Keresés

Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

válasz anyonyimus #50 üzenetére

Indítsd el a flesselő progit egy /? kapcsolóval, akkor elméletileg kilistázza, milyen lehetőségek vannak. Ahonnét a biost, illetve a flessprogramot leszedted, ott lehet hogy találsz leírást. Alaplapokat is flesseltem azóta, úgyhogy nem emléxek mit írtam be. Az is lehet, hogy nem kell kapcsoló, csak a bin fájl neve. Pl: atiflass.exe 9600se.bin. Az autoexec.bat fájl nem muszály, nekem azért kellett mert nem láttam a monitoron, hogy mit csinálok. Elég egy sima rendszerlemez, a winxp is megcsinálja, flopy formázás, és betenni a pipát, hogy rendszerindító lemez készítés. erre a lemezre rámásolod a két említett fájlt, és így indítod a gépet. Sok szerencsét!

• Zoli bácsi

őstag

Nekem egy radeon 9600pro-m volt, Sapphire. Ismerősöm állította, hogy neki is ilyen kártyája van, és bele lehet sütni a 9600xt biosát, és úgy fog működni. Bele is sütöttem, de utána nekem a monitorra sem küldte ki a jelet, meg se nyekkent. Aztmondták dobjam el a kártyát, nem lehet újra flesselni, mert más bios van belesütve. Ezekután elmentem haverhoz, kerestem a neten guglival 9600pro biost, ki lett véve flopyra, a flesselő progival együtt, és az autoexec.bat-ba be lett írva a flesselés indítása. Indítás után szépen a flopyról betöltődött a dos, elindult a flassprogram, és újraindítás után minden működött tökéletesen :DD

Aktív témák