- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
okozo
csendes tag
Ha valaki tud, segítsen!
Panasonic merevlemezes DVD kamerával dolgozom. A saját szerkesztője (Panasonic Image Mixer és vannak vele problémáim) helyett szeretném néha a Windows Movie Makert-t használni.
A kamera ürítésekor a gép által tárolt fájlok formátumát nem sikerült kiderítenem, akárhogy próbálom, csak annyit "árul" el. hogy fájltípusa: filmklip.
A WMM-be simán be tudom a gyüjteménybe importálni ezeket a klipeket, le is tudom játszani, képet is tudok belóle kivenni, egy-egy klipet ketté (többé) is tudok vágni és az így létrejött darabok is lejátszjatók.
Amikor viszont szerkesztésbe veszem (azaz lehúzom bármelyik klipet a szerkesztősorra) és ott akarom lejátszani, akkor elveszti a hangját. Teljesen lejátszhetó, de néma lesz a film.Tud-e valaki erre orvosságot. Nagyon megköszönném.
-
Redcaster
őstag
Az lenne a problémám, hogy elkészítettem egy videót, rámennék arra, hogy filmfájl mentése ->sajátgép, kiválasztom a helyet, viszont nem menti el, helyette ezt írja ki. Kipróbáltam egy pár kilppel, azzal rendesen el is mentette, csak ezzel nem tudok boldogulni. A fájlok megvannak, szval nemtudom, hogy mi lehet a baj
PLS vki segítsen! -
Taeki
csendes tag
Szerbusztok
Elég sok bajom van ezzel a mouvi marker 2.6-al. Amikor betoltom a filmet majd lehuzom a vàgo részre megvàltozik a hang ésa kép minosége. A hang sercegové vàlik a kép pedig enyhén csikossà. Ha ezt àtviszem a dvd kreàcios programba a képminosége mégborzalmasabbà vàlik.
Tobszor probàltam ujra feltolteni ezt a programot ugy windovs 7-re és mint visat stàra-ra abban reményben hogy talàn jobb lesz a program minosége, de tévedtem.
Most itt ulok a nagysemmibe bedig szàmomra fontos a filmkészités.
Kitudnà megmondani nekem hogy honnan lehetne letolteni a régebbi movi markert? -
Kib4
csendes tag
Help
nekem az lenne a gondom hogy mikor importálok egy videót akkor lejátsza rögtön de ha lehúzom hogy szerkeszteni tudjam , akkor ha lejátszom csak nagy feketeséget látok de hang a videóból hallatszik mit tegyek ?[ A Videót camstudioval csináltam ha ez segít.... ]
-
benibuni
csendes tag
vki segítsen
-
benibuni
csendes tag
Írjon vki!
-
benibuni
csendes tag
Valaki segítsen!!!
A Windows Movie Maker-be szeretnék berakni videót,de nem sikerül,mert azt írja ki,hogy készülékkel lehet csak felrakni,meg ha ki akarok jelölni valamilyen fájlt,akkor nem jelenik meg.
Segítsen valaki!Elhiszem, hogy komoly probléma, de azért nem kellett volna mindent végigkattintgatni a szerkesztőablakban...
[ Módosította: #65675776 ]
-
Jenni27
csendes tag
hello! amikor összerakták nekünk a gépet, mondtam, h legyen rajta windows movie maker 2. viszont semmi értelme nincs, mert nincsenek benne áttűnések és effektek, így nem tudom használni =( már több helyen utánanéztem, mit kell ilyenkor csinálni, de a programok telepítése és törlésénél nincs benne a windows összetevők hozzáadása vagy eltávolításánál. próbáltam leszedni netről, de nem találtam sehol sem, csak vistásat... =/ más programot nem szívesen próbálnék ki, mert ezt már megszoktam. sony is volt rajta, de azt nem tudtam elindítani, ezért letöröltem... hát igen, ilyen béna vagyok.
viszont a gépemen vannak ilyenek: ulead dvd moviefactory 2, ulead mediastudio 7.0 trial, ulead videostudio 8.0 trial. nem tudom, ezek milyenek, fel sem tűnt, hogy rajta vannak. =D tehát kérlek, segítsetek nekem!
-
nem_tom
őstag
üdv
látom már meghalt a topic, de feléleszteném, egy kérdésem végett.
öm, lehet wmm -hez effekteket letölteni? és ha igen, honnan?
-
aldato77
csendes tag
Megoldódott a hibajelentős dolog...
Viszont nem tudja valaki hogy hogy lehet írni az adott képre??? -
aldato77
csendes tag
HELP!
Olyan problémám lenne,hogy egyszerűen nem tudom normálisan használni a Windows Movei Makert (XP-m van)mert ha gondol egyett egyszerűen kiírja hogy HIBÁTÉSZLEL a kellemetlenségekért elnézéstkérünk meg stb...úgy hogy már egy kicsit unom ezt a szokását!!!
Ha valaki tud segíteni az írjon!!!Fontos lenne!!!Köszi!!! -
iNfAntRy
senior tag
sziasztok
már régóta használok mm-t, meg vagyok vele elégedve. viszont szeretném megkérdezni hogy nincs e esetleg olyan funkciója, hogy ha beimportálok egy videót akkor kilehessen vágni a videó alatta szoló zenét? Ugyanis van egy videó aminek nagyon tetszik a zenéje és nem tudom a cimét.
köszi előre is. -
Nofret
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy amikor szeretném movie makerben készített filmemet konvertálni videó fájlba, és rálépek a mentés számítógépre opcióra, a varázsló a végén hibát ír ki nekem...
Tud valaki segíteni esetleg?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Windows Movie Makerrel hogy lehet megoldani azt hogy Youtubera szélesvásznúként tudjak feltölteni, mert hiába 16:9-es az arány szarik rá...
-
adalbert1
veterán
Hogy lehet megoldani, hogy VMR9 módban fusson a movie makerben a media playeres ablak? Semmi ilyen beállítást nem találtam, így meg ha klónozva van a képernyő, akkor pont a videót nem látni.
-
fahejastea
csendes tag
sziasztok!
a windows movie makernél ha beteszem a képeket a storyboardba, akkor kicsit életlen lesz. tudja vki hogy ezt hogyan tudnám kikerülni? vagy egy másik programot, amivel szintén tudnék stop motion videót készíteni (amivel hasonlóan jpg-ket egymás után helyezve videót tudok csinálni?)
köszönöm a segítséget, a válasz sürgős lenne, köszi! -
Ice!?
őstag
Milyen codec-et használnak azok, akiknek rendesen működik?
Nekem K-lite -om van és ugyan azt írja hibaüzenetként, amit az elöttem szóló kolléga már belinkelt.
-
!!!D00M3R!!!
csendes tag
[link] Üdv.
elvileg a movie maker letöltötte a kodeket, de nem nyitja meg a fájlt.
előre is kösz! -
JetiRulez
őstag
Helló!
Movie Maker 2-est használok és gondjaim támadtak az áttűnések hozzáadásával. Csinálgattam a kis filmemet és egyszercsak azt veszem észre, hogy az istenért se tudok áttűnéseket hozzáadni a filmhez, pedig pár perce még ment. Fogalmam sincs mit állíthattam el. Pls help!
Kösz. -
kutga
félisten
Sziasztok!
Szalagos kameráról szeretném a videóimat felmásolni számítógépre. Ehhez Microsoft Movie Makert használok, sikerült is összekötnöm a gépet a kamerával, csináltam is pár fájlt, amiknek nagyon szép a képe, de a hanggal problémák vannak. Sok fájlon egyszerűen nincs, amelyiken van, azon pedig olyan halk, hogy teljesen élvezhetetlen. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a hiba oka? A programon belül nem találtam semmi olyan beállítást, amivel a kimenő fájl hangerejét változtatni lehetne, se olyat, hogy valamiféle kodekben lehetne turkálni. Van esetleg valami, ami felett elsiklottam volna? Mégis kodeket kell telepíteni hozzá? -
Troy.
addikt
hello.
Mindent frankón beállítottam, 9db videóból, áttűnésekkel, mindennel és amikor a filmfájl mentésére kattintok akkor megfagy..Hol lehet a probléma? esetleg helyette valami jobb program
üdv -
qgly
csendes tag
nincs kép amikor lejáccom akkor ezt hagyam a geny be?vagy van megoldás?
-
qgly
csendes tag
nekemis ugyan ez van kérlek segícsn valaki
-
Tomitosz
aktív tag
Nem feltétlenül....én nekem sem ment fel a gépre az ujabb verzió rendesen...viszont ezáltal a régi tönkrement
.....Én ugy oldottam meg ezt a dolgot, hogy egy másik gépen megkerestem a Movie Makert és átmásoltam a gépemre......kicsit sufni megoldás de müködik
....Ha van ismerösöd akinek még müködö képes van akkor a Program Files-ban megtalálod és simán ki tudod másolni
-
The DJ
addikt
Melyik verziót használod?
Sima XP-vel telepített (1.X) vagy az újabbat (2.X)?
Mert ha a régebbit, akkor ajánlatos váltani a frissebbre, hátha abban már nem lennének ilyen gondjaid.
(Egyébként tényleg kicsit körülményes, a felhaszálóbarát kezelés volt a cél, hogy a mezei user, aki sosem látott még vágóprogramot is könnyen boldoguljon vele és ez néhol sikerült is, de viszont lehet, hogy ilyen összetettebb feladatokra valami komolyabb programra lenne szükséged) -
lesaux
veterán
Nem tudom, nekem olyan körülményes. Amit el szeretnék érni, az az, hogy képeket mutogasson egymás után, frappáns áttűnésekkel, alatta meg menjen a zene.
Na most ráhúztam egy vagon képet, mindegyiket 3 másodpercig mutatja. Beállítottam az Eszközök / Beállításokban, hogy 5 másodpercig mutassa őket. No, ezt egész addig nem vette figyelembe, amíg ki nem töröltem az összes képet és be nem hívtam újra. Nem lehet neki egyszerűen megadni, hogy az összes képet x ideig mutassa?
A másik meg: az áttűnéseket csak egyesével lehet berakni? Mert van kb. 600 képem, addig szerintem felvágom valakinek az ereit. Olyat nem lehet, hogy kijelölök n db képet, és közéjük kérnék balról jobbra áttűnést? -
lesaux
veterán
Ért valaki ehhez a progihoz?
-
Kartács
aktív tag
Hali Gali!
Kis segítség kéne a Win.M.M. el kapcsolatban...
Az lenne a gondom, hogy mikor Importálok 1 videót (.avi) akkor ugyebár beteszi oda középre és onnan letudom játszani, megtudom tekinteni, de ahogy lehúzom a kiválasztott videót az ''Idősorra'' és beteszek még alá valami zenét meg stb... de ahogy lehúzom oda, onnantól nem tudom lejátszani!
Szóval pl megszerkesztem a videót (vágom,felirat,zene...) és szeretném megnézni hogy hol is tartok hogy is alakúl, de semmi, nem játsza le csak a zenét, fekete kép és semmi!
Ehez kérnék segítséget! (full kezdő vagyok, szeretnék ezt azt szerkeszteni és már bele is jöttem mert végülis ha elmentem akkor fasza minden, de azért nem mentem el minden pillanatban)
HELP
Előre is thx a segítséget....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest