Hirdetés
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
A Sony ügy rengeteg játékost kizárt. Ezt nemcsak PC-n Steamen keresztül játszák, hanem több platormon.
177 országban leállította a Sony a PC-s Helldivers 2 értékesítését, óriási a felháborodás
Én láttam mi volt a helyzet. Láttam, hogy egyszerre fent volt majdnem kétszázezer játékos, ami leesett először kb. 80 ezerre, manapság meg kb. 50. ezerre.
Olvasom a discord oldalát is olykor.
Alapvetően a következőek az okok:
1. Sony kizárt rengeteg mindenkit. És nemcsak a Sony hibája volt...
2. Új, jelentős tartalom sokkal lassabban jön mint szeretnék a játékosok, így sok az ismétlődő küldetés.
2. Ahogy egyre több a frissítés, egyre több a hiba
3. A Discordon woke moderátorok vannak. El se hiszitek, hogy sok mindenkinek mennyire elegük van belőlük, hogy a próbálják ráeröltetni másokra a nézeteiket és moderálnak mindenkit, a legapróbb dologért. Én pl. azt láttam, hogy a moderátorok valakit azért dobtak ki egyből, mert egy hányó emojit rakott ki egy furry kép miatt... és sokan kiakadtak emiatt.
4. A jónak számító fegyereket lerontják, ajánlanak új csomagban másik fegyvert, megszerzed, hamarosan azt is lerontják és ismétlik a folymatot.De amúgy igen, az első résszel sokkal kevesebben játszottak, nem számítottak ilyen sok emberre a második részre és igazából sohase volt meg az erőforrásuk, hogy olyan live szervízt nyújtsanak mint szeretnének a játékosok.
Én továbbra is játszok vele, jó móka, csak persze már ritkábban.
És vannak új játékosok is, de mivel nincs új tartalom sok veterán kivár, ritkán játszik.
-
ricsiv92
tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Számomra ez egy kellemes casual játszi volt, viszont meguntam, hogy minden játékalkalommal más-más volt a loadout-om viselkedése és a játék performance-a (feltételezhetően a folyamatos patch-ek miatt) és mindig úgy éreztem, hogy ezt újra ki kellene tapasztalni. Nagyon jó játéknak tartom még mindig, de egyszerűen jött az az érzés, hogy nincs időm annyi effortot beletenni, amennyit igényelt a "folyamatos" változások miatt. Nem is néztem rá egy ideje és nem tudom, hogy végül fixálódott-e a fegyver és optimalizálási balance, hogy megérje visszanézni?
-
scyllafren
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Es emiatt robbant a felhaborodas-bomba, jatek a beka feneke ala lepontozva steamen, es mar meg is jelentek a screenshotok, hogy Sony hazudik, nem volt kotelezo, tehat barki, aki steamen megvette, akar perelheti Sonyt szerzodesszegesert, de minimum egy refund mehet, akarmennyi ora jatek utan.
Szal Sony nagyon elbaszta ezzel a "sima" bejelentessel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BestBuy topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC: Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5, RTX 5070 Ti, 1TB SSD
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest