Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor7th

addikt

válasz wjbhbdux #495 üzenetére

A Sony ügy rengeteg játékost kizárt. Ezt nemcsak PC-n Steamen keresztül játszák, hanem több platormon.

177 országban leállította a Sony a PC-s Helldivers 2 értékesítését, óriási a felháborodás

Én láttam mi volt a helyzet. Láttam, hogy egyszerre fent volt majdnem kétszázezer játékos, ami leesett először kb. 80 ezerre, manapság meg kb. 50. ezerre.

Olvasom a discord oldalát is olykor.

Alapvetően a következőek az okok:

1. Sony kizárt rengeteg mindenkit. És nemcsak a Sony hibája volt...
    2. Új, jelentős tartalom sokkal lassabban jön mint szeretnék a játékosok, így sok az ismétlődő küldetés.
    2. Ahogy egyre több a frissítés, egyre több a hiba
    3. A Discordon woke moderátorok vannak. El se hiszitek, hogy sok mindenkinek mennyire elegük van belőlük, hogy a próbálják ráeröltetni másokra a nézeteiket és moderálnak mindenkit, a legapróbb dologért. Én pl. azt láttam, hogy a moderátorok valakit azért dobtak ki egyből, mert egy hányó emojit rakott ki egy furry kép miatt... és sokan kiakadtak emiatt.
    4. A jónak számító fegyereket lerontják, ajánlanak új csomagban másik fegyvert, megszerzed, hamarosan azt is lerontják és ismétlik a folymatot.

De amúgy igen, az első résszel sokkal kevesebben játszottak, nem számítottak ilyen sok emberre a második részre és igazából sohase volt meg az erőforrásuk, hogy olyan live szervízt nyújtsanak mint szeretnének a játékosok.

Én továbbra is játszok vele, jó móka, csak persze már ritkábban.

És vannak új játékosok is, de mivel nincs új tartalom sok veterán kivár, ritkán játszik.

Új hozzászólás Aktív témák