Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
ricsiv92
üzenetére
Ja persze, bug mindig előfordulhat. Én pl estem már be textúrába. De volt olyan is, hogy mély vízben sem sikerült megfulladni és mivel víz alatt voltam így lelőni se tudtak. Aztán valahogy csak meghaltam, de persze a sample container maradt a víz alatt (ez utóbbi mondjuk lehet feature is).
-
BandiHUN
veterán
válasz
ricsiv92
üzenetére
Lehet csak sima BUG volt...

Ennyi baj legyen. Egyébként a psn-es felvétel szerintem most működik, amit pc-seknek is csinálni kellett, legalábbis én kaptam innen 2 barit, Steamról is, és feltettem a Psn appot, vissza tudtam igazolni, mindenki megjelent a barátlistában! Viszont a tegnapi játékban a 2 srácot jelöltem ingame, és nem igazolódott vissza/utasították el.Viszont PS4/5 nélkül nem enged chatelni az app PS-esekkel
Mondjuk ingame/bárhol máshol megoldható.
BandiHUN_ Aki felvenne még esetleg, Steam ID lorenzohun
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk ingame/bárhol máshol megoldható.