- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronaldohun
tag
válasz
l.skywalker #510 üzenetére
Köszi
-
gabor7th
addikt
válasz
l.skywalker #504 üzenetére
Én nem állok le ott vitázni, de látom mifolyik. Vannak érdekes háttérinfók, készítők is szoktak oda írni, van hogy megszavaztatnak dolgokat, hogyan legyen...
"Major order follow-up-ra van egy valag Twitter fiók meg 3rd party app is."
Én Discordot használok, nemcsak Helldiversnél, hanem vagy 20 másik dolognál is...
-
gabor7th
addikt
válasz
l.skywalker #502 üzenetére
Például azért, mert a fejlesztők oda leírják előre miket terveznek, mit tartalmaz a közelgő patch. Megírhatod a javaslatod, a hibákat amiket a játékban láttál.
Meg tudod kérdezni, hogyan áll éppen egy major order, amikor nem tudnál amúgy belépni a játékba.
Például ezekért.
-
gabor7th
addikt
válasz
l.skywalker #498 üzenetére
Azt is írtam. Igen, gyorsabban kéne új, jelentős tartalmat kiadni.
Ami a Discordon megy angol nyelvű beszélgetéseknél nagyon jelentős téma, nemcsak Discord oldalon. Ma is láttam, tán hogy az egyik moderátor írta valakinek, hogy megbocsát... három hét múlva, vagyis kizárt valakit három hétre, miután kérte hogy bocsássson meg valami miatt. Ilyen kis istent játszanak tán ott a moderátorok...
Vannak új bolygók, új környezet amik gyönyörűek. Új fegyer nem nagyon. Az egyik új stratagem már rég elkészült, de nem kapjuk meg folyton. Volt, hogy azért mert lehetetlen küldetéseket adtak a játékos szám hirtelen visszaesése miatt, legutóbb meg az volt, hogy választani kellett, hogy gyerekeket mentünk meg, vagy a stratagemet kapjuk végre meg. A többség a gyerekeket válaszotta ami nem adott semmit a játékban nekünk és végül azt írták hogy az egész ipari kapacitását leépítik, vagyis lehet hogy soha nem kapjuk meg azt a már elkészített stratagemet, miközben nagyon sokan igényelnének új tartalmat.
Ehhez képest viszonylag nemrég írták, hogy lassítani fognak, hogy a fejlesztőik elkerüljék a kiégést. Egyszerűen nem rendelkeznek a kapacitással, ami kéne hogy teljesítsék a játékosok többségének elvárásait.
De azért még mindig élvezhető, de én is már ritkábban játszok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #405 üzenetére
Valami skin most is van szerintem. (nem tolom, csak mintha olvastam volna valahol)
-
válasz
l.skywalker #405 üzenetére
Olyan már van/volt nem? Mármint, hogy PS(-n) a railgun sokszorosát sebezte, mint PCn.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #377 üzenetére
"De még mindig ugyanazt mondom. Kulcsboltban meg lehet venni a játékot és lehet külföldi PSN fiókot regisztrálni."
Jó, de amikor egy cég az ember arcába szarik, majd kidobja az ajtón, akkor nem mindenkinek az az első gondolata, hogy visszamászik az ablakon és kér még. -
gabor7th
addikt
válasz
l.skywalker #377 üzenetére
Ők + 177 ország, de jól észrevetted a lényeget.
"Helldivers 2 Removed From Purchase On Steam In Over 150 Countries"
-
gabor7th
addikt
válasz
l.skywalker #344 üzenetére
Az a kb. 10 inkább 100.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
l.skywalker #344 üzenetére
"10"
mostantól ezekben az országokban nem kapható a játék
... -
Maxxy10
addikt
válasz
l.skywalker #227 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a fejlesztők tudják e tartani a lépést. Senki nem gondolta volna, hogy 330 ezer játékos lesz egy bolygón...
-
válasz
l.skywalker #216 üzenetére
Láttam tegnap Reddit-en, felsírtam. -
BandiHUN
veterán
válasz
l.skywalker #107 üzenetére
Ilyet én is láttam ma
De nem tudtam, mi lehet kék lézer. Bug is lehet épp. Ma megvolt az első kifagyásom, akadozó volt a host eleve+ilyen zöld kérdőjelesnek tűnő valami volt a guard dog helyett, nem is tudtam felvenni, kilőttem a podot, leesett, de úgyse, rá pár mp-re crash.
Egyébként sikerült 2 normális társat találni véletlen, már 4-esen misszióztunk, hát szokni kell, pénteken a 3-as túl könnyű volt guard doggal. Nade ami itt volt... csomó nagy dög a nyakunkba, hát a 3 guard dog+support fegyverekkel is nehéz volt, volt, hogy 6 köpködő izé üldözött, ami 1 hitel, ha telibe kap+bedobott 4 ilyen földrengető izét, sok kis aprósággal, egész mapon csak menekültünk
De lett sok sample+misszió, kijönni könnyebb volt, mint random létezni a mapon
Hát nem tudom, milyen a többi szint, vagy itt a legnehezebb, mert még sok kisebb lény van, de már sok nagy? Erre tudok gondolni... sok streamet néztem, hát 7-esen nem kaptak ilyet, mint mi... Mármint ennyifelé figyelni. Jó az új lézerstukker(vagy mi, mintha golyókat lőne, a hangja is olyan) nagyon, ami elsőre megnyitható az új "dlc" ben vagy mi, tárazni csak akkor kell, ha túlmelegszik, besül, egyébként visszagyógyulja magát, és elég sokat bír. Megéri használni.
-
Peace
nagyúr
válasz
l.skywalker #67 üzenetére
Könnyű páncélt maximális staminával!!!
A nehezebb páncélokkal max 1-2 plusz pofont bírsz ki, nem ér annyit. Minél több a stamina, annál gyorsabban érsz oda bárhova vagy tudsz elmenekülni, ha szükséges. Én legalábbis erre esküszöm. Van aki a +2 stim-re vagy gránátra esküszik. És vannak, akik imádják a robbanási sebzés csökkentőt, mert így nem robbantják fel magukat olyan sokszor.
-
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker #62 üzenetére
Jönnek a repülő ellenfelek?
-
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker #61 üzenetére
Ez sokszor szerintem abból fakad, hogy nem akarnak randommal menni, de nem tudják ezt jól beállítani a menüben.
Egyébként a kezdeti tök pozitív és támogató community (bár ott is volt sértődés abból, hogy ki vette fel a sample-t), kezd kicsit hígulni. Mondjuk ez tök szubjektív érzés, a legtöbbször ismerősökkel megyek, néha találkozok csak randomokkal.
-
CptAdamica
veterán
válasz
l.skywalker #53 üzenetére
Szerintem ha elkerülöd az unsafe bombázásokat és például a minefield/tesla tower féle dolgokat és együttműködsz a csapattal, akkor nem fognak kirúgni.
Amúgy most, hogy jön az új prémium battle pass, azért a sima battle pass megmarad még és csak a jelenlegi prémiumot cserélik?
-
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker #53 üzenetére
Mi a játék elején Sentry-ket vittünk, Stalwartot meg ami épp elérhető volt. (Már nem teljesen tiszta, hogy mi hanyas szinten nyílik meg.)
Középtájon bejöttek az Orbital és Eagle cuccok, megnyíltak az erőssebb support fegyverek, pl Anti-Tank és Autocannon.
Lvl 20 után mindenki Railgunozott (amit nerfeltek, így már nem), itt az Orbital Laser és Orbital Railcannon van sokaknál, illetve az Eagle Airstrike. Fegyverből a lángszóró, grenade launcher, arc thrower jött be a korábbiak mellé. Vagy shield generatort vagy lézeres gurad dogot hoz mindenki a hátán.
Mivel még szinte mindig ad 1 Exo-t a küldetés, ezért ezt külön még nem nagyon teszi be senki, később gondolom ez is kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest