Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Nemtod kipróbálni egy másik videókártyával...szerintem az lessz ott a gáz vagy esetleg a Ram...ilyen esetekben haverhoz át kell menni kivéve ha neki ratyi Intel gépe van és kipróbálgatni a cuccokat hogy jók e...
-
r-win
csendes tag
A gyári hűtés van rajta de tökéletesen hűt!
Egyébként én nem is húzom.
Azért kössz a hozzászólást... -
Agyzuzo
addikt
Milyen hűtés van a videókártyán? Nekem ilyet két esetben csinált:
1) Meghalt a venti a vid. kártyán és túlmelegedett.
2) Túlhúztam. -
r-win
csendes tag
Volt már olyan helyzetben valaki hogy:
A gép bekapcsolás után ha bármit csinálsz a windowsban kb 5 perc után beszaggat és apró kis pontocskák jelennek meg a képernyőn és 5 másodperc mulva kék halál és csak egy resetgomb segít! Utána már bírja kb fél órát is de akkor is ugyanez a hiba! Nem windows hiba mert 6 oprendszerrel próbáltam már és semmi változás! Ha volt már valakinek ilyen gondja vagy tudja a megoldást hogy mit kell csrélni, akkor segítsen!
Gép adatok: Abit KR7A-Raid, AMD Athlon XP 1700+, Samsung 256 Mb DDR, InnoVision Nvidia GeForce 2 Ti 64 Mb, 40 Gb Quantum vinyó, SoundBlaster Live hagkártya
Segítségeteket előre is köszönöm! R-WIN
Aktív témák
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest