- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
anyonyimus #57 üzenetére
Hát a TI4600-ért nagy kár lett volna az biztos... :)
-
Loha
veterán
válasz
anyonyimus #1 üzenetére
Sosem értettem, hogy mi értelme van a BIOS cserélgetésének...
-
lesaux
veterán
válasz
anyonyimus #52 üzenetére
A hiénák pedig megvették volna 2-3000 Ft-ért. :U ;]
-
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #52 üzenetére
mégiscsak meg kellett volna venni 2-3 ezer forintért. nyugdíjazhattam volna a 9100-est.... ;]
-
válasz
anyonyimus #52 üzenetére
Kalóz Jack 100 élete...
Már csak 99 van hátra. :)) -
anyonyimus
tag
Ohh,Yess:DD Köszönöm mindenkinek a segitséget,a kari visszatért az életbe:DD
Foggalmam sincs hogy hogyan de megint megpróbáltam a bios-visszaállitását és egyszercsak sikerült:D
Köszönet a ph!-s fórumozóknak a sok jótanácsért mégeccer:C -
Zoli bácsi
őstag
válasz
anyonyimus #50 üzenetére
Indítsd el a flesselő progit egy /? kapcsolóval, akkor elméletileg kilistázza, milyen lehetőségek vannak. Ahonnét a biost, illetve a flessprogramot leszedted, ott lehet hogy találsz leírást. Alaplapokat is flesseltem azóta, úgyhogy nem emléxek mit írtam be. Az is lehet, hogy nem kell kapcsoló, csak a bin fájl neve. Pl: atiflass.exe 9600se.bin. Az autoexec.bat fájl nem muszály, nekem azért kellett mert nem láttam a monitoron, hogy mit csinálok. Elég egy sima rendszerlemez, a winxp is megcsinálja, flopy formázás, és betenni a pipát, hogy rendszerindító lemez készítés. erre a lemezre rámásolod a két említett fájlt, és így indítod a gépet. Sok szerencsét!
-
anyonyimus
tag
UP!...Help
Megvan a biosom,csak nem tudom mit és hogyan kell az autoexec.bat-ba irni...HELP -
anyonyimus
tag
Baccus....A google-val sehol se találom a megfelelő biost,a kislemezem meg behalt..a pintos típus ami kéne:Connect3D Radeon 9600SE.Valaki esetleg tud segiteni,linket vagy biost dobni nekem?(meg valaki leirhatná szájbarágosan hogy az autoexec.bat-ba mit irjak a flasheléshez)Danke sőne előre is
-
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #46 üzenetére
elöbb megpróbálsz számlát szerezni ha rám hallgatsz! de mással ám, ne te menj! aztán jöhet a garos csere...
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem egy radeon 9600pro-m volt, Sapphire. Ismerősöm állította, hogy neki is ilyen kártyája van, és bele lehet sütni a 9600xt biosát, és úgy fog működni. Bele is sütöttem, de utána nekem a monitorra sem küldte ki a jelet, meg se nyekkent. Aztmondták dobjam el a kártyát, nem lehet újra flesselni, mert más bios van belesütve. Ezekután elmentem haverhoz, kerestem a neten guglival 9600pro biost, ki lett véve flopyra, a flesselő progival együtt, és az autoexec.bat-ba be lett írva a flesselés indítása. Indítás után szépen a flopyról betöltődött a dos, elindult a flassprogram, és újraindítás után minden működött tökéletesen :DD
-
anyonyimus
tag
Köszi srácok.Akkor holnap beslattyogok vele,megpróbálok igen hülye fejet vágni,és megkérdem hogy mi a rákot csináljak vele,mert nem műxik.(a hülye fej vágásához nem kell sokat erölködjek:DD)
-
válasz
anyonyimus #26 üzenetére
Normális helyen számla és garipapír nélkül is visszaveszik, ugyanis nekik van számlájuk. Ja egy hint: bármikor kötelesek neked számlamásolatot adni, ha kéred.
-
anulu
félisten
válasz
anyonyimus #39 üzenetére
én 2x próbáltam Radeonon BIOS-t frissíteni (anno Radeon 32SDR, majd egy 8500.ason) mindkettő rosszul sült el, és mindkettőt cserélték gariban (mondjuk elég ''kezdő vagyok, most elb*sztam valamit?!'' fejet kellett vágnom hozzá, de sikerült, és cserélték :D
-
Flashy
veterán
válasz
anyonyimus #39 üzenetére
mi lehet a legrosszabb? azt mondják hogy te okoztad, és akkor ugyanitt vagy.
de nem fogják megállapítani a boltban hogy mitől lett. és a nagykerben se fogják tesztelni hogy mitől nem indul. mire valaki kideríti hogy te cseszted el addigra már rég kaptál új kártyát... ha nem dobja ki a kártyát valaki útközben mert nem éri meg vesződni vele. -
válasz
anyonyimus #39 üzenetére
Miért akartál rá új bios-t?
-
XaraX
addikt
válasz
anyonyimus #39 üzenetére
Ez már a te döntésed.:P
-
anyonyimus
tag
Hujjuj....Most akkor merjem bevinni a garis szervizbe,vagy mégse?
-
lesaux
veterán
Tök jó ötletek. :) És ha mégis meg tudják csinálni, hogy beinduljon, és meglátják a biost, akkor
megnézheted, mennyit fognak rólad legombolni. -
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #33 üzenetére
igen. de az ilyet okosan kell csinálni:
1. ne te menj vissza számlamásolatért, hanem küldj valakit. tudod, ha sokat látják az arcod akkor elkezdenek spekulálni, és csak spekulálnak hogy ''hol láttam én ezt a gyereket?'' meghogy ''mér van ez már megint itt?'', és csak spekulálnak egyfolytában, márpedig ezek gyanakvó népek, ha rólad spekulálnak akkor már rég rossz!
2. találj ki vmi jó kis sztorit hogy hogyan ment tönkre. az ilyen ''játszottam és egyszer csak elment a kép'' dolog nem rossz, de a legjobb a ''másnap bekapcsoltam és nem működött'', mert tudat alatt azt sugallja hogy a hiba akkor keletkezett amikor te nem is voltál a gép közelében. találj ki minden részletet, ha kérdeznek tudj válaszolni. ha kérdezik hogy tuningoltad-e, vagy hogy cseréltél-e biost akkor kérdezz vissza hogy azt hogy kell, mondj vmi oltári baromságot! tettesd magad laikusnak, de legyél határozott! -
XaraX
addikt
válasz
anyonyimus #33 üzenetére
Háát én felhívnám öket(mondjuk ugye egy más sztorival(pl.vettem x valamít,számla eltünt,gond van vele,mit lehet tenni szöveg)ha számlahiány miatt elzárkóznak akkor jön a b verzio,hogy bemegyek és megpróbálok egy másolatot szerezni és ha megvan,gari.
-
naga
senior tag
válasz
anyonyimus #30 üzenetére
A #19-es is él, ha nem tudod megoldani.
-
XaraX
addikt
válasz
anyonyimus #29 üzenetére
Attól függ,hol vatted,de sok helyen adnak számlamásolatot,ha tudod a vásárlás időpontját.(pl M*****l).Igaz,+ pénzért:F
Nem azt írtam,hogy él,hanem ha semmi nem megy,és kidobnád,akkor szólj.Alkatrésznek még jó.:D
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
XaraX
addikt
válasz
anyonyimus #26 üzenetére
ha mégis aktuális,akkor szólj.
-
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #26 üzenetére
a garilevéllel is tehetsz egy próbát, mostmár boldog-boldogtalan számítógépes nyilvántartást használ, a gar alapján ki tudják keresni a vétel időpontját. de mondjuk számlát elhagyni... hát öcsém nem vagy semmi, szóval ehhez kell egyfajta... no mindegy... dehát mégis, számlát? elhagyni? elhagyni a számlát?! EGY SZÁMLÁT HOGY LEHET ELHAGYNI?!
-
anyonyimus
tag
Hmm....Köszi a segitséget,de én is ezzel próbálkoztam elsőre.Sajnos nekem mindig ugyanazzal a hibaüzivel zárul a folyamat.Azért tanácsodat megfogadva utánanézek hátha találok egy szakit,aki mégiscsak életre hivja majdan kis kedvencemet.A gari nem megoldható,mert a garilevél ugyan nálam van,de a blokkot elhagytam a hülye fejemmel:(
-
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #18 üzenetére
azért ne temesd azt a vga-t! lehet hogy nem jól flash-elted, azért nem találja az eszközt! sztem a sok hiéna is sejti ezt, azért adnának 1-2k-t egy potenciális 9600-osért :DD :DD :DD :DD (ne vegyétek komolyan, senkit nem akarok megbántani :P ). ezt olvasd át alaposan: [L]http://vganfo.uw.hu/bios.html[/L], aztán próbáld meg mégegyszer!
ha mégse megy mert tényleg tönkrement vmi akkor vidd szépen vissza ha még garos! ha neked nem indul akkor nekik sem fog, és ez mégsem egy x800xt, tehát rongyos 20-30k-s karival nem fognak szenvedni, az unott fejű szervizesek szépen továbbítják hogy tényleg rossz (bájdövéj ez a kis ''rugalmasság'' a legkevesebb a hazai hw-kereskedők részéről, mert elég durva pénzeket nyúznak le rólunk :O )
ha vmi csoda folytán mégsem cserélik ki akkor keresd meg pl rudit itt a ph!-n (ő a cikk szerzője, ami a link alatt található), ő talán tud vmi okosat, esetleg egy bios-chip csrével lehet rajta segíteni, az meg azért mégis olcsóbb mint egy új vga!
fel a fejjel! -
naga
senior tag
2,5k?
-
XaraX
addikt
válasz
anyonyimus #21 üzenetére
Egy 850 mb winyo?Ha nem a 2k is ok.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
anyonyimus #21 üzenetére
100 MB-os SCSI vinyo?
Ha dugsz rá tápot felpörög, fedőlap nélkül is :DDD -
jerry311
nagyúr
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
Ha AGP-s akkor nem.
-
XaraX
addikt
válasz
anyonyimus #18 üzenetére
Mit kérsz érte?
-
anyonyimus
tag
Na srácok...ennek vége:(
Hiába szereztem PCI-s karit,hiába indult el a gép,a régi bios flashelésénél kiirja hogy nem találja az ezközt....Magyarul:Van egyy temethető Radírom.Kell valakinek alkatrésznek? -
anyonyimus
tag
Sorry a sokszorozásért,nem direktbe ment.Szóval a belső is az agp-t használná?Lehet elvégre nálam csak akkor lehet az AGP Apentature size-t állitani,ha engedélyezem a beépitett karit.Sajnos itthon egyszem ISA-vidikari fetreng,nem vagyok felkészülve az ilyen dolgokra.Holnap szerzek agy PCI-s karit,remélem sikerül megoldanom vele a gondot.Ha a radir tönkrement magamhoz nyúlok,de kisbaltával.Nem egy drága cucc,de nekem erre is spórolni kelett.És kétlem hogy garanciális javitást elvégzik..
-
c.zsolti
őstag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
az is az AGP-t használja, szerintem ezért nem jó
-
c.zsolti
őstag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
az is az AGP-t használja, szerintem ezért nem jó
-
anyonyimus
tag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
(Bár most hogy belegondolok,tuti hogy nem jó a belső vga erre,mert elsőre igy próbáltam,de meg se nyikkant a gép)
-
anyonyimus
tag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
(Bár most hogy belegondolok,tuti hogy nem jó a belső vga erre,mert elsőre igy próbáltam,de meg se nyikkant a gép)
-
c.zsolti
őstag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
az is az AGP-t használja, szerintem ézért nem jó
-
Viktor77
titán
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
Sztem megfelel, ha nem köt bele az alaplap abba, hogy van bent normál vidkari, vagy nem vált automatikusan arra.
-
anyonyimus
tag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
de igen
-
Gorneck
legenda
válasz
anyonyimus #3 üzenetére
pci-os videokarid nincs?! Annak a segítségével újra tudnád rakni a biost!
Amúgy tudtommal akkor, ha rossz a bios a gép még bootol! Sztem lehet behalt a kártyád! Bár ez csak az én véleményem... -
c.zsolti
őstag
nem vagyok járatos a témában, de esetleg egy PCI vga-val meg lehet oldani
-
Viktor77
titán
válasz
anyonyimus #4 üzenetére
Tegyél be egy PCI-os vidkarit, a biosban ezt állítsd be elsődlegesnek. Majd Atiflash-el nyomd vissza régi bios-t a kártyádra, úgy, hogy ahova 0-t kell írni, oda most 1-est írj. Persze közben legyen bent a 9600 is.
-
anyonyimus
tag
UP!
Könyörgöm valami szaki mondjon valami okosat...Nagyon nem lenne jó számomra ha nem tudnám életre hivni a kártyát... -
Gorneck
legenda
válasz
anyonyimus #1 üzenetére
Nincs kép és megy a gép?! Vagy nem is megy tovább!?
-
anyonyimus
tag
Sűrgős segitségre lenne szükségem emberek! 9600-os radeonomhoz kaptam új biost,és mióta felflasheétem,meg se mukkan a gép.Persze elötte lementettem a régi bios,meg is van kislemezen.A gond az hogyha a gépben van a kari,a gép nem bootol!Hiába tettem át az alaplapi vga-ra a gépet,baccik bootolni ha a radir benne van az agp-portban.MOst mitévő legyek?Hogy tegyem vissza rá a régi biost??
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cities Skylines II
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- Androidos tablet topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest