- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Nem tudom, nekem olyan körülményes. Amit el szeretnék érni, az az, hogy képeket mutogasson egymás után, frappáns áttűnésekkel, alatta meg menjen a zene.
Na most ráhúztam egy vagon képet, mindegyiket 3 másodpercig mutatja. Beállítottam az Eszközök / Beállításokban, hogy 5 másodpercig mutassa őket. No, ezt egész addig nem vette figyelembe, amíg ki nem töröltem az összes képet és be nem hívtam újra. Nem lehet neki egyszerűen megadni, hogy az összes képet x ideig mutassa?
A másik meg: az áttűnéseket csak egyesével lehet berakni? Mert van kb. 600 képem, addig szerintem felvágom valakinek az ereit. Olyat nem lehet, hogy kijelölök n db képet, és közéjük kérnék balról jobbra áttűnést? -
lesaux
veterán
Ért valaki ehhez a progihoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest