- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
anyonyimus
tag
Ohh,Yess:DD Köszönöm mindenkinek a segitséget,a kari visszatért az életbe:DD
Foggalmam sincs hogy hogyan de megint megpróbáltam a bios-visszaállitását és egyszercsak sikerült:D
Köszönet a ph!-s fórumozóknak a sok jótanácsért mégeccer:C -
anyonyimus
tag
UP!...Help
Megvan a biosom,csak nem tudom mit és hogyan kell az autoexec.bat-ba irni...HELP -
anyonyimus
tag
Baccus....A google-val sehol se találom a megfelelő biost,a kislemezem meg behalt..a pintos típus ami kéne:Connect3D Radeon 9600SE.Valaki esetleg tud segiteni,linket vagy biost dobni nekem?(meg valaki leirhatná szájbarágosan hogy az autoexec.bat-ba mit irjak a flasheléshez)Danke sőne előre is
-
anyonyimus
tag
Köszi srácok.Akkor holnap beslattyogok vele,megpróbálok igen hülye fejet vágni,és megkérdem hogy mi a rákot csináljak vele,mert nem műxik.(a hülye fej vágásához nem kell sokat erölködjek:DD)
-
anyonyimus
tag
Hujjuj....Most akkor merjem bevinni a garis szervizbe,vagy mégse?
-
anyonyimus
tag
Hmm....Köszi a segitséget,de én is ezzel próbálkoztam elsőre.Sajnos nekem mindig ugyanazzal a hibaüzivel zárul a folyamat.Azért tanácsodat megfogadva utánanézek hátha találok egy szakit,aki mégiscsak életre hivja majdan kis kedvencemet.A gari nem megoldható,mert a garilevél ugyan nálam van,de a blokkot elhagytam a hülye fejemmel:(
-
anyonyimus
tag
Na srácok...ennek vége:(
Hiába szereztem PCI-s karit,hiába indult el a gép,a régi bios flashelésénél kiirja hogy nem találja az ezközt....Magyarul:Van egyy temethető Radírom.Kell valakinek alkatrésznek? -
anyonyimus
tag
Sorry a sokszorozásért,nem direktbe ment.Szóval a belső is az agp-t használná?Lehet elvégre nálam csak akkor lehet az AGP Apentature size-t állitani,ha engedélyezem a beépitett karit.Sajnos itthon egyszem ISA-vidikari fetreng,nem vagyok felkészülve az ilyen dolgokra.Holnap szerzek agy PCI-s karit,remélem sikerül megoldanom vele a gondot.Ha a radir tönkrement magamhoz nyúlok,de kisbaltával.Nem egy drága cucc,de nekem erre is spórolni kelett.És kétlem hogy garanciális javitást elvégzik..
-
anyonyimus
tag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
(Bár most hogy belegondolok,tuti hogy nem jó a belső vga erre,mert elsőre igy próbáltam,de meg se nyikkant a gép)
-
anyonyimus
tag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
(Bár most hogy belegondolok,tuti hogy nem jó a belső vga erre,mert elsőre igy próbáltam,de meg se nyikkant a gép)
-
anyonyimus
tag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
-
anyonyimus
tag
UP!
Könyörgöm valami szaki mondjon valami okosat...Nagyon nem lenne jó számomra ha nem tudnám életre hivni a kártyát... -
anyonyimus
tag
Sűrgős segitségre lenne szükségem emberek! 9600-os radeonomhoz kaptam új biost,és mióta felflasheétem,meg se mukkan a gép.Persze elötte lementettem a régi bios,meg is van kislemezen.A gond az hogyha a gépben van a kari,a gép nem bootol!Hiába tettem át az alaplapi vga-ra a gépet,baccik bootolni ha a radir benne van az agp-portban.MOst mitévő legyek?Hogy tegyem vissza rá a régi biost??
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest