Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomitosz
aktív tag
Nem feltétlenül....én nekem sem ment fel a gépre az ujabb verzió rendesen...viszont ezáltal a régi tönkrement
.....Én ugy oldottam meg ezt a dolgot, hogy egy másik gépen megkerestem a Movie Makert és átmásoltam a gépemre......kicsit sufni megoldás de müködik
....Ha van ismerösöd akinek még müködö képes van akkor a Program Files-ban megtalálod és simán ki tudod másolni
-
The DJ
addikt
Melyik verziót használod?
Sima XP-vel telepített (1.X) vagy az újabbat (2.X)?
Mert ha a régebbit, akkor ajánlatos váltani a frissebbre, hátha abban már nem lennének ilyen gondjaid.
(Egyébként tényleg kicsit körülményes, a felhaszálóbarát kezelés volt a cél, hogy a mezei user, aki sosem látott még vágóprogramot is könnyen boldoguljon vele és ez néhol sikerült is, de viszont lehet, hogy ilyen összetettebb feladatokra valami komolyabb programra lenne szükséged)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest