona
tag
Nem is olyan szörnyü! Kár hogy nem lehet továbbfejteszteni a szörnyeket!
-
Mr.Arizona
tag
Meg van a H4 most raktam fel a gépre!
-
Pyriel
tag
A Heroes II. feelingjét nem tudja utólérni. Azzal hetekig játszottam, még pályákat is csináltam, de a IV.-et mindig csak megnézem, nyomom egy-két órát majd hümmögök egy kicsit aztán uninstall. Talán egyszer végignyomom.
-
_Hunter_
őstag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Legalább nem kell pénzt adni érte.

-
Mr.Arizona
tag
Egyik haveromnak kiderült ,hogy meg van neki a H4 is . Holnap elhozza nekem!

-
+Bence+
tag
Én akkor azon szerencsések közé tartozom, akinek H3 és H4 is tetszik.

H3-ban nagyon jo, hogy lehet a lenyeket fejleszteni, valamint jobban van felepitve a hosok skill rendszere es a varazslatok is. De meg a varosok is szebbek es a korites is.
H4-ben viszont nagyon jo, hogy meg lehet venni az osszes lenyt a varban, nem kell kulon kattintgatni az osszesre. A karavan nagyon el van talalva. A varostrom az hatarozottan szarul sikerult, mintha nem is lenne ostrom.
En is tobbet vartam H4-tol, sikerulhetett volna jobban is, de ebben is meglattam a fantaziat.
Az mas kerdes, hogy szoftverert en nem vagyok hajlando penzt adni...
-
-
_Hunter_
őstag
Rakd keményebb fokozatra, majd akkor elkezdenek mozogni szerintem. Ha alapon van akkor nagyon minimálisat mennek. Ha feljebb rakod annál ügyesebbek, s a bányákért is harcolnod kell, hisz akkor már mindegyiket rendesen védik ami az elején elég kellemetlen.
Nem tud valaki olyan indító fájl amivel lehet hálózatban játszani a négyet. Az istenért nem tudunk. -
Antonio
senior tag
Hi
Nekem nagyon bejött a 4. ... mondjuk hozzá kell tenni hogy sajnos 3-mal nem nagyon játszottam (csak főiskolán egymás ellen
)mert akkor tájt nem volt gépem amin elfutott volna ... aztán mikor meglet az új masinám már ott várt a HM 4 magyarosított változat már nagyon vártam...
már minden pályát meg hadjáratot végigtoltam (valamelyiket 2x is)
engem nem zavar nagyon a csatában a lények mozgása, egyedül a szatír fakaszt mosolyra
, mondjuk mivel már közelebb vagyok a harminchoz nagyon nem vagyok képbe a játékokkal ... úgyhogy nincsen viszonyítási alapom
egy hibát tudnék felróni, a gépi ellenfé IQ-ja sokszor gyenge, bár sajnos szerintem ez még sokáig így lesz az efféle játékokban,
végigzúzom az egész pályát feltuningolt hadsereggel elenfélnek sehire se hamva ... aztán a legvégén látom hogy bent kuksol a várba, bemegyek aztán símán leverem ...
hát igen egyszer ezt is jó lenne kipróbálni élő elenféllel
-
d-boy
senior tag
Hali
Nem tudom, Ti hpgy vagytok vele, de nekem a Heroes 3 jobban bejött.
Jó a 4 is, de én azt toltam nagyon sokáig, vissza húz a szívem
-
eddie303
őstag
Shadow of death egy teljes új kiadás, a Wake of Gods letölthetõ ingyen, magyarán nemhivatalos bõvítés: Bővebben: link
Utóbbi napokban töbször is belinkeltem már. Szépséghiba, hogy csak a Shadow of Death-re telepíthetõ, cserében van benne egy rakat újdonság, pl. lehet választani Elemental Conflux várat, amiben mind elementálok a harcosok, illetve Phoenix/Firebird a legkeményebb faj, minden legfelsõbb színtü fajnak van még egy harmadik fejlesztési lehetõsége (pl. Arch Devil -> AntiChrist) ami sokkal keményebb, mint az eredeti... Meg le lehet bontani a várad, ha nem tetszik, s olyant építesz, amilyent akarsz helyette... Olyan campaign-ek vannak, hogy néhány pályán nem is kell vár... Irtó jó, érdemes megpróbálni. + még animálja a fákat, s ilyesmiket, ami rendes H3-ban nem volt animálva. -
_Hunter_
őstag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Eredeti kellene mi?
-
mg105
senior tag
nekem a magyar verzió van meg, de én se játszotam vele túl sokat. nem rossz játék, de a 3 után nem az igazi.
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Hű, annyit ne adj érte.
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
Áhh, nem csak azt... Mikor megjelent, alig vártam, hogy meglegyen nekem is, nekem sem tartott sokáig. Szerintem még most is érdemesebb a 3-asnak több verzióját kipróbálni, sokkal jobbak, fõleg a Shadow of Death, a Wake of Gods-al felvértezve. Meg ott a 4db. Heroes Chronicles is, érdemes kipróbálni. Inkább azokat, mint a 4-est.
-
Wildmage
senior tag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Annyit nem ér. Iszonyat módon eltolták a harcban a lények animálását. Egyszerűen nevetséges és engem idegesít is.
-
_Hunter_
őstag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Mennyiért kinálják, attól függ?
-
_Hunter_
őstag
Nekem is megvan, s szerintem nem rossz játék. Furcsa volt a 3-hoz képest, de szerintem azért 10 percnél többet érdemes rászánni. Én hamar megszerettem. Igaz most már nem játszok vele, nincs rá időm.
-
Out
addikt
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Hat en csak a szemelyes tapasztalatom tudom atadni neked... felraktam anno, mert tetszettek az elozo reszek, de nagy csalodas volt, kb 10 percet volt a gepemen.. eladtam gyorsan

-
_Hunter_
őstag
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
miért kell mindig topicot nyitni?

Használd a keresőt. Jó pár heroes topic van. -
Mr.Arizona
tag
Hallotam róla hogy létezik és szerretnék többet tudni róla. Ha valakinek megvan tud adni egy kis infót róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Ingatlanos topic!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Automata kávégépek
- Tárhely szolgáltató választás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(merugyebár mire 30-40-es a két hősöm egy nekromata és egy halállovag, addigra áterepülöm egyben a pályát és odabaszok a genie-nek és titkónak a csontsárkánnyal és rajta az életszívás!)