- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
wjbhbdux #495 üzenetére
A Sony ügy rengeteg játékost kizárt. Ezt nemcsak PC-n Steamen keresztül játszák, hanem több platormon.
177 országban leállította a Sony a PC-s Helldivers 2 értékesítését, óriási a felháborodás
Én láttam mi volt a helyzet. Láttam, hogy egyszerre fent volt majdnem kétszázezer játékos, ami leesett először kb. 80 ezerre, manapság meg kb. 50. ezerre.
Olvasom a discord oldalát is olykor.
Alapvetően a következőek az okok:
1. Sony kizárt rengeteg mindenkit. És nemcsak a Sony hibája volt...
2. Új, jelentős tartalom sokkal lassabban jön mint szeretnék a játékosok, így sok az ismétlődő küldetés.
2. Ahogy egyre több a frissítés, egyre több a hiba
3. A Discordon woke moderátorok vannak. El se hiszitek, hogy sok mindenkinek mennyire elegük van belőlük, hogy a próbálják ráeröltetni másokra a nézeteiket és moderálnak mindenkit, a legapróbb dologért. Én pl. azt láttam, hogy a moderátorok valakit azért dobtak ki egyből, mert egy hányó emojit rakott ki egy furry kép miatt... és sokan kiakadtak emiatt.
4. A jónak számító fegyereket lerontják, ajánlanak új csomagban másik fegyvert, megszerzed, hamarosan azt is lerontják és ismétlik a folymatot.De amúgy igen, az első résszel sokkal kevesebben játszottak, nem számítottak ilyen sok emberre a második részre és igazából sohase volt meg az erőforrásuk, hogy olyan live szervízt nyújtsanak mint szeretnének a játékosok.
Én továbbra is játszok vele, jó móka, csak persze már ritkábban.
És vannak új játékosok is, de mivel nincs új tartalom sok veterán kivár, ritkán játszik.
-
ricsiv92
tag
válasz
wjbhbdux #495 üzenetére
Számomra ez egy kellemes casual játszi volt, viszont meguntam, hogy minden játékalkalommal más-más volt a loadout-om viselkedése és a játék performance-a (feltételezhetően a folyamatos patch-ek miatt) és mindig úgy éreztem, hogy ezt újra ki kellene tapasztalni. Nagyon jó játéknak tartom még mindig, de egyszerűen jött az az érzés, hogy nincs időm annyi effortot beletenni, amennyit igényelt a "folyamatos" változások miatt. Nem is néztem rá egy ideje és nem tudom, hogy végül fixálódott-e a fegyver és optimalizálási balance, hogy megérje visszanézni?
-
scyllafren
senior tag
válasz
wjbhbdux #335 üzenetére
Es emiatt robbant a felhaborodas-bomba, jatek a beka feneke ala lepontozva steamen, es mar meg is jelentek a screenshotok, hogy Sony hazudik, nem volt kotelezo, tehat barki, aki steamen megvette, akar perelheti Sonyt szerzodesszegesert, de minimum egy refund mehet, akarmennyi ora jatek utan.
Szal Sony nagyon elbaszta ezzel a "sima" bejelentessel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged