Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ollie

MODERÁTOR

Következő a problémám. Megvettem a Heroes 4 magyar változatát, de amikor beteszem a meghajtóba az első (install) CD-t, az Access Denied hibaüzenetet kapom. Ezt két gépen is megnéztem, mindkettőn XP az oprendszer. Az összes többi CD-t (play cd és 2 kieg) tökéletesen olvassa a meghajtó. Sőt, ami még furcsább, hogy a fájlokat be lehet olvasni, amennyiben tudom az elérési útjukat (pl parancssorban d:\setup.exe), így el is lehet indítani a setup-ot, de semmit sem olvas be a lemezről.

Valaki találkozott már ilyen problémával?

A neten már rákerestem, de semmit sem találtam azon kívül, hogy másoknak is van ilyen problémája, megoldást még senki sem írt.

Az is segítség lehetne, ha valaki el tudná küldeni nekem az install CD fájllistáját, mert akkor be fogom tudni olvasni a fájlokat a CD-ről. Ezt a következő parancs elkészíti:

dir d:\ /B /S >list.txt

(a d: helyére megy a DVD meghajtó betűjele)

A segítséget előre is köszönöm!

UPDATE!

Egy harmadik gép olvasta a CD-t, bár az sem mindig. A neten közben találtam olyan megoldást, hogy új admin felhasználót kell létrehozni, és azzal működni fog a telepítés (nem próbáltam ki).

Itt van a fájlista, ha valakinek szüksége van rá:

x:\AUTORUN.INF
    x:\DirectX
    x:\Heroes 4 kezikonyv.pdf
    x:\SETUP.EXE
    x:\_setup
    x:\olvass_el.txt
    x:\support
    x:\sysinfo.exe
    x:\DirectX\DX81NTeng.exe
    x:\DirectX\DX81eng.exe
    x:\_setup\AUTORUN.INF
    x:\_setup\DATA.TAG
    x:\_setup\SETUP.INI
    x:\_setup\Setup.exe
    x:\_setup\_ISDel.exe
    x:\_setup\_Setup.dll
    x:\_setup\_inst32i.ex_
    x:\_setup\_sys1.cab
    x:\_setup\_sys1.hdr
    x:\_setup\_user1.cab
    x:\_setup\_user1.hdr
    x:\_setup\data1.cab
    x:\_setup\data1.hdr
    x:\_setup\lang.dat
    x:\_setup\layout.bin
    x:\_setup\os.dat
    x:\_setup\setup.ins
    x:\_setup\setup.lid
    x:\support\sysinfo.exe

Ezt egy egyszerű batch fájlal át lehet másolni, ha minden sor elejére írjuk a copy parancsot (persze a végére kell a célkönyvtár, és ne felejtsük el X helyére írni a meghajtó betűjelét).

Új hozzászólás Aktív témák