- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #52 üzenetére
mégiscsak meg kellett volna venni 2-3 ezer forintért. nyugdíjazhattam volna a 9100-est.... ;]
-
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #46 üzenetére
elöbb megpróbálsz számlát szerezni ha rám hallgatsz! de mással ám, ne te menj! aztán jöhet a garos csere...
-
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #33 üzenetére
igen. de az ilyet okosan kell csinálni:
1. ne te menj vissza számlamásolatért, hanem küldj valakit. tudod, ha sokat látják az arcod akkor elkezdenek spekulálni, és csak spekulálnak hogy ''hol láttam én ezt a gyereket?'' meghogy ''mér van ez már megint itt?'', és csak spekulálnak egyfolytában, márpedig ezek gyanakvó népek, ha rólad spekulálnak akkor már rég rossz!
2. találj ki vmi jó kis sztorit hogy hogyan ment tönkre. az ilyen ''játszottam és egyszer csak elment a kép'' dolog nem rossz, de a legjobb a ''másnap bekapcsoltam és nem működött'', mert tudat alatt azt sugallja hogy a hiba akkor keletkezett amikor te nem is voltál a gép közelében. találj ki minden részletet, ha kérdeznek tudj válaszolni. ha kérdezik hogy tuningoltad-e, vagy hogy cseréltél-e biost akkor kérdezz vissza hogy azt hogy kell, mondj vmi oltári baromságot! tettesd magad laikusnak, de legyél határozott! -
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #26 üzenetére
a garilevéllel is tehetsz egy próbát, mostmár boldog-boldogtalan számítógépes nyilvántartást használ, a gar alapján ki tudják keresni a vétel időpontját. de mondjuk számlát elhagyni... hát öcsém nem vagy semmi, szóval ehhez kell egyfajta... no mindegy... dehát mégis, számlát? elhagyni? elhagyni a számlát?! EGY SZÁMLÁT HOGY LEHET ELHAGYNI?!
-
_cirmos_
őstag
válasz
anyonyimus #18 üzenetére
azért ne temesd azt a vga-t! lehet hogy nem jól flash-elted, azért nem találja az eszközt! sztem a sok hiéna is sejti ezt, azért adnának 1-2k-t egy potenciális 9600-osért :DD :DD :DD :DD (ne vegyétek komolyan, senkit nem akarok megbántani :P ). ezt olvasd át alaposan: [L]http://vganfo.uw.hu/bios.html[/L], aztán próbáld meg mégegyszer!
ha mégse megy mert tényleg tönkrement vmi akkor vidd szépen vissza ha még garos! ha neked nem indul akkor nekik sem fog, és ez mégsem egy x800xt, tehát rongyos 20-30k-s karival nem fognak szenvedni, az unott fejű szervizesek szépen továbbítják hogy tényleg rossz (bájdövéj ez a kis ''rugalmasság'' a legkevesebb a hazai hw-kereskedők részéről, mert elég durva pénzeket nyúznak le rólunk :O )
ha vmi csoda folytán mégsem cserélik ki akkor keresd meg pl rudit itt a ph!-n (ő a cikk szerzője, ami a link alatt található), ő talán tud vmi okosat, esetleg egy bios-chip csrével lehet rajta segíteni, az meg azért mégis olcsóbb mint egy új vga!
fel a fejjel!
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest