- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
scyllafren #500 üzenetére
Szerintem egy nagyobb új tartalommal rengetegen visszatérnének, mert nagyon sokan írják, hogy erre várnak. Egyébként pont a mai új major order talán sejtet is egy új, akár ship module-t, mert valamilyen korábban elhagyott high-tech labort és az ottani techet kell majd most kimenteni. De mostmár a major order-ek nem egy-két naposak, hanem egy hetesek...
-
5150head
senior tag
válasz
scyllafren #392 üzenetére
Amikor én megvettem a game-t március közepén akkor nem is tudtam PS reg nélkül elindítani. Emlékszem ott vártak rám a többiek míg én a PS fiókot pötyögtem.
Világosítson már fel valaki, hogy akkor most mi van. PS fiók meg a PSN az nem ugyan az, vagy az utóbbi egy sony app/launcher. Sose volt se PS-em se fiókom, se launcherem ezért kérdem.
Továbbá ha az, amit írsz igaz, akkor nekem (és a töbieknek is) miért kért PS-reget a game az indulás környékén.
Egyébként ha jogos a felháborodás akkor megértem őket, hiszen akkor nem volt teljesen világos, hogy mit kap a pénzéért és milyen kötelezettségei vannak az embernek. -
CptAdamica
veterán
válasz
scyllafren #338 üzenetére
Annyira gáz ez a mai játékos társadalom, hogy bármi kis sérelem éri őket, akkor egy kisebb csoport rögtön rohan és lepontoz, mint egy síró csecsemő.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
scyllafren #338 üzenetére
De ez miért probléma kinek milyen hátránya lesz az életbe? Semmi!!! Bohocok akik ezért lepontozák menjenek is mással játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest