Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Ezt a crossovert a kurvulás első lépésének érzem. Halo skinek...Ja és az első warbond ami nem 1000 supercredit lesz, mint az eddigiek hanem 1500.
-
Hölgyeim és Uraim, bár 279 órába telt, de megjelent maga a LEGENDA és pacsizott velem, majd a mission végén mindenkivel! \o/
-
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nekem az új pályatípus annyira nem jön be, van hogy a térkép utat jelöl a sziklák között, mire odaérsz és nem is kis kitérő, kiderül hogy fákkal van benőve és nem lehet átmenni.
Viszont egyelőre nagy a tömeg, tegnap este amikor játszottunk több, mint 75.000 volt online. Kömény.
Igazság szerint még mindig szórakoztató tud lenni a játék, de ha egyedül tolnám és nem pajtival akkor nem hiszem hogy heti többször tolnám. -
-
-
-
válasz
Sordoran
üzenetére
Megértelek, olyan 20-on közepe szintig elvoltam randomokkal, de sokkal jobb volt, amikor haverommal toltuk. Utóbbi időben (jelenleg még mindig csak level 36 vagyok, pont mint a korom höhöhö) pont azt beszéltük haverral, hogy miért kezdtünk el ennyi idióta randomba futni? Sajnos nem az átlagosakkal van a baj, az OK hanem azokkal akik a pinnelés ellenére nem jönnek velünk és a reinforce több, mint felét felzabálják...ekkor jöttünk rá ahogy beszélgettünk: nem a randomok lettek gyengébbek, hanem mi lettünk profibbak és taktikusabbak.
Pedig egyelőre csak extreme-en toljuk, most akarunk a héten suicide-ra váltani, mert kell a super rare sample, mint egy falat (folyékony) kenyér
Na de a lényeg; a Sony visszavonta ezt a ratyiságot!
-
Jó de mi mást mondjanak?
Le ne kerüljön a Sony tető a házról, mert a nap felégeti a pénzt.Egyébként annyira 2024, hogy végre valami jól sül el de annyira hogy a 60 dollár se zavart volna senkit ezért, de mégis csak 40$ minden klappol grafika, zene, combat mechanika, kreditrendszer erre jön egy nagy multikulti cég, jelen esetben a Sony és azt mondja: "na, ideje jól belevernem ebbe a pélót, hát ki ne találjuk már!"
Ilyenkor mi a F jár ezeknek az eszükben?
Gyerekként nem értettem a mesében miért kell az aranytojást tojó tyúkot leölni, ki csinál ilyet? -->>...ma már értem, hogy biza az emberek ennyire hülyék.
-
válasz
üzenetére
+1
Nagyon egyetértek minden szóval, nem is ismételgetném.Más: A Sony Eiffel torony alakúra szívhat, nincs PSN vagy mi fiókom, nem is akarok de úgy néz ki rá fogok kényszerülni.
Sajnálom valahol az Arrowhead-es arcokat, mert még így látatlanba is valahogy érzem, hogy ezt nem ők intézték hanem be kell nyelni.
-
Félelmeim alaptalanok voltak, lézer és 500 kilós szeretetcsomag békénhagyva.
De az igazán jó hír:
"Hulk Scorcher direct flamethrower damage reduced by 20%"
-
🤣 Hangosan felröhögtem, mert sajnos tűpontosan tudom milyen érzés

-
Nos akkor ez a héten már a 3. bug lesz, fasza. Hétfőn jártunk úgy hogy mindenki meghalt rajtam kívül, rohanok a konzolhoz extraction-t hívni a karakterem beesett 2 pixel között a talaj alá, és se mozogni se semmit nem tudtam, de az automatonok meg odajöttek és hiába lőttek nem találtak el, mert a föld alatt voltam
Az egész csapat kínjában röhögött a mikrofonba.
-
Orbitális lézer megbízható jó kolléga: nagy a hatótávja és sokáig tart. Volt hogy nagyobb domb előtt állva dobtam el, mégis a 3 dropship automatonjait leszedte mindkét oldalt pedig még azaz undorító lángszórós titán is volt köztük +rengetek grunt + legalább 8 lépegető. Adja!
Amivel precizebbnek kell lenni, de én imádom: 500kg napalm. Én csak 500 kilós szeretet csomagnak vagy cafeteria csomagnak hívom, jól be kell célozni hova dobod és az időzítést a max hatás érdekében, de elpusztít mindent is!!!

Szerk.: Az orbital laser-hez még: nem csak mozgó ellenséget szed le, hanem ha egy táborban olyan épület van amit küldetés szerint el kell pusztítani, akkor ha nincs mozgó ellenség a lézer automatikusan ezekre irányul.
Nem bírok egy kört se úgy elképzelni hogy ne vinném magammal a küldetésre. -
Guard dog piszok jó és pontos, ne is mondj ilyet hogy nerfelik mert megteszik

Illetve a lépegetőket meg a tankokat leszámítva a Stalwart is jó, szinte csak azt használom, pedig láttam hogy az internet népe nincs oda érte.
'lépegető'-re odadobom az impact granade-et és bumm dől is össze.
Minden másra ott az orbitális lézer strategem, meg az 500 kilós szeretet csomag.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Láttam tegnap Reddit-en, felsírtam. -
-
Ja benéztem, volt valami 'Render scale' vagy hasonló beállítás abban lehetett performance-quality mezsgyén állítani, valamiért DLSS/FSR-nek hittem, mindenesetre nálam OFF.
Az hogy CPU vagy GPU-ra fekszik rá jobban nem beállítás függő? Tényleg nem tudom, de azt olvastam hogy pl 2K-ban a gép mindig a GPU-ot terheli le, és akkor feltételezem 4K-ban is.
-
válasz
Anaren91
üzenetére
Szintén zenész. 99%-ra sose ugrott fel, 94-97%-on csücsül a GPU konstans. Hőmérséklettel nincs gond, valamivel 50 fok felett.
1440P kimaxolva, HDR bekapcsolva. Nekem is ilyen bruttó 170hz a monitor elvileg (nettó 165hz -Asus XG32VC)A GPU kihasználtság nálam teljesen független attól, hogy 2-en vagyunk a csapatban vagy 4-en, mindig ugyanaz... de az fps az a legnagyobb mészárlás-bombázás alatt se esik 100 alá. Szintén natív, DLSS nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tüzes shotgunnal is le tudtam szedni ha csak azt lőttem (igaz kellett pár újratöltés), de szedtem le stalwart-al is, és ahogy írták: quasar. Ha titánban ülsz, 3-5 rakéta ami sajnos sok az ammo mennyiséget elnézve.
Le ne kerüljön a Sony tető a házról, mert a nap felégeti a pénzt.