- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Hali Gali!
Kis segítség kéne a Win.M.M. el kapcsolatban...
Az lenne a gondom, hogy mikor Importálok 1 videót (.avi) akkor ugyebár beteszi oda középre és onnan letudom játszani, megtudom tekinteni, de ahogy lehúzom a kiválasztott videót az ''Idősorra'' és beteszek még alá valami zenét meg stb... de ahogy lehúzom oda, onnantól nem tudom lejátszani!
Szóval pl megszerkesztem a videót (vágom,felirat,zene...) és szeretném megnézni hogy hol is tartok hogy is alakúl, de semmi, nem játsza le csak a zenét, fekete kép és semmi!
Ehez kérnék segítséget! (full kezdő vagyok, szeretnék ezt azt szerkeszteni és már bele is jöttem mert végülis ha elmentem akkor fasza minden, de azért nem mentem el minden pillanatban)
HELP
Előre is thx a segítséget....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest