- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ezekről a márkákról még nem hallottam. Ezek tényleg korrekt áron mennek!
#11 Synthwave épp a Ducky One 3 Daybreak TKL-t nézegettem és azon botránkoztam meg, hogy mindenhol ilyen 150+ Euro és kisebb, mint a mostanim.
Azt néztem, hogy ennyi pénzért nyyugodtan vehetsz már teljes méretű Das Keyboardot is, ami nálam most ilyen abszolút csúcs prémium gyártó.
Ezeket az új játékosokat, melyeket felsoroltál, viszont nem ismerem, de megnézem akkor.
Ami még ezeknél az új billiknél nem tetszik, hogy minden szegmensben ezt az idióta floating designt erőltetik, why??
A Steelseries is elkezdte és most csak ilyet láttam náluk, pedig egy időben nekik egy csomó ilyen elegáns kinézetű modelljuk volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest